Alingsås tidning > Nyheter

Tuesday, 26 March, 15:59

Alingsås tidning - 15 mar 19 kl. 15:49

Polis tog a-traktor i beslagPolis stoppade på fredagsmorgonen en a-traktor som framfördes i olaglig hastighet på Bolltorp. Föraren som är i 16-årsåldern är misstänkt för olovlig körning. Polis har tagit a-traktorn i beslag..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Bolltorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polis, tog, a-traktori , beslag
Alingsås tidning - 28 okt 17 kl. 12:13

Polis tog bil i beslag

Vid 02-tiden på lördagen stoppade polis en körkortslös kvinna på Oriongatan. Bara tio minuter senare stoppade polis samma kvinna en andra gång då hon körde bil. Efter det senare stoppet tog polis kvinnans bil i beslag för att hindra fortsatta körningar..

Alingsås tidning - 16 sep 15 kl. 21:32

Polis tog bil i beslag

Vid lunchtid på onsdagen stoppades en körkortslös kvinna när hon körde bil på Stationsgatan i Vårgårda. Kvinnan är misstänkt för grov olovlig körning. Polis tog kvinnans bil i beslag för att förhindra fortsatta körningar..

Alingsås tidning - 19 apr 16 kl. 16:58

Polis tog bil i beslag

En bilist stoppades för kontroll på Kometgatan vid 15-tiden på tisdagen. Föraren, en man i 25-årsåldern, är misstänkt för att ha kört narkotikapåverkad. Polis tog mannens bil i beslag för att hindra fortsatta körningar..

Alingsås tidning - 29 dec 16 kl. 08:07

Polis tog bil i beslag

Vid 01.30-tiden på torsdagen stoppades en bil för kontroll på E20 i höjd med Hästeryd. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänks för rattfylleri och grov olovlig körning.

Alingsås tidning - 04 maj 17 kl. 09:08

Polis tog bil i beslag

En man i 50-årsåldern misstänks för rattfylleri efter att han stoppats för en kontroll på Mellbyvägen vid 04-tiden på torsdagen. Polis tog även mannens bil i beslag för att hindra fortsatta körningar..

Alingsås tidning - 30 sep 18 kl. 10:00

Polis tog bil i beslag

Vid halvsjutiden på lördagskvällen stoppades en bilist för kontroll vid Rasta. Föraren, en man i 25-årsåldern, sakande körkort och misstänktes var drogpåverkad. En anmälan om grov olovlig körning och rattfylleri har gjorts.

Alingsås tidning - 31 aug 18 kl. 08:40

Polis tog bil i beslag

En man i 25-årsåldern körde bil utan körkort utanför Vårgårda på torsdagen. Han stoppades av polisen klockan 15.45 och fick lämna ifrån sig bilnycklarna.

Alingsås tidning - 04 sep 17 kl. 11:36

Polis tog moped i beslag

På söndagskvällen tog polis upp ett efterföljande av en moped i Alingsås. Mopeden hittades vid halvtiotiden på kvällen övergiven på Nordenskiöldsgatan. Någon person fanns inte kvar på platsen och mopeden togs i beslag av polis..

Västerbottens Folkblad - 08 sep 18 kl. 10:37

Umeå: Polis tog regskyltar i beslag

En bilist stoppades av polis på Grubbe i Umeå under lördagsförmiddagen. Det var vid 10-tiden som polisen stoppade bilen och genomförde en kontroll. Det visade sig då att bilen var avställd och föraren bötfälldes för detta.

Alingsås tidning - 22 okt 18 kl. 17:07

Polis tog bil i beslag

På måndagsförmiddagen stoppade polis en bilist för kontroll på väg 190 i höjd med Stora Mellby. Mannen som körde bilen saknade körkort och visade tecken på att vara påverkad. En anmälan om rattfylleri och grov olovlig körning har upprättats.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 10 timmar sedan

Nya bud för parkbadskaféet

Nolhaga parkbad skulle drivas i egen regi – då intresset från presumtiva entreprenörer var ljumt. Men nu ska kommunen åter ringla ut sina tentakler i den fria företagsamhetens värld och se ifall någon hugger.
”Vi har just nu inga planer på att lägga ut det på en entreprenör.

Alingsås tidning - 10 timmar sedan

Kräver besked om musikskolan

Gullhögskolan, kvarteret Staren eller kanske de röda modulerna vid Kesberg. Frågan är var kommunala musikskolans nya, tillfälliga hemvist blir. – Tala om vad som gäller!

Alingsås tidning - 23 mar 19 kl. 05:30

Vimpeln firar fem år

Tiden går fort när man har roligt – snart firar köpcentrat Vimpeln sitt femårsjubileum.
– Vi får nog använda ordet succé. Kundtillströmningen har ökat år från år, säger Henrik Melin, centrumledare, när han sammanfattar åren som gått.

Alingsås tidning - Igår: 05:34

Kommunen stänger Lilla Torget nattetid

Kommunen försöker komma till rätta med det stökiga nattlivet på Lilla Torget – torget stängs nu för biltrafik nattetid.
De boende i kvarteren runt Lilla Torget har under lång tid klagat på störningar nattetid. Det handlar om störande bilkörning, hög musik och allmänt stök kopplat till motorburen ungdom.

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Hilda är Vårgårdas nya tv-kändis

Det är inte alla 11-åringar som får skriva autografer i skolan eller blir hejdade av främlingar på stan.
Segern i Wild Kids har gjort Hilda Blideskog till lite av en lokalkändis.
Nu berättar hon för AT om uppmärksamheten och om drömresan till Sydafrika.

Alingsås tidning - I förrgår: 19:49

Ipads stals vid inbrott

Sollebrunns skola har blivit utsatt för ett inbrott. Larmet kom till polisen på lördagsmorgonen. Enligt uppgift ska ett okänt antal ipads ha stulits.

Alingsås tidning - 23 mar 19 kl. 05:30

Efter rånet: Vi viker oss inte

Efter onsdagens rån mot Ica Nära Åkanten är stämning bland personalen och kunder nu fortsatt god. Ica-handlaren Joakim Larsson är berömmer rutinerna.
Det var vid 18-tiden på onsdagen som händelserna utspelade sig på Ica Nära Åkanten i Alingsås.

Alingsås tidning - 23 mar 19 kl. 08:00

Grov misshandel på Teatergatan

En anmälan om grov misshandel är upprättad efter ett bråk på Teatergatan, i Alingsås, vid 22-tiden på lördagen. En person, född -01, är enligt polisen misstänkt för grov misshandel. Målsäganden är en person född -98.

Alingsås tidning - 23 mar 19 kl. 08:05

Misstänkt narkotikabrott

En man, född -91, är misstänkt för narkotikabrott, eget bruk. Polisen ertappade mannen på Fabriksgatan, i Herrljunga, vid 04-tiden natten mot lördagen..

Alingsås tidning - 22 mar 19 kl. 16:34

Bostadsinbrott i Sollebrunn

På fredagsförmiddagen anmäldes ett inbrott i en bostad i centrala Sollebrunn. Vad som har stulits är oklart. Enligt den anmälan som har gjorts har målsägarens bil även utsatts för skadegörelse.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.