SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 26 March, 04:58

SmålandsPosten - 15 mar 19 kl. 17:01

Rallyduon storsatsar i ny bilklassMattis Olsson och Marcus Sundh och bildat rallyduo sedan 2014. I år vill de ta sina framgångar vidare till Sveriges högsta bilklass. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Olsson, Marcus Sundh, Sveriges

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rallyduon, storsatsari ny , bilklass
SVT - 21 dec 12 kl. 12:58

Historiska rallyduon klar för värstingklassen

De har redan skrivit historia i VM-serien. Nu kan SVT avslöja nästa steg i karriären för rallyduon Ramona Karlsson och Miriam Walfridsson: I vinter blir de det första kvinnliga ekipaget att köra WRC-bil i SM:s värstingklass. ?

Supermiljöbloggen - 17 feb 15 kl. 07:34

Willys storsatsar på ekologiskt

Ekologiskt odlad mat har blivit allt populärare i butiken och trenden ser ut att hålla i sig. Nu storsatsar lågpriskedjan Willys på ett bredare, ekologiskt sortiment för att möta kundernas efterfrågan, enligt en artikel från DN.  Företaget Ekoweb har gjort en sammanställning på 2014 års handel med ekologiska varor i Sverige och kan konstatera att försäljningen har ökat med 38 procent, en ökning som visat sig vara störst i världen.

SvD - 17 jan 11 kl. 14:03

Skype storsatsar ? 400 ska anställas

Skype storsatsar och anställer 400 personer. Nu ska bolaget som gav namn åt gratistelefonin börja tjäna pengar också..

SVT - 19 jan 11 kl. 09:12

Boliden storsatsar i Hedemora

Boliden storsatsar på gruvan i Garpenberg utanför Hedemora i Dalarna. Företaget investerar nära fyra miljarder i gruvan för att om några år kunna fördubbla malmbrytningen..

Nyhetsverket - 20 mar 11 kl. 16:22

Kolmården, Gröna Lund och Furuvik storsatsar

Kolmården, Gröna Lund och Furuvik, ingår alla i Parks and Resorts Scandinavia koncernen. I år storsatsar man med cirka 240 miljoner på fyra nya huvudattraktioner: Safari - ett nytt sorts liftsystem på Kolmården som tar besökarna över lejon, giraffer, zebror , björnar med flera. Banan kommer att gå mellan 2,5 - 20 meter över djuren.

UNT - 25 mar 11 kl. 15:59

Almtuna storsatsar - helt ny kedja klar

ISHOCKEY. Almtuna storsatsar inför nästa säsong. Sportchefen Martin Öhrstedt kan nu presentera en helt ny ­kedja.

UNT - 29 apr 11 kl. 19:05

UNT storsatsar på sista april

UNT storsatsar på årets valborgsfirande. Med fler journalister i tjänst kommer hela arrangemanget att kunna följas i UNT:s kanaler från champagnefrukosten till den traditionsenliga sången vid Gunillaklockan och festen på småtimmarna..

SVT - 12 maj 11 kl. 20:05

SCA storsatsar på vindkraft - igen

SCA storsatsar på vindkraft - igen.

Nya Wermlands Tidningen - 19 maj 11 kl. 10:22

Askås storsatsar på Norge

Askås Internet- och reklambyrå kavlar upp ärmarna rejält och riktar blickarna västerut. Säffleföretaget storsatsar just nu på att slå sig in på den norska e-handelsmarknaden..

Eurosport - 30 jun 11 kl. 15:52

Ridsport - Eurosport storsatsar på Falsterbo Horse Show

Eurosport storsatsar på Falsterbo Horse Show med fem dagars fullspäckade sändningar. På eurosport.se kan du följa Falsterbobloggen med Sara Silfverberg..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Ronaldo: Tillbaka om två veckor

Cristiano Ronaldo linkade av planen efter bara en halvtimmes spel mellan Portugal och Serbien i EM-kvalet. Anhängare till Juventus superstjärna blev oroliga när han fick behandling för en skada i baksidan av låret, men de behöver inte vänta alltför länge innan de kan se nummer 7 springa ut på planen igen.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Pentagon godkänner miljard till mur

USA:s försvarshögkvarter Pentagon har godkänt att en miljard dollar, motsvarande 9,2 miljarder kronor, används till det omdiskuterade murbygget vid gränsen mot Mexiko.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Fyrtio år av förtryck

år är det fyrtio är sedan den islamiska revolutionen överrumplade världen, då Ayatollah Khomeini och hans islamistiska hejdukar störtade den auktoritäre men västvänlige och moderniserande shahen. .

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Drömma eller förtäta?

Att drömma om hus eller förtäta i staden?Unga drömmer inte om hyresrätten i storstaden, som politiken prioriterar, utan om att bo och leva i en villa tillsammans med sin familj..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

GAL-TAN: Skalornas krig

Den gamla höger–vänsterskalan har på senare tid fått konkurrens av den så kallade GAL–TAN-skalan, där gröna, alternativa och libertarianska värden definierar den ena polen och traditionella, auktoritära och nationalistiska värden den andra..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Uppåt i Asien

Börserna i Japan och Kina rekylerade uppåt när tisdagshandeln inleddes, efter gårdagens tapp. I Japan steg Nikkei 225 och det bredare Topix båda 0,9 procent i den tidiga handeln. Analytiker gissade att handlarna passade på att shoppa billiga aktier då gårdagens fall var stort.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Historisk rymdpromenad av kvinnor ställs in

Amerikanska Nasa har tvingats att ändra sina planer för ett uppdrag på rymdstationen ISS. Det var tänkt att de två astronauterna Christina Hammock Koch och Anne McClain tillsammans skulle göra en rymdpromenad på fredag, vilket skulle vara första gången två kvinnor tillsammans utförde en sådan.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Köpa fritidshus blir allt dyrare

Priserna på kustnära fritidshus i Sverige ökar, visar en granskning som Privata Affärer gjort. Båstad och Stockholms skärgård ligger fortsatt i topp. I 19 av 28 regioner har priserna stigit.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Rekordhöga utsläpp i energisektorn

Energisektorns utsläpp av växthusgaser ökade förra året, enligt Internationella energirådet (IEA). Energiefterfrågan ökade med 2,3 procent, och 70 procent av ökningen kom från fossila bränslen.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.