Barometern > Nyheter

Thursday, 21 March, 17:28

Liknande nyheter

Taggar: 663, skadoroch , tillbud, skolaoch , förskola
NSD - 29 maj 18 kl. 19:03

Skola anmäler tillbud

GÄLLIVAREEn arbetsolycka alternativt allvarligt tillbud har skett på en skola i Gällivare enligt en anmälan till Arbetsmiljöverket från arbetsgivaren..

Vimmerby Tidning - 01 mar 12 kl. 08:12

Brandtillbud på Vena skola

Ett tillbud som kunde fått mycket allvarliga konsekvenser inträffade i går förmiddag på Vena skola..

Västerbottens Folkblad - 20 jan 16 kl. 18:23

Utredning efter brand på skola

Arbetsmiljöverket kräver att en skola i Vilhelmina utreder ett allvarligt tillbud. I mitten av januari slipade en elev metall på en slipmaskin. En gnista flög bakom ett element där det fanns damm, sågspån och smuts.

Västerbottens Folkblad - 26 jul 11 kl. 10:37

Vill se utredning om tillbud på Volvo

UMEÅ Arbetsmiljöverket begär in en utredning om ett allvarligt tillbud.UMEÅ Arbetsmiljöverket begär in en utredning om ett allvarligt tillbud. Den ska ha inträffat på Volvo Lastvagnar den 11 juli i år.

Magazin24 - 25 jun 12 kl. 11:50

Arbetsmiljöverket vill granska tillbud

I slutet av maj inträffade ett tillbud på ett företag på Kungsörsvägen i Arboga. Nu vill Arbetsmiljöverket ta del av företagets utredning kring tillbudet. Den 4 juni fick Arbetsmiljöverket in en anmälan från ett företag på Kungsörsvägen i Arboga gällande ett allvarligt tillbud som inträffade den 25 maj.

Magazin24 - 15 sep 12 kl. 08:05

Allvarligt tillbud kräver utredning

I slutet av augusti inträffade ett allvarligt tillbud på en arbetsplats på Ullvileden i Köping. Nu kräver Arbetsmiljöverket en utredning av händelsen. Den 24 augusti anmäldes ett allvarligt tillbud till Arbetsmiljöverket.

Magazin24 - 16 sep 12 kl. 08:19

Kräver utredning efter tillbud

Arbetsmiljöverket kräver att det görs en utredning av ett tillbud som inträffade på en arbetsplats i Kolsva. En begäran om utredning av ett allvarligt tillbud i Kolsva har lämnats av Arbetsmiljöverket. Olyckan inträffade den 21 augusti 2012 i Kolsva.

Magazin24 - 18 okt 12 kl. 10:50

Sandvik anmälde tillbud

Den 3 oktober anmälde Sandvik Heating Technology i Hallstahammar att ett tillbud skett på arbetsplatsen. Arbetsmiljöverket begär nu att tillbudet utreds. Den 3 oktober anmälde företaget Sandvik Heating Technology i Hallstahammar ett allvarligt tillbud som inträffade den 2 oktober.

UT - 26 okt 13 kl. 08:46

Flera tillbud utefter vägbygget

En explosion och en klämolycka med två veckors sjukskrivning som följd. Men trots en del tillbud är ändå vägbygget mellan Dållebo och Hester relativt säkert, enligt projektledare Gunnar Jelbin på Trafikverket. När man skulle röja upp efter en sprängning vid vägbygget den 30 september visade det sig att det fanns odetonerat sprängmedel kvar, som exploderade.

YLE - 18 dec 15 kl. 11:13

Tillbud inte helt ovanliga i det militära

Olyckor där någon blir svårt skadad eller rent av omkommer är mycket ovanliga i Finland, uppger Försvarsmakten. Men nära ögat-situationer finns det fler av. Den slutsatsen kan man dra av de berättelser som läsarna skickade till X3M i går.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Rusning efter jeansaktier på Wall Street

Suget efter jeansaktier var stort när en av världens mest välkända jeanstillverkare Levi Strauss gjorde comeback på New York-börsen.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Dogge hyllar sin kusin med låt

Artisten Dogge Doggelito, känd från hiphopgruppen Latin Kings, släpper nya låten "Kung i Luthagen". Låten är en hyllning till artistens kusin Christoffer Östborn, som gick bort för några år sedan, skriver Upsala Nya Tidning.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Enkelriktad gata ställer till det för boende

En Mönsteråsbo föreslår att enkelriktningen av Kyrkogatan tas bort. Det finns inte längre någon anledning att behålla gatan som enkelriktad, anser han..

Barometern - 30 minuter sedan

Pellets, trav och kor på landshövdingens schema

Pellets, kor, och travhästar stod på programmet när landshövding Thomas Carlzon besökte Högsby kommun under torsdagen..

Barometern - 30 minuter sedan

Ronaldo bötfälls för målfirande

Cristiano Ronaldo bötfälls av Uefa för "olämpligt uppträdande", efter att ha firat sitt hattrick i returmötet med Atlético Madrid i Champions League på ett kontroversiellt sätt.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Brasiliens tidigare president har gripits

Brasiliens tidigare president Michel Temer har gripits i samband med en utredning om mutbrott vid byggandet av kärnkraftverket Angra 3, enligt åklagare i landet. Temers advokat bekräftar gripandet. Michel Temer ledde landet under åren 2016-2018.

Barometern - 1 timme sedan

Örgryte flyttar seriepremiär

Superettanlaget Örgryte tvingas byta arena för sin seriepremiär hemma mot Norrby nästa lördag. Anledningen är att Gamla Ullevis hybridgräs bedöms vara ospelbart. I stället flyttas fotbollsmatchen till närliggande Ullevi.

Barometern - 45 minuter sedan

Nya läkarutbildningen skjuts upp

Starten för den nya läkarutbildningen skjuts upp ett år, rapporterar Dagens Medicin. Från början var förslaget att nya sexåriga utbildningen skulle vara på plats hösten 2020.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Craftstaden jobbar för att behålla nyckelspelare

Ingen tränare och bara åtta spelare på kontrakt. Craftstaden har en del silly season-pusselbitar att fixa. – Vi håller på för fullt, säger Robert ”Röding” Nilsson..

Barometern - 1 timme sedan

45-årig basebollikon lägger av

Den 45-åriga basebollstjärnan Ichiro Suzuki avslutar som väntat elitkarriären. Japanen meddelade den illa dolda hemligheten efter Seattle Mariners andra match mot Oakland Athletics i säsongsöppningen av den nordamerikanska proffsligan MLB.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.