Nyan > Svenskfinland

Friday, 22 March, 15:26

Nyan - 15 mar 19 kl. 18:00

Styrelseproffs med eget bolagAktiebolaget Merrem, med juris kandidat Andreas Remmer som enda ordinarie styrelsemedlem, har beviljats näringsrätt av landskapsregeringen. Bolagets huvudområde är försäljning av konsulttjänster inom företagsledning och utöver det äga och besitta fast och lös egendom samt förvalta och bedriva handel med värdepapper. Andreas Remmer är sedan december i fjol styrelseordförande för Ömsen och sedan januari i år medlem i Pafs styrelse och i pensionsförsäkringsbolaget Veritas styrelse. Han lämnade uppdraget som Viking Lines vice vd i början av november i fjol. (ao)  
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Merrem, Andreas Remmer, Remmer, Ömsen, Pafs, Veritas, Viking Lines, Nyan

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Styrelseproffsmed , eget, bolag
SVT - 12 okt 11 kl. 15:17

Pengar gick till eget bolag

I kväll sänds ett reportage om Pär Johansson, ledare för Glada Hudik-teatern, i Uppdrag Granskning. Bland annat avslöjas hur han har skaffat pengar från teaterns kassa till sitt eget bolag..

ÖstersundsPosten - 07 mar 13 kl. 05:03

Skattemiljoner gick till eget bolag

Statliga Inlandsinnovation använde 2,5 miljoner kronor i skattemedel för att köpa aktier i den tidigare vice styrelseordförandens eget bolag. ? Det finns säkert någon som kan reagera på det här, säger Gunnar Olofsson, vd Inlandsinnovation..

Nerikes Allehanda - 14 dec 13 kl. 09:50

Godkände fakturor till eget bolag

Chefen för Kommunfastigheter Jan Öholm har attesterat fakturor från sitt eget bolag. – Det är fel, och det är mitt ansvar, konstaterar han utan omsvep..

Dagens Media - 12 feb 14 kl. 15:06

Aftonbladets Viktklubb blir eget bolag

Aftonbladets Viktklubb blir ett eget bolag – räknar med att anställda flera personer..

Blekinge Läns tidning - 14 apr 16 kl. 09:57

Lagerbergs kyckling blir kvar som ett eget bolag

Lagerbergs kyckling kommer att drivas som ett eget bolag med Mats Markgren som vd när Atria Scandinavia tar över rörelsen den 29 april..

DI - 09 jul 16 kl. 09:54

Googles självkörande bilar kan bli eget bolag

Alphabet, som moderbolaget till Google numera heter, kan komma att skapa ett eget bolag för sin verksamhet inom självkörande bilar..

DI - 09 jul 16 kl. 10:54

Googles bilar kan bli eget bolag

Googles enhet för självkörande bilar har anställt sin första juridiska chef. Nu kan verksamheten komma att knoppas av som eget bolag, enligt nyhetssajten Recode..

DI - 29 nov 17 kl. 21:51

Proact-ägaren säljer – satsar på eget bolag

Entreprenören Anders Hultmark säljer sina aktier i Proact. Nu satsar han stort på ett annat eget bolag. ”Jag har redan investerat en kvarts miljard”, säger han till Di..

Länstidningen i Jämtland - 27 nov 15 kl. 20:45

Enhetschef säljer tjänster från eget bolag till socialförvaltningen

Den konsult som är enhetschef inom Socialförvaltningen i Härjedalens kommun är anställd via bemanningsföretaget Teambo konsult. Denna enhetschefen är i sin tur chef för en socialsekreterare som är anställd i enhetschefens eget aktiebolag IP Socionomkonsult AB. Kommunen hyr in socialsekreteraren av enhetschefens bolag..

Sydöstran - 21 sep 17 kl. 13:45

Kommunen polisanmäler eget bolag för fusk med va-taxor

Ronneby kommun polisanmäler sitt eget va-bolag Miljöteknik för trolöshet mot huvudman och brott mot kommunallagen. Anledningen är att felaktiga avgifter tagits ut för anslutning till det kommunala va-nätet..

SmålandsPosten - 21 sep 17 kl. 21:31

Kommun anmäler sitt eget bolag

Kommunen har beslutat sig för att polisanmäla sitt eget va-bolag Miljöteknik. Anmälan avser misstanke om trolöshet mot huvudman, brott mot vattentjänstlagen och kommunallagen..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 2 timmar sedan

Nye Marcus inte ny på Nyan

Nyans nye krönikör Marcus Wallén är egentligen nygammal. .

Nyan - 3 timmar sedan

Internetexpert varnar för uppförstorade undergångsmyter

I eftermiddag kl 16 talar den svenske ”viralgranskaren” Jack Werner på litteraturdagarna om vandringssägner på internet och källkritik. .

Nyan - 4 timmar sedan

Paf får anmärkning av spelinspektionen

Paf har varit obligatoriskt anslutna till självavstängningsregistret Spelpaus.se sedan i början av året. Trots det kunde flera personer som registrerat sig på Spelpaus spela på Pafs sajter.

Nyan - 5 timmar sedan

Prisvinnande smörkyl snart till salu

Smörkylen Buttercup, förra årets vinnare av innovationstävlingen Skraknästet, finns i handeln inom kort. – Vi är kinkiga så vi vill ha perfekta delar som passar ihop ordentligt, säger Johan Rothberg, en av ägarna till företaget Noginvest som ligger bakom Buttercup. Buttercup ska tillverkas av Inpex Ab i Norrböle.

Nyan - 6 timmar sedan

Narkotikafall i hovrätten

Är det möjligt att se på en person om hen har tagit en mindre mängd narkotika och utifrån det bedöma personens körförmåga? .

Nyan - 7 timmar sedan

Nya supporterklubben redo

FOTBOLL. När IFK spelar sin första match i årets finska liga gör man det med en ny supporterklubb i ryggen. .

Nyan - 7 timmar sedan

Slottsbron renoveras

Slottsbron vid Kastelholms slott ska renoveras och är avstängd för trafik från den 1 april till den 31 maj. – Besökare till besöksmål i närheten av bron, såsom Kastelholms slott, Jan Karlsgården och Smakbyn, hänvisas till Tosarbyvägen för infart till området, meddelar landskapet. Redan nu och fram till den 1 april inleds förbättringar av vägen vid Slottsbron och under tiden kan framkomligheten vara begränsad.

Nyan - 9 timmar sedan

Air Leap lovar bot och snar bättring

Landskapsregeringen har betalat mindre än normalt till Air Leap för flygtrafiken mellan Stockholm och Mariehamn i januari och februari på grund av förseningar och inställda avgångar. .

Nyan - 20 timmar sedan

Se bilder från kvällens DunderSMÅ och DunderLITEN

Det bjöds på show av Dunderdansarnas yngsta grupper i Alandica i går kväll – och ett smakprov inför den kommande ”stora” Dundershowen. .

Nyan - 20 timmar sedan

Permakultur – en hållbar helhet

De ympar, skapar nätverk, byter fröer och komposterar. I studiecirkeln i permakultur handlar det dock inte bara om odling, utan om välmående i allmänhet. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.