Expressen > Nyheter

Thursday, 21 March, 06:37

Expressen - 15 mar 19 kl. 17:05

Lägst resultatet någonsin för L i ny mätningLiberalerna får sitt lägsta resultat någonsin i Sifo/Svd:s marsmätning. Partiet landar på 3,3 procent. Det är tredje månaden i rad som Liberalerna hamnar under fyra procent-spärren, skriver SvD..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SifoSvd, Liberalerna, SvD

Dela artikeln

3843 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lägst, resultatet, någonsinför L i ny , mätning
YLE - 08 jun 17 kl. 05:17

Partimätning: Rekordstöd för De Gröna, SDP tappar

Stödet för De Gröna är rekordhögt, enligt Yles partimätning. I dag skulle drygt 15 procent av de tillfrågade rösta på partiet om riksdagsvalet ordnades nu. För SDP pekar kurvan i motsatt riktning.

Cornucopia - 30 jun 18 kl. 17:26

Nytt elavtal - timmätning

Med start vid tolvslaget i natt har jag ett nytt elavtal. För första gången någonsin sedan jag flyttade till villa har jag inte låst elavtal på tre år, utan har bytt till den motsatta extremen och har timmätning. Högt elpris, solceller och elbil ligger bakom beslutet.

YLE - 07 sep 17 kl. 05:00

Partimätning: De grönas förliga vindar fortsätter, SDP:s och Centerns svacka allt djupare

De grönas uppåtgående trend fortsätter, visar Yles senaste partimätning. Samlingspartiet toppar Yles partimätningen med klar marginal, samtidigt som SDP och Centern tappar stöd. Av de tillfrågade uppger 20,8 procent att de skulle rösta på Samlingspartiet om riksdagsvalet ordnades i dag.

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 14 kl. 13:30

Svenskarna ser mer tv än någonsin

Fyratimmarsgränsen har passerats. För första gången sedan mätningarna började 1993 ser svenskarna nu på tv mer än fyra timmar per dag, skriver Sveriges Radios "Kulturnytt". Enligt en ny rapport från Mediamätning i Skandinavien ligger det genomsnittliga tittandet på online-, nedladdad eller linjär-tv på 249 minuter per dag.

Sydsvenskan - 05 feb 14 kl. 12:00

Lundabussar får toppbetyg

Bra chaufförer och nya bussar leder till toppbetyg för stadsbussarna i Lund. I Skånetrafikens årliga kvalitetsmätning får Lund det högsta resultatet någonsin..

HBL - 14 sep 12 kl. 05:30

En ovanligt bra dag

Onsdagen var en ovanligt bra dag för EU och den krisande euron. Den tyska författningsdomstolen godkände Tysklands medverkan i ESM-fonden, ett av instrumenten som ska avhjälpa eurokrisen. Samtidigt presenterade EU-kommissionen sitt förslag för tuffare bankövervakning för att förhindra att liknande kriser uppstår.

Alliansfritt Sverige - 03 dec 12 kl. 15:16

Folk missnöjda med privata apotek

AVREGLERING. Svenskt Kvalitetsindex är en omfattande opinionsmätning som rankar svenska konusmenters inställning till olika aktörer. Hur har det då gått för det tidigare så omtyckta Apoteket?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Rekord för SD i ny väljarbarometerHela mätningen:

16,5 procent – så många av svenskarna skulle rösta på Sverigedemokraterna om det vore val i dag, det visar en ny väljarbarometer från TV4/Novus. Det är en ökning med 0,5 procentenheter jämfört med mätningen i december.Allra tydligast är ökningen i Norrland, och främst tillkommer sympatisörer från soffan och från Centerpartiet.

YLE - 03 feb 17 kl. 12:22

Vaddå borgmästare? Fem frågor om Helsingforschefen du väljer

I år får Helsingfors en borgmästare för första gången någonsin, och det är just du som är med och väljer vem det blir. Varför väljs det en borgmästare? Politikerna i Helsingfors fullmäktige godkände en ny ledningsmodell för ungefär ett år sedan, efter många år av diskussioner.

YA - 01 sep 13 kl. 09:00

Målarmusslan åter i Fyleån

Foto: Hanna Folkemark-Ellborg
Med en pipett fiskar doktoranden Lea Schneider upp tjugo musselbebisar från en bägare och släpper försiktigt ner dem i en korg fylld med grus. Korgen placeras i Fyleån ? och så har musselbebisarna hamnat i sitt rätta element.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Nya Zeelands besked: Förbjuder flera vapen

Efter den misstänkta terrorattacken: Nu förbjuder Nya Zeeland alla halvautomatiska vapen.Att köpa tillbaka de vapen som redan sålts kan bli dyrt för regeringen.– Men det är ett pris vi måste betala för säkerheten, säger premiärminister Jacinda Ardern..

Expressen - 1 timme sedan

Hundratals hotellgäster hemligt filmade i Sydkorea

Hundratals hotellgäster i Sydkorea har filmats på sina rum.Bilderna har sen livesänts online för kunder som har valt att betala för dem, rapporterar CNN.Nu sitter två män frihetsberövade..

Expressen - 3 timmar sedan

JUST NU: Övertänd villa – utom räddning

En villa utanför Kungälv var helt övertänd natten till torsdagen. Räddningstjänsten tvingades låta huset brinna ner.– Vi arbetar med att hindra branden från att spridas till husen intill, säger insatsledaren Johan Häger..

Expressen - 5 timmar sedan

Kvinnor och barn fast i trädtoppar efter cyklonen

Tältläger på hustak och desperata mammor som sitter fast i trädtoppar med sina barn. Nu kommer rapporter om hur människor i Moçambique desperat försöker rädda sig undan vattenmassorna efter cyklonen Idai. – Förödelsen är omfattande.

Expressen - 7 timmar sedan

Villa i Luleå totalförstörd efter brand – tog fart igen

En brand har totalförstört en villa i Luleå.Efter släckningsarbetet under eftermiddagen tog branden fart igen.– Vår inriktning blev att förhindra spridning, säger Adam Dahlberg, inre befäl vid räddningstjänsten i Luleå..

Expressen - 7 timmar sedan

Allra-profilen Alexander Ernstberger om den kommande rättegången

Den brottsmisstänkte Allra-chefen Alexander Ernstberger kan inte räkna med något riktigt julfirande.I oktober inleds rättegången mot honom och flera andra personer med koppling till ”Allra–härvan”.– Jag ser verkligen fram mot att vi får det här prövat i domstol, säger Alexander Ernstberger..

Expressen - 8 timmar sedan

Här försäger sig prins Harry om Meghan Markle

Kan det vara dags för Meghan Markle att gå på föräldraledighet redan nu?Om man ska tro hennes man prins Harry är det så..

Expressen - 9 timmar sedan

TV: Se Theresa Mays tal till landet

Premiärministern vill flytta Brexit till 30e juni.

Expressen - 8 timmar sedan

Barnfavoriten på Youtube hade en mörk hemlighet

Machelle Hackney, 48, driver en populär Youtube-kanal med sketcher för barn. Nu misstänks hon ha sprutat pepparsprej på sina sju adoptivbarn – och låst in dem i en garderob under flera dygn, rapporterar nyhetsbyrån AP. Enligt polisrapporten saknade barnen mat, vatten och tillgång till toalett under dagarna i garderoben.

Expressen - 8 timmar sedan

Listor: Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Google fortsätter vara Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Det visar Företagsbarometern för 2019. Och hög lön och karriär är de viktigaste faktorerna när unga letar jobb.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.