Nyan > Svenskfinland

Monday, 25 March, 15:41

Liknande nyheter

Taggar: Turvaen , lagspelare
Sydsvenskan - 15 apr 12 kl. 08:30

En god lagspelare med stort hjärta

André Bernek, Malmö, 28 år, har avlidit. Hans närmaste är föräldrar med respektive, syskon och livskamrat. Vi som fick förmånen att arbeta med André minns honom med stor värme.

YLE - 09 dec 15 kl. 13:19

Klart: Jokerit värvar ”utmärkt lagspelare” från krisgrannen

Ishockeyligalaget Blues töms på spelare. Roope Talaja är den senaste att lämna det sjunkande skeppet. Talaja flyttar till KHL-klubben Jokerit.

Sydsvenskan - 13 nov 16 kl. 20:00

Försäkringskassan driver ”Laget Sverige” men är själv ingen lagspelare

I Försäkringskassans pågående kampanj är slogan ”Alla behövs i laget Sverige”. Försäkringskassan behöver själv lära sig bli en lagspelare om det ska finnas en chans att lyckas med lagbygget. Försäkringskassan avfärdar nämligen ofta de andra i laget som kan mer än de själva.

Kristianstadsbladet - 10 maj 11 kl. 02:15

Lagspelare med känsla för soloprestationer

När folkpartisten Pierre Månsson gav sig in i kommunpolitiken 1988 var ett av målen att föryngra politiken.
Men det är mycket vatten som har runnit under Kristianstads broar sedan han tog steget in i de politiska salongerna. Pierre Månsson den äldre är inte lika kategorisk som sin 21-åriga förlaga.

Nya Wermlands Tidningen - 28 jul 11 kl. 11:55

Camilla ? lagspelare och chef

Picasso valde Kristinehamn och det gjorde även Camilla Olsson ? informationschef och vice vd på Handelskammaren Värmland. ?

GöteborgsPosten - 01 okt 11 kl. 06:00

Lyckligt lottad lagspelare

Glenn Hysén vägrar krisa och gillar läget mitt i livet..

Aftonbladet - 19 jan 12 kl. 16:23

?Jihde och Ekwall är lagspelare ? absolut?

Tomas Axnér om ?fajten? med tv-profilerna i pausen.

GöteborgsPosten - 20 okt 12 kl. 06:00

Lagspelare i höstens hetaste stil

Till vardags halkar de runt på höstblöta fotbollsplaner och ser snart slutet på en lång säsong. Men i dag lägger sex av våra allsvenska spelare undan matchstället och provar en helt ny garderob. Möt några av profilerna i Gais, Häcken och IFK Göteborg i höstens snyggaste kläder..

Sydsvenskan - 21 okt 12 kl. 01:30

Vill göra läkarna till lagspelare

Sydsvenskan - 21 okt 12 kl. 06:30

Nye chefen vill göra läkarna till lagspelare

Han har redan retat upp sjuksköterskorna i Skåne.
Nu är det läkarkåren som den blivande regiondirektören Jonas Rastad ger en känga.
Läkarna är för individualistiska, anser han..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Jurist ska utreda B-märkning av hus

Stadsstyrelsen vill ta bort märkningen från alla byggnader i centrala Mariehamn som kategoriserats som ”stadsbildsmässigt värdefulla”, alltså den så kallade B-märkningen. .

Nyan - 4 timmar sedan

”Alla längtar efter någonting”

Litteraturdagarna har temat ensamhet, men för Nyans kulturredaktör har 2018 varit det mest umgängesintensiva i karriären hittills. Under 2018 han hon med 40 skolbesök. .

Nyan - 7 timmar sedan

Carolina Sandell invald i OP:s förvaltningsråd

Carolina Sandell har valts in i OP-gruppens förvaltningsråd. Sandell har sedan 2010 varit styrelsemedlem i Andelsbanken för Åland. Förvaltningsrådet består av 36 ledamöter.

Nyan - 7 timmar sedan

Våra unga ska vara trygga

För att skapa en socialt hållbar situation för våra ungdomar, behövs i dagens läge socialt arbete i ett tidigt skede, med samarbete som metod och trygghet som primärt mål. För många ungdomar kantas tonåren av identitetssökande, förvirring, osäkerhet och en känsla av otrygghet, vilken kan ta sig i uttryck i ångest, självskadebeteende, skolk, kriminalitet, användning av alkohol, tobak och narkotika med mera. Det är här som vuxenvärlden i ett tidigt skede behöver möta upp genom uppsökande arbete, enskilda samtal och föräldrastöd, för att snabbt identifiera grundproblemet och gemensamt jobba mot åtgärder.

Nyan - 9 timmar sedan

Elva rättstvister med tidigare sjöanställda

Elva tidigare anställda i skärgårdstrafiken stämde landskapsregeringen för lönetvister och uppsägningar i olika domstolar under åren 2014–2018. .

Nyan - 18 timmar sedan

Åländsk kapten på fartyg i svår sjönöd

Ålänningen Bengt-Owe Gustafsson var kapten ombord på kryssningsfartyget Viking Sky, som hamnade i svår i sjönöd i en storm utanför Norges kust på lördagen. .

Nyan - 21 timmar sedan

Slottsbron avstängd redan från måndag

Avstängningen vid Slottsbron i Sund Kastelholm tidigareläggs till måndagen den 25 mars. Landskapets vägunderhåll utför vägförbättringsåtgärder vid Slottsbron fram till 31 mars, därefter ska Slottsbron renoveras mellan den 1 april och 31 maj. Besökare till Kastelholms slott, Jan Karlsgården och Smakbyn hänvisas till Tosarbyvägen för infart till området.

Nyan - 22 timmar sedan

Brandkår släckte brasa i Tranvik

En förbipasserande larmade brandkåren efter att ha sett rök från ett skogshygge i Sund Travvik, och personen bedömde att vinden var på väg att tillta. – Det visade sig vara en uppgjord brasa, säger räddningschef Lennart Johansson. Enligt Lennart Johansson var brasan inte övervakad just då.

Nyan - 22 timmar sedan

Fulla i krackel med polisen

Polis och ambulans tillkallades efter att en gäst på en krog på lördagskvällen ramlat av sin barstol och skadat sig så han blödde. Skadan var dock inte allvarlig, och varken polisens och ambulansens tjänster behövdes. Vid krogarnas stängningsdags natten till söndag fick polisen ingripa vid ett mindre slagsmål på Nygatan.

Nyan - Igår: 10:03

”Åland är vildsvinsfritt”

Landskapets enhet för jakt- och viltvård konstaterar nu att Åland är vildsvinsfritt. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.