Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 25 March, 14:51

Liknande nyheter

Taggar: Markberedningen, höllinte , måttet, seniorhusen, försenas
YLE - 14 okt 13 kl. 15:33

Stenåldersbosättning blev åkermark

Stora delar av en stenåldersbosättning i Terjärv har förstörts av grävmaskiner. Tiotals boplatser förvandlades till åkermark vid nyodling. Nu åtalas den person som planerade markberedningen.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Lagerbäck: Varit en fantastisk resa

Han inte bara såg ritningarna, han bidrog också till det taktiska tänkandet när Janne Andersson tog över efter Erik Hamrén. Knappa tre år senare är frågan: Hur stor fördel har Lars Lagerbäck av att han vet det mesta om det svenska spelet och de svenska spelarna?(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Muslimer stämmer nätjättar efter terrorfilm

Den franska muslimska organisationen CFCM uppger att man stämmer nätgiganterna Facebook och Youtube för att ha tillåtit livepubliceringen av massakern vid två moskéer i nyzeeländska Christchurch tidigare i mars.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Därför publicerar inte medier alla namn

På sociala medier läggs det ut bilder på gärningsmän, influerare uppmanar till aktioner och bojkott. I medierna är det tyst. Varför?

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Man hittad död efter brand

En man har hittats död efter en sommarstugebrand på Instön nära Marstrand i förra veckan, rapporterar Kungälvs-Posten. Kroppen hittades dagen efter branden, då polisens tekniker undersökte brandresterna. Mannen har hittills inte identifierats.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Ungdomar ska hjälpa äldre med datorer

Ett projekt där ungdomar vägleder pensionärer i den digitala världen. Det förespråkar en Karlshamnsbo. Medborgarförslaget gilla-markeras av omsorgsnämnden.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Nilssonfilm får Karim att nobba "gubbslem"

Dokumentärfilmen om Josefin Nilsson fick bägaren att rinna över för skådespelaren Alexander Karim. I en debattartikel i Nyheter 24 lovar han att aldrig mer arbeta med "gubbslem och skitstövlar" inom film, tv och teater. Alexander Karim är för tillfället utomlands och spelar in en tv-serie.

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Larsson: ”Mr Molin är knäckfrågan”

Brynäs IF eller kvar i Karlskrona HK. Det är frågan. Svaret hoppas Patric Larsson kommer i veckan.

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Diana Ross försvarar Michael Jackson

Artisten Diana Ross försvarar Michael Jackson efter den omtalade dokumentärserien "Leaving Neverland", där popikonen anklagas för övergrepp på två pojkar.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Bryter ny mark på andra sidan Atlanten

Det går bra för Scanbox. Nu förbereder företaget sig för att på allvar etablera sig på den sydamerikanska marknaden. En viktig satsning där ett helt nytt återförsäljarnät just nu byggs upp..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Inbrott:Tjuven passade på under dagtidOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.