DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 22:27

Liknande nyheter

Taggar: Styrelseledamoti , Humanahar , sålt, aktierför 70 miljoner
VA - 17 mar 11 kl. 16:17

Styrelseledamot i Jeeves köper aktier

17 mars Stig-Olof Simonsson köpte 4.100 aktier i Jeeves, där han är styrelseledamot, den 11 mars. Det framgår av Finansinspektionens insynslista.

E24 - 09 feb 11 kl. 15:28

Styrelseledamot i Cdon tankar aktier

Lars Nilsson, styrelseledamot i Cdon, har per den 4 februari köpt 7.000 aktier i bolaget..

DI - 14 nov 16 kl. 13:17

Styrelseledamot i Balder tankar aktier

Balders styrelseledamot Anders Wennergren har per den 11 november ökat sitt innehav i fastighetsbolaget med 5.000 B-aktier, ett köp värt cirka 0,9 miljoner kronor..

DI - 08 sep 17 kl. 15:26

Styrelseledamot har köpt aktier i Storytel

Ingrid Britta Louise Bojner har den 6 september köpt 1 750 stycken aktier i Storytel där hon är styrelseledamot. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

DI - 30 nov 17 kl. 16:28

Styrelseledamot har köpt aktier i QBNK för knappa miljonen

Fredrik Grevelius har den 27 november köpt 148.785 stycken aktier i QBNK där han är styrelseledamot. Aktierna köptes till kursen 6,34 kronor per aktie, till ett totalt pris av 943.

DI - 04 dec 17 kl. 17:15

Styrelseledamot har köpt aktier i Micropos Medical

Olof Sandén har den 4 december köpt 30.000 stycken aktier i Micrpos Medical där han är styrelseledamot. Aktierna köptes till kursen 1,59 kronor per aktie, till ett totalt pris av 47.

DI - 21 dec 17 kl. 15:56

Styrelseledamot har sålt aktier för drygt 0,4 miljoner kronor i Addtech

Eva Elmstedt har den 20 december sålt 2.350 stycken aktier i Addtech där hon är styrelseledamot. .

DI - 07 mar 18 kl. 07:03

Styrelseledamot har köpt aktier i Karo Pharma

Håkan Åström har på tisdagen den 6 mars köpt 50.000 aktier i Karo Pharma där han är styrelseledamot.  Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

DI - 23 maj 18 kl. 12:24

ITAB:s styrelseledamot har sålt aktier

Sune Lantz, styrelseledamot i Itab, har sålt 40.500 B-aktier i bolaget för 37 kronor styck. Det motsvarande en likvid på nära 1,5 miljoner kronor..

DI - 31 maj 18 kl. 14:50

Styrelseledamot har köpt aktier i Paynova

Johan Åberg har den 29 maj köpt 81.667 stycken aktier i Paynova där han är styrelseledamot. Aktierna köptes till kursen 0,38 kronor per aktie, till ett totalt pris av 30.

DI - 18 dec 18 kl. 08:44

Styrelseledamot har sålt aktier i Storytel för 4,4 miljoner

Ljudboksbolaget Storytels styrelseledamot Morten Strunge har sålt 43.595 aktier i bolaget för omkring 4,4 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Många köp går åt skogen – här är tipsen för att lyckas

Många företagsköp går tyvärr åt pipan. Men den som gör alla rätt kan skörda stora värden i framtiden. Här är hemligheterna för lyckas med ett förvärv..

DI - 30 minuter sedan

Han ratade 50 företag – sen hittade han guldklimpen

MÖRRUM. Med förvärvet av Contura Steel blev entreprenörsdrömmen diskbänksrealism.  Efter alla år inom olika storbolag står nu diskbänkstillverkningen i Blekinge – liksom ägaren Patrik Jarlhage – för första gången på egna ben..

DI - 1 timme sedan

6.000 poliser och militärer gjorde lördagen ”lugn” i Paris

Lördagens protester i Frankrike blev betydligt lugnare än helgen innan, sedan den polisiära närvaron utökats och fått militärt understöd..

DI - 2 timmar sedan

Skatteexperter: Stålbad väntar privat vård

Den infekterade momsstriden inom vårdsektorn fortsätter. Frågan är så komplicerad att inte ens Skatteverket verkar på det klara med tillämpningen:  ”Vi kan inte ha en situation där handläggare gör olika bedömningar”, säger skatterådgivaren Cecilia Smedfors. .

DI - 2 timmar sedan

Justitieministern håller hårt i Mueller-utredning

USA:s kongress får vänta på att läsa den särskilde åklagaren Robert Muellers utredning om eventuella ryska kopplingar till president Donald Trump..

DI - 2 timmar sedan

Lastfartyg driver utanför Norges kust

Ännu ett fartyg har fått problem i det hårda vädret utanför Hustadvika på Norges västkust. .

DI - 3 timmar sedan

Massiv protest mot brexit på Londons gator

Över en miljon så kallade remainers, britter som vill stanna kvar i EU, demonstrerade på lördagen i centrala London. De kräver en ny folkomröstning om brexit..

DI - 3 timmar sedan

Här står nya striden om välfärden – och läget är pressat

Jakten på välfärdsvinster är avbruten. Nu startar jakten på kvalitet i både den privata och offentliga välfärden.  Men systemen är pressade och de ideologiska skillnaderna stora.

DI - 3 timmar sedan

Andersson: ”Klart att privata företag ska göra vinst”

I januariavtalet lovar regeringen att inte befatta sig med vinstbegränsningar eller vinstförbud. ”Den skadliga vänstersvängen är bruten”, säger Annie Lööf (C). .

DI - 4 timmar sedan

Pantkungen: Jag köpte it-fonder för 100.000 – en månad innan bubblan sprack

Bengt Lagerman styr över Sveriges alla pantmaskiner och smyger hem till barnen för att samla ihop deras pant. I retur får han ta hand om labradoren Noppe, den bästa – och sämsta – presenten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.