Barometern > Nyheter

Saturday, 23 March, 18:01

Liknande nyheter

Taggar: Kalmartredje , bästi , riket, lärarbehörighet

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Allt fler kroppar töar fram på Everest

I takt med att glaciärerna på världens högsta berg Mount Everest smälter töar allt fler döda bergsbestigare fram, rapporterar BBC. Mer än 4 800 klättrare har tagit sig an det 8 848 meter höga berget på gränsen mellan Nepal och Kina.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Attenborough i ny film om klimatförändring

Den brittiske programledaren Sir David Attenborough medverkar i den nya dokumentären "Climate change - the facts". Filmen ska fokusera på de potentiella hot mot planeten som klimatförändringarna innebär, skriver BBC.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Unik konstgräsarena invigd – här ska plasten hållas på plats

Varje år läcker tusentals kilo plast ut från Kalmars konstgräsplaner. Ingen vet exakt hur mycket. Den nya planen i Bergavik är unik i landet.

Barometern - 45 minuter sedan

Man klämdes fast under lastbilshytt

En man klämdes fast under en lastbilshytt på lördagseftermiddagen. Olyckan inträffade på en gård utanför Norrköping. - Det är en hytt som går att fälla upp.

Barometern - 45 minuter sedan

Borås står värd för friidrotts-SM 2021

Borås kommer att stå värd för friidrotts-SM 2021, skriver Svenska friidrottsförbundet i ett pressmeddelande. Det blir tredje gången som mästerskapet arrangeras på Ryavallen i Borås, som också var SM-arena 1989 och 2013. Även Umeå hade sökt arrangemanget.

Barometern - 45 minuter sedan

Italien öppnar för Kina trots protester

Italien har trots protester från USA och EU som första G7-land tecknat avtal med Kina om deltagande i infrastrukturprojekt BRI, populärt kallat den nya sidenvägen.(TT).

Barometern - 30 minuter sedan

Nybliven medlem blev klubbmästare direkt

För tredje året i Oskarshamns Squashklubbs fyraåriga historia har klubbmästerskapet avgjorts. I herrklassen blev det en ny medlem från Kalmar som vann..

Barometern - 1 timme sedan

Misstänkt avel med olagliga varghybrider

Flera personer i Dalarna och Värmland har anmälts misstänkta för att ha importerat och fött upp varghybrider. - Det är väldigt ovanligt, jag har inte varit med om det tidigare, säger Benny Beutelrock, förundersökningsledare på Nationella operativa avdelningen (Noa).(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Stort intresse för laxfiskepremiären i Mörrum

Prick klockan nio på lördagsmorgonen ekade det traditionsenliga kanonskottet som markerar inledningen på årets laxfiskepremiär i Mörrumsån i Blekinge. "Det är en underbar känsla att få dra igång årets fiske.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Filip Milojevic slutade trea i Schackbarometern

Det blev en rafflande avslutning när den sjätte och sista deltävlingen i Schackbarometern avgjordes i Oskarshamn på lördagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.