Sydöstran > Nyheter

Saturday, 23 March, 09:41

Liknande nyheter

Taggar: TV Se när vikarna, fylls, igen, Verkö
Sydöstran - 17 nov 17 kl. 13:21

Klart: Vikarna på Verkö fylls igen

Karlskrona kommun kommer fylla ut vikarna på Verkö nästa höst. Högsta domstolen kommer inte ta upp ärendet..

Blekinge Läns tidning - 24 apr 18 kl. 19:03

Nu fylls snart Verkövikarna igen

Helt avgörande för Karlskronas utveckling, enligt kommunledning. Förödande för läderbaggen och ekoxen, enligt Naturvårdsverket. Men nu kan ingenting längre stoppa den omdiskuterade utfyllnaden av vikarna på Verkö..

Blekinge Läns tidning - 25 jan 17 kl. 07:22

Nu tar hovrätten upp striden på Verkö

Byalaget ger inte upp. De vill inte att vikarna fylls igen..

YA - 04 dec 15 kl. 15:00

Grävt hål fylls igen

Som en förberedelse inför byggnationen på reningsverket i Simrishamn grävdes ett stort hål. Eftersom projektet lagts på is fylls hålet igen med jordmassor som kommunen köpt in. När projektet sätter i gång igen får hålet grävas upp på nytt..

Expressen - 20 jun 13 kl. 21:44

Fritzls skräckkällare fylls igen med cement

Nu fylls skräckkällaren där österrikaren Josef Fritzl höll sin dotter fången som sexslav igen med cement..

DI - 09 jul 13 kl. 11:08

Volvofabriken fylls igen

I våras lämnade Volvo sin traditionsfyllda fabrik i Säffle. Nu fylls den tomma lokalen igen, skriver Dagens industri..

Hela Gotland - 11 jul 12 kl. 04:00

Skytte- gravar fylls igen

Tio skyttegravar ska fyllas igen i Mullvalds strandskog i Ardre..

Skånskan - 15 okt 15 kl. 06:00

Krigsbranddamm fylls igen efter 56 år

MALMÖ På onsdagen var det dags att börja knacka hål i den. Branddammen, byggd intill Folkets hus under kalla krigets dagar, var tömd på 350 kubik vatten sedan entreprenören Skanska konstaterat att det inte fanns något giftigt i det.För några veckor sedan startade Skanska den stora ombyggnaden och uppfräschningen av Nobeltorget.

Skånskan - 22 maj 18 kl. 05:00

Åkarpsdammen fylls igen

åkarp Just nu pågår arbetet med att fylla igen delar av Åkarpsdammen för att bereda plats för de tillfälliga spåren. Allt för att tågen ska kunna gå genom Åkarp.De senaste veckorna har man tagit bort träd och buskar runt dammen.

Eurosport - 12 nov 14 kl. 16:37

Slät figur av Cilic igen - överkörd av Berdych

Storformen är långt borta för Marin Cilic som blev överkörd med 6-3, 6-1 av Tomas Berdych i sin andra gruppspelsmatch i ATP-slutspelet..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - just nu

Kraftig explosion i Mogadishu

En stor explosion har hörts i Somalias huvudstad Mogadishu, uppger ett vittne för Reuters. Kraftig rök syns bolma från platsen för explosionen. Enligt polisen är det en bilbomb som exploderat, följt av skottlossning, i ett område med regeringsbyggnader.

Sydöstran - 15 minuter sedan

Populär sjö borta i Chile - bara öken kvar

Av det som en gång var ett utflyktsmål för att bada, åka vattenskidor eller enbart svalka sig i den chilenska sommarhettan, återstår i dag en sandöken. Efter tio år av torka är sjön Aculeo, en timmes bilfärd från huvudstaden Santiago, borta.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Vänta med Attefallshus - nya regler väntar

Planer på att bygga ett Attefallshus på tomten i sommar? Vänta lite - det kan löna sig. Mycket pekar på att regeländringar som tillåter att bygga större kan vara på gång inom kort.

Sydöstran - 1 timme sedan

Fjällturismen hotad av halverad budget

Fjällturismen ökar och Sveriges fjälleder behöver rustas upp. Men budgeten har halverats och pengarna räcker inte till, enligt Naturvårdsverket. - Vi har avbrutit upprustningen av lederna och lagt det på is, säger Erik Hellberg Meschaks vid Naturvårdsverket.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Höjda krav lyfte Sverige till världstoppen

Efter OS-guldet höjde lag Hasselborg kraven på sig själva. Sedan dess har kvartetten stabiliserat sig i världstoppen. - Det är väldigt, väldigt kul att spela curling just nu, säger den svenska trean Sara McManus.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Maria Steen: ”Så tokigt det kan bli ibland”

Man gör så gott man kan men ibland blir det fel. Man säger fel eller gör fel saker, utan att ha någon särskilt djupare tanke bakom..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Butiksägaren Micael: ”Tråkigt när de provar här och sedan klickar hem från nätet”

Micael Svensson som äger butiken Sportkompaniet i Karlskrona märker av den ökande e-handeln tydligt. – Det är tråkigt att kunderna inte stöttar den lokala handeln, säger han..

Sydöstran - 1 timme sedan

Han får Bruno Ganz åtråvärda ring

Den tyskspråkiga kulturvärldens gissningslek är slut. I fem veckor, sedan skådespelaren Bruno Ganz avled, har det tisslats och tasslats om vem som ska få ärva hans skådespelarring. Nu är svaret här: Jens Harzer.

Sydöstran - 1 timme sedan

Mycket talar för Olsson mot Rumänien

Svensk mästare med AIK, genombrott i landslaget och en ny sväng ut i världen. 2018 var Kristoffer Olssons år. Nu är det 2019, men mycket talar för att mittfältaren fortsätter där han slutade på Friends i november.

Sydöstran - 1 timme sedan

Priset för militärövningen: 46,5 miljoner

Northern Wind 19 är den största militärövningen i Norrbotten sedan 1991 och prislappen blir därefter. 46,5 miljoner kronor kostar det försvarsmakten att öva med förband från Finland, Norge, Storbritannien och USA.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.