Barometern > Nyheter

Tuesday, 26 March, 04:59

Barometern - 15 mar 19 kl. 15:34

Fortsatt klimatstrejk vid stadshuset –men inga elever dök uppKlimatstrejken i Oskarshamn har nu pågått sex fredagar i rad. Den senaste demonstrationen utanför stadshusets entré lockade rekordmånga 13 personer. Men inga skolelever – trots en inbjudan. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Oskarshamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt klimatstrejkvid , stadshusetmen , inga, elever, dökupp
BT - 22 okt 13 kl. 11:16

Inga elever ska tvingas bort

En flytt av designprogrammet från Bäckäng till Viskastrand kan, om den skulle bli av, inte under några omständigheter bli aktuell förrän tidigast 2016 eller 2017. Det betyder att inga elever som idag går på programmet berörs av denna fråga, skriver rödgröna i utbildningsnämnden. Reaktionerna blev omfattande bland eleverna på det Estetiska programmet med inriktning design, (nedan kallat enbart designprogrammet) på Bäckängsgymnasiet när de fick höra att vi rödgröna lagt ett förslag om att utreda förutsättningarna för att placera programmet på Viskastrandsgymnasiet i framtiden.

Dalarnas tidningar - 05 mar 14 kl. 14:00

Läxhjälp finns – men inga elever kommer

DALA-JÄRNA För några veckor sedan drog läxhjälpen på fritidsgården Tandtrollet i gång. Mellanmål och lärare fanns på plats, men några elever har inte dykt upp. Men några veckor till ska de testa innan de ger upp..

GöteborgsPosten - 03 feb 15 kl. 05:00

Inga elever ska behöva gå i sämre skolor än andra

Sverige behöver en nationell kunskapsstrategi. Med staten som ytterst ansvarig för att alla elever ges samma chanser, skriver Sveriges Skolledarförbund..

DalaDemokraten - 16 maj 17 kl. 18:03

"Inte nödvändigt": Inga elever på Kyrk omplacerades

I vintras var det oroligt på Kyrkskolan och skolchefen hade funderingar på att omplacera vissa elever till andra skolor.
Men av det blev intet. I dag är det en glad skolchef som berättar om situationen på skolan..

Dalarnas tidningar - 16 maj 17 kl. 18:03

"Inte nödvändigt": Inga elever på Kyrk omplacerades

I vintras var det oroligt på Kyrkskolan och skolchefen hade funderingar på att omplacera vissa elever till andra skolor.
Men av det blev intet. I dag är det en glad skolchef som berättar om situationen på skolan..

YA - 19 jun 17 kl. 00:01

Inga elever utanför Skåne trots riksintag

Bättre information till föräldrarna och förändrade marknadsstrategier. Nova Academy söker nya vägar för att åter få fler elever till det estetiska programmet..

YA - 20 jun 17 kl. 00:01

Inga elever utanför Skåne trots riksintag

Bättre information till föräldrarna och förändrade marknadsstrategier. Nova Academy söker nya vägar för att åter få fler elever till det estetiska programmet..

Nya Wermlands Tidningen - 24 nov 11 kl. 10:54

Inga elever flyttas från Råda skola nästa år

Det blir inga förändringar vid Råda skola nästa år. Det säger skolchef Björn Dahlin som av misstag registrerade ett gammalt arbetsmaterial som budgetförslag för 2012..

Skånskan - 05 jun 18 kl. 11:19

Fejkad exlärare för­sökte lura elever

Skurup En på­hit­tad per­son för­sökte lura elever på Möl­le­sko­lan att lämna skol­gården och möta upp honom på lunch­rasten utan­för sko­lans om­rå­de.
Inga elever gjorde som mannen upp­manat och hän­del­sen po­lis­an­mäldes.Det var i mån­dags mor­se som rek­tor Maria Appelgren på Möl­le­sko­lan fick upp­giften halv sju på mor­gonen att en ”Hol­ger, lä­ra­re i matematik som jobbat på sko­lan ti­digare”, hade upp­manat elever att möta honom på par­ke­ringen vid fot­bolls­planen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

​Så många elever skolkade bort sitt studiebidrag

Nu är det sommarlov och Sveriges elever har ledigt. Men det är rekordmånga av eleverna som har tagit "ledigt" lite här och då under läsåret 2014/2015. Hela 22 000 elever har skolkat så pass mycket att de har fått sitt studiebidrag indraget, rapporterar SVT.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Ronaldo: Tillbaka om två veckor

Cristiano Ronaldo linkade av planen efter bara en halvtimmes spel mellan Portugal och Serbien i EM-kvalet. Anhängare till Juventus superstjärna blev oroliga när han fick behandling för en skada i baksidan av låret, men de behöver inte vänta alltför länge innan de kan se nummer 7 springa ut på planen igen.(TT).

Barometern - 10 minuter sedan

Fängelse för att ha anlagt Rydaholmsbrand

En man i 40-årsåldern har dömts till fängelse för att ha anlagt en brand i ett flerfamiljshus i Rydaholm i Värnamo kommun, uppger P4 Jönköping i Sveriges Radio. I början av januari i år ringde mannen själv till SOS Alarm efter att ha startat branden i sin egen lägenhet.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Pentagon godkänner miljard till mur

USA:s försvarshögkvarter Pentagon har godkänt att en miljard dollar, motsvarande 9,2 miljarder kronor, används till det omdiskuterade murbygget vid gränsen mot Mexiko.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Uppåt i Asien

Börserna i Japan och Kina rekylerade uppåt när tisdagshandeln inleddes, efter gårdagens tapp. I Japan steg Nikkei 225 och det bredare Topix båda 0,9 procent i den tidiga handeln. Analytiker gissade att handlarna passade på att shoppa billiga aktier då gårdagens fall var stort.

Barometern - 1 timme sedan

Historisk rymdpromenad av kvinnor ställs in

Amerikanska Nasa har tvingats att ändra sina planer för ett uppdrag på rymdstationen ISS. Det var tänkt att de två astronauterna Christina Hammock Koch och Anne McClain tillsammans skulle göra en rymdpromenad på fredag, vilket skulle vara första gången två kvinnor tillsammans utförde en sådan.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Köpa fritidshus blir allt dyrare

Priserna på kustnära fritidshus i Sverige ökar, visar en granskning som Privata Affärer gjort. Båstad och Stockholms skärgård ligger fortsatt i topp. I 19 av 28 regioner har priserna stigit.

Barometern - 2 timmar sedan

Rekordhöga utsläpp i energisektorn

Energisektorns utsläpp av växthusgaser ökade förra året, enligt Internationella energirådet (IEA). Energiefterfrågan ökade med 2,3 procent, och 70 procent av ökningen kom från fossila bränslen.(TT).

Barometern - 2 timmar sedan

Pentagon överväger Ericsson-köp

USA:s försvarshögkvarter Pentagon har börjat lägga grunden för hur man vill använda sig av nästa generations mobilnät, 5G. - Jag är inte säker på att vi kommer att ha en helamerikansk lösning. Vi pratar med Ericsson, vi pratar med Nokia ganska mycket, säger Ellen Lord, chef för vapeninköp.

Barometern - 2 timmar sedan

Tre gripna efter biljakt

Tre personer greps under måndagskvällen efter en biljakt i Trollhättan, uppger lokala medier. Polisen hade tipsats om en stillastående bil med tre personer i som betedde sig mystiskt, när polisen kom fram till platsen upptäcker de att bilen var anmäld stulen. Bilen körde därifrån och polisen följde efter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.