Expressen > Nyheter

Saturday, 23 March, 14:08

Expressen - 15 mar 19 kl. 19:20

Michelle Obamas tidigare stabschef ingrep i Jussie Smoletts fallMichelle Obamas tidigare stabschef Tina Tchen försökte påverka utredningen om den påstådda hatbrottsattacken mot skådespelaren Jussie Smollett.Det skriver The Chicago Sun Times.Jussie Smollett har senare blivit misstänkt för att ha riggat attacken..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Obamas, Jussie Smoletts, Tina Tchen, Jussie Smollett, The Chicago Sun Times, Smollett

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Michelle, Obamastidigare , stabschef, ingrepi , Jussie, Smoletts, fall
Skånskan - 21 dec 18 kl. 08:00

Michelle Obamas bok ett varmt möte

BOK
Min historia
Författare: Michelle Obama
Översatt av: Manne Svensson
Förlag: ForumLitteratur/recension Michelle Obamas biografi Min Historia är inte någon traditionell politisk biografi. Därmed inte sagt att boken inte är politisk, bara att allt kommenteras ur individperspektiv med en, ibland djupt, personlig ton. Budskapet att hon inte är politiker eller ens särskilt politisk bankas in.

Sydsvenskan - 09 jan 12 kl. 21:14

Obamas stabschef slutar

Arkiv: Ed Reinke/AP
President Barack Obamas stabschef William Daley slutar på sitt jobb, meddelar Vita huset.
63-årige Daley tillträdde i januari i fjol, efter att företrädaren Rahm Emanuel slutat för att ställa upp i borgmästarvalet i Chicago, Emanuels och Obamas hemstad. Daley har ett förflutet i bankvärlden och var handelsminister under Bill Clinton.

Trelleborgs Allehanda - 19 jan 14 kl. 22:22

Beyonce på Michelle Obamas party


- Det var ett fantastiskt, otroligt party, tyckte den politiska veterananalytikern Donna Brazile om presidenthustrun Michelle Obamas 50-årsfest i Vita huset i Washington i lördags.Beyonce och John Legend hörde till storstjärnorna som stod för underhållningen på partyt som varade till klockan två på söndagsmorgonen. - Det mest rörande var när presidenten talade om hur han mötte Michelle och blev kär, sade Donna Brazile.

Kristianstadsbladet - 19 jan 14 kl. 22:22

Beyonce på Michelle Obamas party


- Det var ett fantastiskt, otroligt party, tyckte den politiska veterananalytikern Donna Brazile om presidenthustrun Michelle Obamas 50-årsfest i Vita huset i Washington i lördags.Beyonce och John Legend hörde till storstjärnorna som stod för underhållningen på partyt som varade till klockan två på söndagsmorgonen. - Det mest rörande var när presidenten talade om hur han mötte Michelle och blev kär, sade Donna Brazile.

SVT - 12 okt 15 kl. 11:28

Michelle Obamas spellista för tjejer

Jessie J, Diana Ross och Beyoncé. Michelle Obamas spellista är nu lika officiell som Barack Obamas. Statsminister Stefan Löfven vill dock inte delge Kulturnyheterna sin..

GöteborgsPosten - 06 nov 16 kl. 06:00

Är detta början på Michelle Obamas karriär?

Michelle Obama har haft en framträdande roll i Hillary Clintons presidentkampanj och nu börjar USA upptäcka vem hon egentligen är. Det är kanske början på Michelle Obamas egen karriär, skriver America Vera-Zavala..

Expressen - 23 jun 18 kl. 14:37

Så ser Michelle Obamas nya liv i Washington ut

Michelle Obama kände sig befriad när hon fick flytta ut ur Vita huset.Men hon bor kvar i Washington DC med maken Barack.Där skriver hon på sina memoarer, tar hand om yngsta dottern Sasha och har ibland vassa saker att säga om efterträdaren i Vita huset.

DN - 13 nov 18 kl. 00:01

7 avslöjanden i (och om) Michelle Obamas nya memoarer

Michelle Obamas memoarer ”Min historia” kommer ut i dag i 24 länder. Boken har kallats ”ovanligt intim” av förlaget Penguin Random House. Dagens Nyheter har fått läsa boken i förväg.

NSD - 09 jan 12 kl. 21:03

Barack Obamas stabschef slutar

President Barack Obamas stabschef William Daley slutar på sitt jobb, meddelar Vita huset..

UNT - 09 jan 12 kl. 21:03

Barack Obamas stabschef slutar

President Barack Obamas stabschef William Daley slutar på sitt jobb, meddelar Vita huset. 63-årige Daley tillträdde i januari i fjol, efter att företrädaren Rahm Emanuel slutat. (TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

TV: ”Man märker hur stor katastrofen är”

Magnus Falkehed: ”Människor har upplevt och sett hemska saker”.

Expressen - 1 timme sedan

Alexander spelade in en skiva med bara brus

En hel skiva gjord av ljudet från brustabletter som upplöses i vatten – konstnären Alexander Höglund har dragit ljudtrenden till sin spets.Samtidigt hänger sig många på nätet åt att njuta av det slafsiga ljudet av slajm och frasiga kakor som krossas..

Expressen - 1 timme sedan

Göran Persson: ”Kommer aldrig att gå”

Delar av det som står i Januariavtalet kommer aldrig gå att förverkliga. Det säger Göran Persson till DI. Han varnar S för att ensidigt ta bort värnskatten och därmed kraftigt gynna de med högst inkomster.

Expressen - 1 timme sedan

AfS demonsterar i centrala Göteborg

Sedan 11.30 demonstrerar Alternativ för Sverige vid Stora teatern i centrala Göteborg.Demonstranterna är ett hundratal personer – och det är polisnärvaro på platsen.

Expressen - 1 timme sedan

Stor sökinsats efter försvunnen man i fjällen

Fjällräddare söker efter en man som försvunnit under en tur i Sarekområdet.Senaste kontakten med mannen var på måndagskvällen.En stor insats har dragits i gång med fjällräddare och helikopter från sjöräddningen..

Expressen - 1 timme sedan

IS-kvinnorna inifrån lägret: ”Vi skäms inte”

I flyktinglägret Al-Hawl i nordöstra Syrien hålls IS-kvinnorna och deras barn som fångar.Däribland kvinnor från Sverige.SVT:s ”Korrespondenterna” har träffat några av dem – som påstår att de är oskyldiga.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Misstänkta föräldrar åter på fri fot

Det föräldrapar som suttit anhållna, misstänkta för vållande till annans död, har försatts på fri fot, meddelar polisen i Halland.Föräldrarna greps efter att ett minderårigt barn hittats död i familjens bostad. Skadorna var så oklara att båda föräldrarna misstänktes för brott..

Expressen - 1 timme sedan

Intern rapport visar: Förakt och hård syn inom polisen

Nedvärderande syn på om man är civil eller polis, man eller kvinna, i inre eller yttre tjänst. Chefsförakt. En ny internrapport inom polisen pekar ut tydliga problem inom kåren.

Expressen - 1 timme sedan

USA baserar strategiska bombplan i Europa

USA förstärker sin militära närvaro i Europa.Nu har sex strategiska bombplan med kapacitet för kärnvapen placerats i Storbritannien, rapporterar SVT Nyheter.Ett av planen ska redan ha gjort en flygning över Östersjön nära Gotland..

Expressen - 2 timmar sedan

TV: ”Vi har stoppat butiksdöden”

Stefan Löfven: ”Nu behöver inte glesbygdsbutiker läggas ner”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.