Expressen > Nyheter

Saturday, 23 March, 09:25

Expressen - 15 mar 19 kl. 16:42

Reste världen runt – och radikaliseradesBrenton Tarrant, den 28-årige huvudmisstänkta gärningsmannen som säger sig ligga bakom terrordådet mot två moskéer i Christchurch i Nya Zeeland, radikaliserades när han reste runt världen, skriver The Daily Mail.    Polisen i Nya Zeeland har gripit en man i 20-årsåldern misstänkt för mord, rapporterar BBC. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Tarrant, Christchurch, Nya Zeeland, The Daily Mail, BBC

Dela artikeln

259 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Restevärlden , runtoch , radikaliserades
Nya Wermlands Tidningen - 13 mar 12 kl. 07:30

Politiker reste runt bland nyinvesteringar

Under måndagsförmiddagen reste kommunala politiker tillsammans med tjänstemän runt och tittade på lokaler där kommunen under den senaste tiden gjort investeringar. De besökte bland annat biblioteket, turistbyrån, simhallen och gamla militärförrådet..

Dagensanalys.se - 13 mar 16 kl. 17:26

Den här killen hackade flygbranschens bonussystem – reste runt jorden helt gratis

Scott Keyes har hackat flygindustrin och har rest runt om i världen helt gratis, vill du också flyga billigt eller till och med gratis kolla in Fly For Free Guide. American Express erbjuder sina medlemmar gratis mat och dryck, höghastighets-Wi-Fi, fritt spa, och en egen svit via sina bonussystem. Scott Keyes, en reporter för Think Progress, fick tillgång till lounge med ett av sina 25 kreditkort.

Skånskan - 17 jul 16 kl. 07:00

Han reste jorden runt på tre år

Felix Asking började sin jordenruntresa med att cykla till Spanien. Tre år senare kom han hem efter att ha gått sista biten från Riga till Lund.När han gav sig av var han slätrakad och håret var stubbat.

Skånskan - 11 jul 16 kl. 12:07

Hemma igen efter tre år på luffen Jorden runt

HEMMA. Felix Asking började sin jordenruntresa med att cykla till Spanien. Tre år senare kom han hem efter att ha gått sista biten från Riga till Lund.

SvD - 06 aug 15 kl. 20:00

Reste igenom hela Europa på el

Teslagrundaren Elon Musk har inte haft något roligt kvartal bakom sig, med en stor förlust och allt tommare kassor. Men trots lönsamhetsproblemen för elbilstillverkarna är elbilsägarna mer nöjda med bilarnas kapacitet. Familjen Källström packade in sig i elbilen och reste runt i Frankrike, Tyskland och Luxemburg i sommar..

Dalarnas tidningar - 06 maj 16 kl. 16:44

Han reste runt med en Tyrannosaurus rex i USA – jobbar nu på Zornmuseet

De nya montrarna du i dag kan se på Zornmuseet var något Johan Cederlund, museidirektör, sett under sina resor i USA. Han fotograferade dem och önskade han kunde ha liknande montrar i Mora..

DalaDemokraten - 06 maj 16 kl. 16:44

Han reste runt med en Tyrannosaurus rex i USA – jobbar nu på Zornmuseet

De nya montrarna du i dag kan se på Zornmuseet var något Johan Cederlund, museidirektör, sett under sina resor i USA. Han fotograferade dem och önskade han kunde ha liknande montrar i Mora..

Trelleborgs Allehanda - 16 feb 19 kl. 14:30

Otrogen kvinna reste runt med knarksmugglare – åkte fast i Trelleborg

Den 67-åriga kvinnan följde med sin älskare och ytterligare en man på en resa från Polen till södra Spanien och sedan via Sassnitz till Trelleborg. Där stoppades de av tullen som fann nära 20 kilo cannabis i ett lönnfack i bilen. .

Sydsvenskan - 26 jul 13 kl. 06:30

En stark hand slöt sig kring hans näsa och mun och en arm grep tag runt hans midja och slet ned honom från pollaren.?Ligg still.?En väsande röst tätt intill hans vänstra öra. Okänd. Han låg på magen med ansiktet i gruset. Kunde inte, vågade inte vända

Högtrycket som dragit in från öster bestämde sig för att stanna kvar. Den sista helgen i juli trängde malmöborna ihop sig på stadens stränder Ribersborg och Sibbarp, och sökte svalka i det tjugogradiga havet. Värmen höll i sig under veckan som följde och glassfabrikanterna och ölutkörarna hade bråda dagar.

Kristianstadsbladet - 18 jun 12 kl. 09:22

Bromölla reste sig på nio

Två ödesmatcher inom loppet av en vecka. Först jumbon Sillhövda borta. Sedan, i lördags, nästjumbon Bergkvara hemma på Strandängen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Ryska medier om Muellers utredning: ”Vinst för Trump”

I ryska medier fick nyheten om den avslutade Rysslandsutredningen stort utrymme. Men fokus låg till stor del på de positiva delarna för Trump.”Vinst för Trump i konflikten med Demokraterna”, skriver en sajt..

Expressen - 30 minuter sedan

Keri, 15, blev gravid och giftes bort – mot en ölback

När Keri var endast 15 år gammal giftes hon bort till en 24-årig. Detta då han inte ville riskera att dömas för pedofili och få fängelsestraff.– Han frågade min pappa vad som skulle krävas för att få hans samtycke och då svarade han 'en back öl', säger Keri i BBC dokumentären America's Child Brides, skriver the Mirror..

Expressen - 30 minuter sedan

JUST NU: Man till sjukhus med stickskador – allvarligt skadad

En man vårdas på sjukhus med stickskador efter ett misstänkt mordförsök i en lägenhet i Göteborg.Mannens skador är allvarliga.Polis har hämtat in två personer i utredningen..

Expressen - 30 minuter sedan

TV: Metros kris – detta har hänt

Leif Brännström: ”Kronofogden lade beslag på 2,8 miljoner”.

Expressen - 45 minuter sedan

Boende upptäckte brand – slogs ner av grannar

En person upptäckte en brand i trapphuset och slog larm till brandkåren.I samband med upptäckten så kom två män ut ur grannlägenhet och slog inringaren till marken.Nu de söks två männen – misstänkta för mordbrand och misshandel..

Expressen - 1 timme sedan

Löfven talar till partiet – direkt från kongressen

ÖREBRO. Det sämsta valresultatet på 100 år och bubblande missnöje med reformerna i överenskommelsen mellan S, C, L och MP.Partiordförande Stefan Löfven hade inget tacksamt utgångsläge inför sitt tal på lördagen.

Expressen - 1 timme sedan

Man försökte köra på människor – stoppad efter jakt

Under tidiga lördagsmorgonen ryckte polis ut på ett larm om att en person försökte köra på människor med sin bil i centrala Åmål. Polis försökte stoppa vansinnesföraren och lyckades till slut stänga in honom med sina polisfordon..

Expressen - 1 timme sedan

Kronofogden har slagit till mot Metro

Kronofogden har slagit till mot gratistidningen Metro i jakten på pengar för att driva in skatteskulder.Tidningen är skyldig Skatteverket närmare 9 miljoner kronor. 2,8 miljoner kronor har utmätts på Metros bankkonton..

Expressen - 2 timmar sedan

Terrordrabbad moské i Nya Zeeland öppen igen

En dryg vecka efter den misstänkta terrorattacken i Christchurch – nu har en av de drabbade moskéerna öppnat igen.En av besökarna var Jordaniens prins El Hassan bin Talal.– Det här är ett ögonblick av djup ångest för oss, för hela mänskligheten, säger han till Reuters..

Expressen - 2 timmar sedan

TV: ”Det här är bara början på nästa fas”

CNN:s Karin Caifa om vad som väntar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.