Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 21 March, 09:13

Jönköpingsnytt - 15 mar 19 kl. 17:24

Bostäder slutsålda – då sker inflyttningenYtterligare ett kvarter i Munksjöstaden i Jönköping är slutsålt, meddelar nu fastighetsbolaget Tosito. Inflyttningen av de 140 bostadsrätterna i kvarter tio sker i slutet på april.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Munksjöstaden, Jönköping, Tosito

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bostäder, slutsålda, , sker, inflyttningen
YLE - 04 sep 16 kl. 18:34

Spa, hotell och flera bostäder ska locka folk till Hangö året runt

Människor som vill möta människor ska liva upp Hangö året om. De ska bli så förtjusta i staden att de vill vara där även då det är mörk och kall vinter. Nya bostäder, ett spa, en tillbyggnad till Hotell Regatta och bättre service ska locka mera folk till Hangö.

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 06:30

Inbrott i bostäder har ökat

Foto: TT
Antalet inbrott i bostäder i Hässleholms kommun har mer än fördubblats under årets fem första månader. Inbrotten begås av både kringresande ligor och personer på orten.
Från januari till och med maj månad har mer än dubbelt så många inbrott inträffat i kommunen.

PrivataAffärer - 04 okt 18 kl. 06:37

Mäklarstatistik: Fortsatt prisåterhämtning för bostadsrätter

Under den senaste tremånadersperioden har bostadsrättspriserna i riket som helhet, i glidande medelvärde, stigit 3 procent jämfört med föregående tremånadersperiod, och villapriserna har sjunkit 1 procent. De senaste tolv månaderna har bostadsrättspriserna sjunkit 5 procent samtidigt som villapriserna sjunkit 2 procent. Svensk Mäklarstatistik redovisar prisutvecklingen som tremånaders glidande medelvärden, viktade efter antalet försäljningar, för att dämpa säsongseffekter och tillfälliga avvikelser som inte har med den underliggande marknadsutvecklingen att göra.

YLE - 07 okt 16 kl. 13:10

Byggstart för Folkhälsanhuset i Närpes

Strax bredvid allaktivitetshuset Mitt i Stan i Närpes bygger Folkhälsan 23 bostäder för seniorer och utymmen för språkbadsdaghemmet Päivis. På fredagen undertecknade Folkhälsan entreprenadavtalet med Lemmikäinen hus och följande vecka sker byggstarten för det nya Folkhälsanhuset. Att Folkhälsanhuset kommer precis bredvid Mitt i Stan-huset har många fördelar, anser Michael Söderlund, Folkhälsans fastighetsförvaltningschef.

Skånskan - 05 mar 16 kl. 06:00

Svartboende i verkstad

ÖSTRA HAMNEN Malmö stad granskar återigen ett misstänkt svartboende i industrilokaler i Östra hamnen. Det efter ett tips till kommunen.För andra gången i år har det kommit in tips till kommunen om olovliga bostäder i industrilokaler i Östra hamnen.

YLE - 06 feb 17 kl. 16:41

Hangö havsbad öppnar sina dörrar

Spaanläggningen i Hangö börjar vara klar för öppning. Nästa sommar ska den ackompanjeras av en ny hotellbyggnad strax intill - förutsatt att den nya detaljplanen ger möjlighet att bygga. När man stiger in i entrén på det som nu heter Hangö Havsbad möts man av bassängen och en bländande utsikt ut mot havet.

Dagensanalys.se - 13 apr 16 kl. 16:40

Brevet från Spotifys grundare: ”Svensk politik tvingar startups att flytta utomlands”

Spotifys grundare Daniel Ek och Martin Lorentzon skickade idag ut ett brev som vänder sig till svenska politiker, läs hela brevet här… ”Sverige har just nu ett momentum. Etablerade startups som Spotify, Skype, King, Mojang och Klarna utgör tillsammans med mängder av andra nystartade företag och tillgången till kapital ett kluster med högt förädlade tjänster som leder till sysselsättning, skatteintäkter, innovationsförmåga och lockar talanger från hela världen. I detta kluster får unga människor tidigt möjlighet att bygga internationella nätverk och viktiga erfarenheter.

Kristianstadsbladet - 06 nov 13 kl. 09:30

I november slår inbrottstjuven till

Foto: TT
November. Högtid för inbrottstjuvar. I helgen drabbades mängder av bostäder i Lund och mellersta Skåne.

PrivataAffärer - 05 nov 18 kl. 13:15

Annonstiden ett år för nyproduktion i Stockholm

”Väldigt många bostäder har kommit ut på marknaden samtidigt. I kombination med en osäkerhet på marknaden och en lägre efterfrågan är det inte så konstigt att annonstiderna ökat”, säger Matilda Adelborg, pressansvarig vid Booli, till Nyhetsbyrån Direkt. Medianannonstiden för nyproducerade bostadsrätter i Stockholms kommun har stigit kraftigt de senaste åren, från runt 30 dagar i början av 2016 till hela 350 dagar nu senast i oktober, med en närmast linjär ökning det senaste året.

PrivataAffärer - 05 dec 18 kl. 07:03

Bostadspriserna föll i november

Under den senaste tremånadersperioden har bostadsrättspriserna i riket som helhet, i glidande medelvärde, varit oförändrade jämfört med föregående tremånadersperiod, och villapriserna har sjunkit 3 procent. De senaste tolv månaderna har bostadsrättspriserna sjunkit 2 procent samtidigt som villapriserna varit oförändrade. Svensk Mäklarstatistik redovisar prisutvecklingen som tremånaders glidande medelvärden, viktade efter antalet försäljningar, för att dämpa säsongseffekter och tillfälliga avvikelser som inte har med den underliggande marknadsutvecklingen att göra.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

MAIS inför slutspel: ”Har allt som krävs”

Grundserien är färdigspelad. Nu drar säsongens höjdpunkt igång för Mullsjö AIS.
– Vi ska spela vår bästa innebandy, säger lagkaptenen Kasper Hedlund inför torsdagskvällens första SM-kvartsfinal mot Växjö Vipers.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Inbrottstjuv stal löparskor

En villaägare på landet nära Brandstorp har haft påhälsning av tjuvar. Det enda som kunde konstateras vara stulet var ett par löparskor.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Oro för ny satsning i industriområde

Ett planerat bygge av ett nytt djurkrematorium kan bli det första av sitt slag på industriområdet Stigamo i Jönköping. Det konstaterar stadsbyggnadskontoret som är positiva till byggplanerna, men boende i området uttrycker sin oro.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Nöjesminuten – bästa tipsen för helgen

Det blir en helg med något för hela familjen!
.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Klart för slutspel i debutsäsongen

Herrarna i Wetterbygden Stars har redan gjort det. Nu är även damerna i Sparks klara för SM-slutspel under sin debutsäsong i Basketligan. Men det var stor dramatik innan slutspelsplatsen var säkrad.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

HV 71 vann i förlängningen mot Södertälje

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Nya gator – så kan de få heta

Två nya gator har tillkommit i Molidens industriområde i Jönköpings kommun. Namnberedningen har nu tagit fram förslag på namn på gatorna, något som stadsbyggnadsnämnden väntas fatta beslut om under torsdagens sammanträde.
.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Jönsson: Därför kan HV skrälla

Toppen mot botten. Ettan mot åttan. Allt pekar mot att solen kommer fortsätta lysa över Karlstad.

Jönköpingsnytt - 15 timmar sedan

Skarp kritik mot omdebatterad utbyggnad

Moderaterna kommer att rösta ja till utbyggnaden av Torpaskolan. Men partiet är starkt kritiskt till hur ärendet har behandlats. Företrädare för partiet säger att de först de senaste dagarna fått tillgång till nya ritningar som tidigare inte visats och lägger ansvaret på nämndens ordförande Anders Samuelsson (C).

Jönköpingsnytt - 17 timmar sedan

Sexköpande man åkte dit efter tolv minuter

En man köpte sex av en kvinna i en lägenhet i Jönköping. Nu döms han av Jönköpings tingsrätt till dagsböter.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.