DN > Inrikes

Friday, 22 March, 11:01

Liknande nyheter

Taggar: Sju, ungdomar, gripnaefter , våldsamt, butiksrån
TA - 24 maj 13 kl. 16:10

Många gripna efter upploppen

Polisen riktar nu in arbetet på att identifiera och gripa misstänkta som fortfarande är på fri fot. "De första nätterna möttes vi av mycket våld, vi arbetade för att säkra så att brandmännen kunde sköta sitt jobb".
Sammanlagt har 29 personer gripits, misstänkta för bland annat försök till mordbrand, förberedelse till mordbrand och stöldförsök.

SmålandsPosten - 29 maj 14 kl. 09:55

Våldsamt upplopp i Araby

Fem ungdomar sitter anhållna efter våldsamma upplopp i Araby på onsdagseftermiddagen. Det började med skadegörelse och hot och när polis kom till platsen angreps de av ett 30-tal ungdomar. Polisen använde batonger och pepparsprej.

BT - 07 dec 14 kl. 00:33

Tio gripna för våldsamt upplopp

Ett trettiotal ungdomar attackerade polis och räddningstjänst med stenar och brandbomber i södra Stockholm på lördagskvällen. Minst tio personer har gripits, misstänkta för våldsamt upplopp.Oroligheterna började efter en fest på Rågsvedsskolan där ett trettiotal maskerade ungdomar kastade sten mot poliser som befann sig på platsen.

BT - 07 dec 14 kl. 07:47

Tio greps för våldsamt upplopp

Ett trettiotal ungdomar brände bilar och attackerade polis med stenar och brandbomber i södra Stockholm på lördagskvällen. Minst tio personer har gripits, misstänkta för våldsamt upplopp och mordbrand. Oroligheterna började vid halv tiotiden, efter en fest på Rågsvedsskolan, där ett trettiotal maskerade ungdomar kastade sten mot poliser som befann sig på platsen.

YLE - 03 aug 15 kl. 19:58

Två gripna för Jyväskylävåld aktiva i Finlands motståndsrörelse

Två av de sju gripna för oroligheterna i Jyväskylä i lördags är ledande profiler inom Finlands motståndsrörelse, uppger polisen. De sju gripna misstänks för att ha deltagit i eller lett det våldsamma upploppet och för att ha gjort våldsamt motstånd mot tjänsteman samt för misshandel. Bland de gripna finns också två svenskar.

YLE - 03 aug 15 kl. 19:58

Två gripna för Jyväskylävåld ledare för Finlands motståndsrörelse

Två av de sju gripna för oroligheterna i Jyväskylä i lördags är ledande profiler inom Finlands motståndsrörelse, uppger polisen. De sju gripna misstänks för att ha deltagit i eller lett det våldsamma upploppet och för att ha gjort våldsamt motstånd mot tjänsteman samt för misshandel. Bland de gripna finns också två svenskar.

Kristianstadsbladet - 10 jun 14 kl. 12:36

Gripna efter våldsamt sexövergrepp


Egyptisk polis har gripit sju män som misstänks ha förgripit sig sexuellt på offer nära Tahrirtorget i Kairo. Övergreppen utfördes i samband med den ceremoni som installerade Abdel Fattah al-Sisi som president.Ett våldsamt övergrepp har rönt stor uppmärksamhet i Egypten sedan en inspelning som påstås visa ett brottsoffer på Tahrirtorget lagts ut på internet.

BT - 10 jun 14 kl. 12:36

Gripna efter våldsamt sexövergrepp

Egyptisk polis har gripit sju män som misstänks ha förgripit sig sexuellt på offer nära Tahrirtorget i Kairo. Övergreppen utfördes i samband med den ceremoni som installerade Abdel Fattah al-Sisi som president. Ett våldsamt övergrepp har rönt stor uppmärksamhet i Egypten sedan en inspelning som påstås visa ett brottsoffer på Tahrirtorget lagts ut på internet.

TA - 30 maj 13 kl. 06:30

Trelleborgs ungdomar är också frustrerade

Husby ? ett namn som det flesta av oss inte kände till innan. Efter de spektakulära upploppen med brända bilar, stenkastning på polisen och räddningstjänsten, ekade namnet Husby över hela Sverige och resten av världen.

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 17:46

Växjöungdomar angrep poliser


Två personer greps misstänkta för brott och ytterligare minst fyra omhändertogs i samband med att ett gäng ungdomar gav sig på poliser i Arabyparken i Växjö på onsdagseftermiddagen.De senaste två åren har det varit en del återkommande oroligheter på platsen, Växjös största parkanläggning, där ungdomar kastat sten mot poliser och brandmän. På onsdagen angreps ett par polismän ur den lokala så kallade ungdomsgruppen med pepparsprej.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Nordkorea vill inte ha samarbetskontor med Sydkorea

Nordkorea har tagit tillbaka sin personal från ett samarbetskontor i Kaesong, som ligger på den nordkoreanska sidan av stilleståndslinjen mellan Nordkorea och Sydkorea..

DN - 1 timme sedan

Trädgårdsmässan tar ett klimatkliv

Trädgårdsmässan har tagit klimatklivet från pelargoner till permakultur. Här komposteras med bokashi, odlas i hugelbäddar och grävs i biokol. Allt är urbant nog för att passa en balkong, park eller husvagn..

DN - 2 timmar sedan

Polisen godkänner nazistiska förstamajtåg

Polisen kommer att ge den nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen (NMR) tillstånd att demonstrera på första maj. NMR arrangerar förstamajtåg i Ludvika och Kungälv, två orter som organisationen ser som starka fästen, trots att de bara fick hundratalet röster där i kommunvalet..

DN - 4 timmar sedan

Filmandet inte längre i första hand för George Clooney

George Clooney är skådespelaren som tjänar mest av alla. Tillsammans med hustrun Amal bildar han världens just nu klarast lysande stjärnpar.  Men Clooney försöker hålla distans till sin megakändisstatus.

DN - 3 timmar sedan

Säverman: Smärtfritt brott mot tumregeln

Kåseri. Det blöder. Ingenting blöder som blod.

DN - 12 timmar sedan

Tjuv gripen – stal maskara och foundation för 32 000

En man gick in på ett varuhus i Södertälje söder om Stockholm och plockade på sig maskara och foundation för 32 000 kronor.  – Han hade plockat med sig sminket i en ryggsäck, säger Ola Österling, polisens presstalesperson i region Stockholm. .

DN - 14 timmar sedan

Fridolin självkritisk om MP:s budskap: ”Har en bakläxa att göra”

Miljöpartiet har varit dåligt på att visa hur klimatomställningen kan gynna landsbygden och kombineras med minskade ekonomiska klyftor. Det anser Gustav Fridolin när han summerar sin tid som språkrör. – Jag har inte lyckats med det.

DN - 14 timmar sedan

Kunde inte betala notan – sparkade personal i huvudet

Tre män åt på en pub-liknande restaurang i centrala Stockholm. När de inte hade täckning på kortet för att betala maten misshandlade de personalen.  En har förts till sjukhus i ambulans.

DN - 14 timmar sedan

Luleå svenska mästare i ishockey

Luleå utklassade Linköping med 5–1 i den femte och avgörande SM-finalen i ishockey. SDHL-laget tog därmed sitt andra raka SM-guld..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.