GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 20 March, 12:49

Liknande nyheter

Taggar: Självmordsbombare, slogtill mot , civila
NSD - 23 maj 13 kl. 13:23

Självmordsbombare slog till i Niger

Två självmordsbombare slog på torsdagen till mot en militärbarack och en urangruva i norra Niger. Inga dödsfall utom förövarna har rapporterades, men minst 13 människor ska ha skadats vid attackerna i städerna Agadez och Arlit, över 100 mil nordost om huvudstaden Niamey..

FriaTider - 22 okt 13 kl. 21:56

Kvinnlig självmordsbombare slog till i Ryssland

En kvinnlig självmordsbombare slog till mot en buss och dödade minst sex personer i Volgograd på måndagen, strax efter klockan två på eftermiddagen..

UNT - 15 mar 19 kl. 19:20

Självmordsbombare slog till mot civila

Tre självmordsbombare klädda i kvinnokläder har slagit till mot civila som flydde från terrorgruppen IS-fästet al-Baghuz i östra Syrien och dödat sex personer..

Dagen - 29 jun 16 kl. 15:02

Självmordsbombare slog till mot kristna i Libanon

Fem personer dog och 15 skadades svårt sedan flera självmordsbombaresprängde sig själva i luften i den huvudsakligen kristna byn Oaa I Bekaadalen i måndags. Senare slog ytterligare självmordsbombare mot de sörjande vid kyrkan - och skadades 13..

Dagen - 29 jun 16 kl. 15:02

Självmordsbombare slog till mot kristna i Libanon

Fem personer dog och 15 skadades svårt sedan flera självmordsbombaresprängde sig själva i luften i den huvudsakligen kristna byn Oaa I Bekaadalen i måndags. Senare slog ytterligare självmordsbombare mot de sörjande vid kyrkan - och skadades 13..

BT - 24 jun 14 kl. 12:49

Självmordsbombare slog till i Beirut

En säkerhetsvakt dödades och ett 20-tal kafégäster skadades när en självmordsbombare utlöste en sprängladdning i Beirut på måndagskvällen. Gärningsmannen som också dog sprängde sin bil invid ett kafé där folk satt och tittade på fotbolls-VM på tv.I stadsdelen bor mestadels människor som sympatiserar med den shiitiska gruppen Amal som står nära shiamuslimska Hizbollah.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Självmordsbombare slog till i moské

Fem människor dödades när en självmordsbombare detonerade sin sprängladdning i en moské i staden Maiduguri i Nigeria.Måltavlan tros ha varit en lokal guvernör och en lokal religiös ledare som besökte moskén för att delta i fredagsbönen, men de klarade sig. Ytterligare sex personer skaades dock.

UNT - 16 jan 13 kl. 21:01

Självmordsbombare slog till i Kabul

Sex självmordsbombare utförde en samordnad attack mot den afghanska underrättelsetjänsten i Kabul i dag. I attacken dödades två personer, medan 30 andra skadades.(TT).

Kristianstadsbladet - 22 sep 13 kl. 22:01

Självmordsbombare slog till i Irak


En självmordsbombare tog minst 12 människor med sig i döden vid en attack mot ett begravningsfölje med sörjande sunnimuslimer i Bagdad på söndagen, uppger myndigheter.Dådet sker bara dagen efter att över 70 människor mist livet vid bombdåd i shiamuslimska Sadr city i norra Bagdad.Våldet i Irak har ökat igen i år, tillbaka till liknande nivåer som 2008 då landet var drabbat av en djup konflikt mellan sunni- och shiamuslimska sekter.

BT - 22 sep 13 kl. 22:04

Självmordsbombare slog till i Irak

En självmordsbombare tog minst 12 människor med sig i döden vid en attack mot ett begravningsfölje med sörjande sunnimuslimer i Bagdad på söndagen, uppger myndigheter. Dådet sker bara dagen efter att över 70 människor mist livet vid bombdåd i shiamuslimska Sadr city i norra Bagdad.Våldet i Irak har ökat igen i år, tillbaka till liknande nivåer som 2008 då landet var drabbat av en djup konflikt mellan sunni- och shiamuslimska sekter.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Kazakstan döper om huvudstad efter president

Kazakstans parlament har röstat ja till att byta namn på huvudstaden Astana och uppkalla den efter landets mångårige president Nursultan Nazarbajev, som oväntat avgick på tisdagen efter nästan 30 år vid makten..

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Journalist beskrev man som nazist – åtalas

En finländsk journalist står inför rätta, åtalad för ärekränkning efter att ha kallat en lokal politiker för rasist och nazist på Facebook..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Starka utspel efter prideparad i Centralasien

Vad som beskrivs som Centralasiens första prideparad, i Kirgizistans huvudstad Bisjkek, har utlöst en storm av kontroversiella motreaktioner från inhemska politiker..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Lagrådet säger nej till regeringens terrorförslag

Regeringen vill göra det straffbart att delta i eller ha samröre med terrororganisationer..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Nya EU-böter för Google

EU:s konkurrensmyndigheter kräver 1,49 miljarder euro, motsvarande över 15 miljarder kronor, i böter från Google för att bolaget har begränsat konkurrensen inom nätannonsering, rapporterar flera nyhetsbyråer..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Förundersökning mot polis inledd efter skjutningen

Åklagaren: "Jag har gett vissa utredningsdirektiv".

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Stiltje på börsen i väntan på Fed

Stockholmsbörsen har pendlat kring nollstrecket hittills under dagen, inför räntebeskedet från amerikanska Federal Reserve i kväll..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Busschaufförens första vittnesmål i rätten

Tre elever omkom och 38 personer skadades. Jag drar i ratten så mycket som möjligt uppåt, sen svartnade det, säger han i rätten, enligt Borås Tidning..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Fortsatt känning i foten för Ekdal

Albin Ekdal var en av spelarna som tränade individuellt under gårdagen, då på grund av en känning i foten..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Företagarföreningar tar över Strandverket

Om politikerna säger ja i dag kommer företagarföreningarna i Kungälv och Marstrand ta över Strandverket från 1 april. Tanken är att öppna upp lokalerna för såväl näringsliv som föreningsliv..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.