Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 22 March, 19:12

Dagensanalys.se - 15 mar 19 kl. 16:15

Här ska svenska Youtubers bo tillsammansNu på lördag flyttar Universal Music in i The Lobby i Stockholm med Youtubekollektivet NJIE HOUSE. Universal Music driver projektet operativt och bidrar med ett nätverk av influencers och artister. NJIE HOUSE är ett socialt experiment där influencers för första gången kommer bo ihop under en längre tid och tillsammans utveckla innehåll. Sex svenska Youtubers kommer under 30 dagar att bo och leva tillsammans i lokalen ”The Lobby”, (Regeringsgatan 61) i centrala Stockholm. Den centrala platsen med stora fönster ger fans en möjlighet att interagera med Youtube-profilerna.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Youtubers, Universal Music, The Lobby, Stockholm, Youtubekollektivet NJIE HOUSE, Music, NJIE HOUSE, Youtube, Vlad Reiser, Strand, Norlin, Andersson, Gustafsson, Felicia Aveklew, Universals, Daniel Persson, Här, Dagensanalys

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här ska svenska Youtubersbo , tillsammans
Skånskan - 18 maj 16 kl. 16:18

Mörker, youtubers och polo på festival

Kultur och Nöje Jonas Gardell kommer med sin nya show, Robert Wells och Lennie Norman kommer, det blir youtubers, internationella stjärnor, komik i mörkret och nya format. Allt detta händer när Lund Comedy Festival går av stapeln för sjunde året den 31 augusti till 3 september. Totalt bjuder man på 80 programpunkter och 150 artister på 14 spelplatser runtom i Lund.

Dagensanalys.se - 25 jun 18 kl. 07:39

Snart kan svenska Youtubers ta betalt för sina kanaler och sälja fler prylar

Youtube lanserar möjligheten att kunna ha ett månadsabonnemang för enskilda kanaler som har 100.000 tittare och samtidigt utöka deras e-butiker med fler prylar. Vad det handlar om är alternativa intäkter till den dippande annonsmarknaden.

DN - 07 jun 16 kl. 10:00

Ny festival vill lyfta Youtubers

VidStar Festival hoppas kunna höja statusen på Youtubers som yrkesgrupp. I september samlas ett trettiotal av Sveriges mest populära Youtubers för att inspirera fans och nya kreatörer..

Dagensanalys.se - 28 aug 18 kl. 15:42

Youtubers slåss om pengar och kändisskap i boxningsringen

Lördag den 25e augusti, en vanlig helgdag för många men en något större dag för andra.
Youtube-sensationerna KSI och Logan Paul representerade sina länder och sin ära under
helgens stora event där slutresultatet blev oavgjort, men deras bankkonton gick med vinst. Så vilka är egentligen dessa herrar?

Blekinge Läns tidning - 26 nov 15 kl. 06:00

Youtubers uppmanar till välgörenhet

Vad skulle du göra om du hittade 200 kronor på gatan? Ge dem till polisen, behålla dem själv eller skänka till välgörenhet? Karlskronakillarna Axel Palm och Philip Mattsson Lauterbach hittade tillsammans med sin kompis Scott Mcdowall 20 pund på gatan i Edinburgh och köpte fyra måltider till hemlösa.

Dagensanalys.se - 05 jun 18 kl. 11:01

Här är Sveriges bästa YouTubers bland företagen

Nu har företaget Chimney presenterat årets upplaga av Youtop100, listan där de svenska företag som presterat bäst på YouTube koras. För tredje året i rad ligger H&M på förstaplatsen och andra som placerar sig högt är Warner Music Sweden, Blocket och Absolut. Sedan 2014 har företaget Chimney genomfört sin undersökning av vilka varumärken som presterat bäst på YouTube.

Helsingborgs Dagblad - 06 sep 16 kl. 09:02

Youtubers rasar mot reklamstopp

Youtube stoppar reklam på videofilmer med opassande innehåll. Censur, menar youtubers som inte längre kan tjäna pengar filmer som Youtube betraktar som "annonsovänliga". Protester har under de senaste dagarna samlats under hashtaggen youtubeisoverparty,.

BT - 06 sep 16 kl. 09:02

Youtubers rasar mot reklamstopp

Youtube stoppar reklam på videofilmer med opassande innehåll. Censur, menar youtubers som inte längre kan tjäna pengar filmer som Youtube betraktar som "annonsovänliga". Protester har under de senaste dagarna samlats under hashtaggen youtubeisoverparty, rapporterar Sveriges Radios Kulturnytt.

Sydsvenskan - 06 sep 16 kl. 09:02

Youtubers rasar mot reklamstopp

Youtube stoppar reklam på videofilmer med opassande innehåll. Censur, menar youtubers som inte längre kan tjäna pengar filmer som Youtube betraktar som "annonsovänliga". Protester har under de senaste dagarna samlats under hashtaggen youtubeisoverparty,.

Metro - 06 sep 16 kl. 09:03

Youtubers rasar mot reklamstopp

Youtube stoppar reklam på videofilmer med opassande innehåll. Censur, menar youtubers som inte....

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Lars Lyberg är Årets Statistikfrämjare 2019

I samband med Svenska statistikfrämjandets årsstämma delades även priset till Årets Statistikfrämjare ut. Priset delas ut årligen till ”En eller flera personer, verksamma i eller anknutna till Sverige, som gjort en slagkraftig insats på statistikområdet som under det senaste året givet publik uppmärksamhet. Insatsen kan bestå av en innovativ metod, en smart analys eller på ett framgångsrikt sätt ha utmanat en etablerad sanning.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Filippa K väljer Episerver för sin globala e-handel

Fokus i utvecklingen av de nya sajten för Filippa K har varit att erbjuda en personaliserad upplevelse där produkterna lyfts fram med individuella rekommendationer. Vår e-handel har ökat mycket snabbt och vi behövde en ny plattform både för att möta den förväntade tillväxten framåt och för att stödja vår varumärkesstrategi och affärsmål. Med Episerver Commerce och Avensias ramverk får vi den bästa lösningen som finns på marknaden idag.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

SAS Institute investerar 9 miljarder kronor i artificiell intelligens

Dataanalysföretaget SAS Institute investerar i att utöka sin ledande ställning inom artificiell intelligens. Det kommer också att märkas i Sverige, lovar Sverige-chefen Ola Ringström. SAS Institute investerar 9 miljarder kronor för att utveckla ny mjukvara och tjänster inom artificiell intelligens, samtidigt som man lägger stor vikt vid utbildningsområdet för både anställda och kunder.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Streaming är nu större än kabel-tv

Netflix, Hulu och andra streamingtjänster är nu större än kabel-tv visar en undersökning från MPAA. Vad det handlar om är antalet abonnemang globalt för streamingtjänster jämfört med hur många som har kabel-tv. Bakom studien är The Motion Picture Association of America (MPAA) som hävdar att det finns 613,3 miljoner abonnemang på streamingtjänster och 556 miljoner kabel-tv-abonnemang.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Google Digitalakademin åker på Sverigeturné

Googles Digitalakademi åker på turné ut i Sverige för att höja den digitala kompetensen i landet. Tillsammans med Almi, Arbetsförmedlingen och 7 kommuner i Sverige ger Google kostnadsfria utbildningar i digital marknadsföring (eg. SEO, SEM, Webbanalys, Sociala Medier, Personligt varumärke online etc), samt Onlinesäkerhet.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Annonsörer allt osäkrare på programmatiska köp

En tredjedel av annonsörerna minskade sina programmatiska köp under 2018 visar en ny studie. Det är osäkerheten kring var annonserna visas som ligger bakom ändrade attityder till programmatiska köp även om tekniken fortsätter att locka. Det är undersökningsföretaget MediaRadar som genomfört en studie bland de största amerikanska annonsörerna.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Byrån The Fifth förutspår influencer-trender

Byrån The Fifth från England har den ambitiösa planen att kombinera verifiera målgruppsdata, med innehållsproduktion och trendspaning. Och kanske kommer de att lyckas. För The Fifth ägs av nyhetsgruppen News UK, som har titlar som The Sun, The Times och The Sunday Times.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

City Gross satsar på marketing automation och ny lojalitetsplattform

City Gross utvecklar sin kundklubb med ny marketing automation- och lojalitetsplattform. Nu samlar man in kunddata i realtid och kan segmentera sina kunder och kommunicera med dem utifrån deras köpbeteende. City Gross kundklubb, Prio, har idag 1 miljon medlemmar.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

WhatsApp Business kommer nu till iOS

WhatsApp Business är en variant av WhatsApp som ska användas av företag för att kommunicera med sina kunder. Nu rullar WhatsApp Business ut till plattformen iOS. Appen finns i skrivande stund i Mexiko, Frankrike och Brasilien.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Chrome-tillägg som gör livet lite enklare

Webbläsaren Chrome från Google är en av de absolut mest populära webbläsarna.  Och till Chrome finns det ett stort urval av olika tillägg som gör din webbläsare ännu smartare. Här är några användbara tillägg till Chrome Spara på Google Drive
Precis som det låter kan du med detta enkla tillägg spara ned filer från webben till din Google Drive.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.