SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 23 March, 13:29

Liknande nyheter

Taggar: De nomineraspå årets , Frannygala
Dagen - 07 nov 11 kl. 11:19

Helen Friberg nomineras till ny GF-ledare

I helgen blev det klart att Helen Friberg kandiderar till posten som kyrkledare i Gemensam framtid. Hon är den elfte personen som nomineras.

Helen Friberg var nominerad redan i den förra rekryteringsomgången då GF-styrelsen hade ansvaret att föreslå en kandidat.

GöteborgsPosten - 18 dec 18 kl. 10:47

"Gräns" kan nomineras till smink-Oscar

"Gräns" lyckades inte ta sig vidare i nomineringskampen för bästa icke engelskspråkiga film – däremot har den svenska filmen fortfarande chans att nomineras till en Oscar för bästa makeup och hår. Dessutom har flera andra svenskar chans att nomineras..

DI - 01 feb 19 kl. 10:55

Nationalmuseum nomineras till Kasper Salin-priset 2018 - första gången en omfattande restaurering utses

Nationalmuseum i Stockholm är en av fyra som nomineras till det prestigefyllda Kasper Salin-priset. Det avslöjade Sveriges Arkitekter idag. Priset ges årligen till ett svenskt byggnadsverk eller grupp av byggnader av hög arkitektonisk kvalitet.

Politikerbloggen - 23 feb 11 kl. 16:14

S-KVINNORNA Fem kvinnor nomineras efter Mona Sahlin

FEM KVINNOR NOMINERAS. Hittills har det mest talats om män när det diskuteras vem som ska efterträda Mona Sahlin. Men nu nominerar Socialdemokratiska kvinnoförbundet sina kandidater: fem kvinnor.

NT - 27 aug 13 kl. 13:30

Juholt nomineras till riksdagen

Håkan Juholt, tidigare partiledare för Socialdemokraterna, nomineras till en ny period som riksdagsledamot. Eniga medlemsmöten i Oskarshamn och Högsby beslutade på måndagskvällen om fortsatt stöd inför nästa mandatperiod, rapporterar P4 Kalmar..

Kristianstadsbladet - 27 aug 13 kl. 13:30

Juholt nomineras till riksdagen


Håkan Juholt, tidigare partiledare för Socialdemokraterna, nomineras till en ny period som riksdagsledamot. Eniga medlemsmöten i Oskarshamn och Högsby beslutade på måndagskvällen om fortsatt stöd inför nästa mandatperiod, rapporterar P4 Kalmar.Juholt blev riksdagsledamot 1994 och är i dagsläget en av Kalmar läns tre socialdemokrater i riksdagen.

UNT - 27 aug 13 kl. 13:30

Juholt nomineras till riksdagen

Håkan Juholt, tidigare partiledare för Socialdemokraterna, nomineras till en ny period som riksdagsledamot. Eniga medlemsmöten i Oskarshamn och Högsby beslutade i går kväll om fortsatt stöd.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 27 aug 13 kl. 13:34

Juholt nomineras till riksdagen

Håkan Juholt, tidigare partiledare för Socialdemokraterna, nomineras till en ny period som riksdagsledamot. Eniga medlemsmöten i Oskarshamn och Högsby beslutade på måndagskvällen om fortsatt stöd inför nästa mandatperiod, rapporterar P4 Kalmar. Juholt blev riksdagsledamot 1994 och är i dagsläget en av Kalmar läns tre socialdemokrater i riksdagen..

NSD - 27 aug 13 kl. 13:30

Juholt nomineras till riksdagen

Håkan Juholt, tidigare partiledare för Socialdemokraterna, nomineras till en ny period som riksdagsledamot. Eniga medlemsmöten i Oskarshamn och Högsby beslutade på måndagskvällen om fortsatt stöd inför nästa mandatperiod, rapporterar P4 Kalmar..

BT - 27 aug 13 kl. 13:32

Juholt nomineras till riksdagen

Håkan Juholt, tidigare partiledare för Socialdemokraterna, nomineras till en ny period som riksdagsledamot. Eniga medlemsmöten i Oskarshamn och Högsby beslutade på måndagskvällen om fortsatt stöd inför nästa mandatperiod, rapporterar P4 Kalmar. Juholt blev riksdagsledamot 1994 och är i dagsläget en av Kalmar läns tre socialdemokrater i riksdagen.

SvD - 27 aug 13 kl. 13:30

Juholt nomineras till riksdagen

Håkan Juholt, tidigare partiledare för Socialdemokraterna, nomineras till en ny period som riksdagsledamot..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Inget slutspel för LeBron James

Den amerikanska basketpubliken får klara sig utan sportens största stjärna i NBA-slutspelet. LeBron James och hans Los Angeles Lakers förlorade mot Brooklyn Nets med 106-111 och därmed står det klart att James missar slutspel för första gången sedan 2005. - Det har varit en tuff säsong för hela laget.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Tablettbrus och slajmslafs - ljud trendar

En hel skiva gjord av ljudet från brustabletter som upplöses i vatten - konstnären Alexander Höglund har dragit ljudtrenden till sin spets. Samtidigt hänger sig många på nätet åt att njuta av det slafsiga ljudet av slajm och frasiga kakor som krossas.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Åtalad busschaufför tillbaka i tjänst

Den chaufför som står åtalad i den pågående rättegången om bussolyckan utanför Sveg är tillbaka i tjänst. Mannen kör nu skolskjuts i en västsvensk stad, rapporterar Borås Tidning.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ärkebiskop avgår efter övergreppsskandal

Santiagos ärkebiskop Ricardo Ezzati lämnar sin post, efter anklagelser om att han mörkat sexuella övergrepp mot barn i sitt stift. Italienfödde Ezzati är Chiles högst uppsatte katolska företrädare. Hans avskedsansökan har tagits emot och accepterats av påve Franciskus.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Affärsliv: Ny restaurang har öppnat i Växjö

En ny restaurang har öppnat i Växjö. I förra veckan slog Olssons kök upp sina portar på Verkstadsgatan, rapporterar VXONews..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Två cykloner drabbar Australien

Australien tvingas tampas med två olika cykloner samtidigt. Cyklonen Trevor slår mot den norra kusten, medan de västra delarna av landet drabbas av cyklonen Veronica.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Japan väntar för lag Hasselborg i VM-semi

Sverige ställs mot Japan i semifinalen av curling-VM i Danmark. Japanskorna, som lag Hasselborg slog i går kväll, vann mot Ryssland med hela 11-3 i kvartsfinal. Det var Japan som lag Anna Hasselborg avslutade grundserieomgången mot i går kväll i Silkeborg Sportscenter i Danmark.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

M-ledaren: Lagen gäller även i Staffanstorp

Lagen gäller för alla, det finns ingen särskild lagstiftning för Staffanstorp. Det säger Moderatledaren Ulf Kristersson om den moderata kommunledningens påbud att neka stöd till eventuella IS-terrorister, om någon skulle söka sig dit. Jurister anser att det saknar stöd i lagen.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Nobben för Spotifymusik i Svenska kyrkan

Musik från strömningstjänsten Spotify stoppas från att spelas i Svenska kyrkan, rapporterar P4 Kristianstad. Från den första april får den som tänkt använda musiktjänsten för att spela upp musik vid exempelvis en vigsel, begravning eller ett dop använda sig av någon annan musikkälla.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.