DN > Nyheter

Saturday, 23 March, 21:31

DN - 15 mar 19 kl. 17:56

Fyra dömda till fängelse för brutalt människorovFyra män har dömts till fängelse i mellan tre och sex år för att ha fört bort och brutalt misshandlat en man i Sundsvall. De tvingade även honom att ringa sina föräldrar och förmå dem att betala 15.000 kronor till kidnapparna..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sundsvall

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, dömdatill , fängelseför , brutalt, människorov
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Två män dömda för brutalt rån

Två män döms till fängelse i ett år och fyra månader för rån.Männen ska vid rånet också ha misshandlat offret..

Skånskan - 07 jun 18 kl. 16:45

Fyra dömda för rånserie

Lund Serien av personrån i Lund i november och december har nu lett fram till flera fällande domar, med som mest sju års fängelse, men alla gärningsmän har inte påträffats.Sju år fick en 26-årig man som dömdes för fyra rån, ett rånförsök, tio fall av bedrägeri samt sexuellt tvång i samband med ett av rånen. Han ska också, delvis solidariskt med andra inblandade, betala skadestånd på sammanlagt cirka 250 000 kronor till åtta brottsoffer.

Blekinge Läns tidning - 29 mar 18 kl. 15:15

Fyra dömda efter mordförsök

En 19-åring från Olofström är en av fyra personer som döms i målet där en man i Halmstad utsattes för ett brutalt mordförsök. Olofströmsbons del i våldet är medhjälp till grov misshandel..

Kristianstadsbladet - 03 okt 12 kl. 20:57

Fyra dömda för vapenbrott


Fyra män i Göteborg har dömts till fängelse för grova vapenbrott. Sedan männen greps i somras upphörde skjutningarna i nordöstra Göteborg, skriver gp.se.

Nyhetskanalen - 03 okt 12 kl. 20:58

Fyra dömda för grova vapenbrott i Göteborg

Fyra män i Göteborg har dömts till fängelse för grova vapenbrott. Sedan männen greps i somras upphörde skjutningarna i nordöstra Göteborg, skriver gp.se.

BT - 11 aug 16 kl. 12:09

Fyra dömda till fängelse efter stort knarkbeslag i Borås

Fyra unga män som greps efter ett stort cannabisbeslag vid resecentrum döms nu till fängelse. En av dem har kända kopplingar till ett gäng i Borås och polisen kom knarkaffären på spåren under spaning mot gängkriminella..

P3 - 09 maj 18 kl. 06:00

Stockholmsrappare bland fyra dömda vapenbrott – polisen tror domen kan ha avkylande effekt på konflikt i Järvaområdet

Fyra personer dömdes förra veckan till fängelse av Solna tingsrätt i Stockholm för bland annat grovt vapenbrott och grovt häleri. En av dem är en känd Stockholmsrappare som dömdes till 3 år och 6 månaders fängelse..

Helsingborgs Dagblad - 13 jan 14 kl. 18:06

Fyra dömda för krigsbrott i Bosnien

Fyra bosniska muslimer har dömts för krigsbrott över sin medverkan i en attack 1992 mot en serbisk by då 16 civila dödades. Domaren dömde de fyra till mellan nio och ett halvt till elva och ett halvt års fängelse, för "krigsbrott mot civilbefolkningen". Bland de dödade i byn Serdari fanns såväl småbarn som äldre människor.

Kristianstadsbladet - 13 jan 14 kl. 18:03

Fyra dömda för krigsbrott i Bosnien


Fyra bosniska muslimer har dömts för krigsbrott över sin medverkan i en attack 1992 mot en serbisk by då 16 civila dödades. Domaren dömde de fyra till mellan nio och ett halvt till elva och ett halvt års fängelse, för "krigsbrott mot civilbefolkningen".Bland de dödade i byn Serdari fanns såväl småbarn som äldre människor.

NT - 13 jan 14 kl. 18:03

Fyra dömda för krigsbrott i Bosnien

Fyra bosniska muslimer har dömts för krigsbrott över sin medverkan i en attack 1992 mot en serbisk by då 16 civila dödades. Domaren dömde de fyra till mellan nio och ett halvt till elva och ett halvt års fängelse, för "krigsbrott mot civilbefolkningen"..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Sverige öppnade EM-kvalet med seger Robin Quaison i huvudroll mot Rumänien

Sverige fick en perfekt start i EM-kvalet. Seger 2–1 hemma mot Rumänien, inför drygt 30 000 åskådare, med Robin Quaison i en huvudroll. Quaison vinklade in 1-0 och var starkt delaktig i Viktor Claessons 2–0.

DN - 30 minuter sedan

Israeliskt luftanfall efter ballongbomber

Den israeliska militären meddelar att det har utförts luftangrepp mot två grupper av palestinier, som man säger försökte skicka sprängladdningar till Israel med hjälp av ballonger..

DN - 30 minuter sedan

Wallström: Kan röra sig om folkmord

Utrikesministern om Jamilas vittnesmål: ”Oerhörda massövergrepp har skett.”.

DN - 30 minuter sedan

Krigsbrottsåklagare: Vi vill nå yazidiska vittnen

”Brott som kan bli aktuella är folkmord, krigsförbrytelser och brott mot mänskligheten.”.

DN - 1 timme sedan

Polis använde pepparsprej mot supportrar i bandyfinalen

Mitt under bandyfinalen i Uppsala blev det stökigt nedanför en läktare när en högtalare skymde sikten.  – Polis fick använda pepparsprej, säger Johan Lindén, RLC-befäl vid polisen i region i region Mitt..

DN - 1 timme sedan

Källor: Delar ur Rysslandsutredningen släpps inte på lördagen

När kommer USA:s justitieminister William Barr offentliggöra delar ur Rysslandsutredningen?  Inte på lördagen i alla fall, säger en källa från justitiedepartementet till Reuters och AP..

DN - 2 timmar sedan

Minst 110 döda efter skjutning i Mali

Minst 110 personer dödades i en skjutning i centrala Mali under lördagen. Attacken tros vara riktad mot minioritetsgruppen fulani..

DN - 7 timmar sedan

Publikrekord för damernas final på soldränkt Studenternas

Solen skiner över Uppsala, 11 plusgrader på Studenternas, åtskilliga tusen på läktarna redan under damernas SM-final. Bandy-Sverige fick en smakstart på lördagen – fint väder och, skulle det visa sig, publikrekord för damernas final med 6.478 åskådare..

DN - 13 timmar sedan

Scenrecension: Richard Hawley visar hela samtiden genom ett bostadsområde

Det skulle bli en utopi för Sheffields arbetare, men förvandlades till slum och har nu gentrifierats. Richard Hawley skildrar historien om Park Hill Estate i en ny musikal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.