Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 26 March, 05:30

Kristianstadsbladet - 15 mar 19 kl. 17:15

Slutspurt för 10-milakavlens förberedelser8 000 orienterare på 25 timmar. FK Göingarna har sedan 2014 förberett för världens mest prestigefyllda orienteringsstafett. Om drygt en månad ska alla pusselbitar falla på plats. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Göingarna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slutspurtför , 10-milakavlens, förberedelser

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Räddningsinsats efter brand i Trelleborg, tre gripna efter biljakt och Trump får nio miljarder till muren mot Mexiko. Här är nattens nyheter – lokalt och i omvärlden. .

Kristianstadsbladet - 5 minuter sedan

Tre tonåringar häktade för överfall

Två tonåringar har häktats för två överfall i Malmö i början av mars, skriver Sydsvenskan. En tredje tonåring har häktats för ett av överfallen. Den 5 mars överfölls en kvinna i 60-årsåldern i Beijers park.

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Het kamp om upphovsrätten på nätet

Slutspurten är här i kampen om nya upphovsrättsregler på nätet. Tuffa ord väntar när EU-parlamentet i dag debatterar och röstar om regler som fått anhängare och motståndare att gräla i flera år.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

"Skavlan" tappar i Norge

Intervjuprogrammet "Skavlan", som leds av Fredrik Skavlan, har nått en ny bottennotering när det gäller tittarsiffror i Norge. Bara 121 000 såg lördagens program, vilket är hela 100 000 färre än veckan innan, skriver Dagens Næringsliv.(TT).

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Halep tog ny seger mot Williams

Simona Halep trivs mot Venus Williams. När spelarna möttes i Miamis mastersturnering tog rumänskan sin fjärde raka seger mot Williams, nu med siffrorna 6-3, 6-3. - Jag är verkligen glad över hur mitt spel fungerade, sade Halep på innerplansintervjun efter matchen.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Debatt: Ska det vara så här?

Läste för en tid sedan artikeln här i Kristianstadsbladet om hur nya övervakningskameror ska öka tryggheten och stoppa kriminell aktivitet på vissa platser, skriver Liberalernas Robert Madrusan..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Insändare: Ett åldersintegrerat samhälle är gladare!

Samhället idag är i stor utsträckning ålderssegregerat. Många barn och äldre är ensamma vilket skapar ohälsa och onödiga kostnader. Gemensamt för dagis, fritids, låg- , mellan-, och högstadieskolan är att de oftast är separerade i olika byggnader.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Insändare: Vi måste få prata om islam

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Insändare: Psykvården hinner inte med att hjälpa alla

Flyktingmottagandet ger oönskade undanträngningseffekter på den skånska psykiatriska vården, skriver företrädare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och utvecklar sitt resonemang..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.