Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 26 March, 03:35

Kristianstadsbladet - 15 mar 19 kl. 15:30

Kortläsare stals från dieselterminalPreem i Bromölla har utsatts för en hyfsat udda stöld. En kortläsare till en av terminalerna för dieseln stals. Vid liknande stölder har kunder senare fått sina bankkonton tömda. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Bromölla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kortläsare, stalsfrån , dieselterminal
Nerikes Allehanda - 03 sep 15 kl. 14:25

Kortläsare stals från stadshuset

En okänd gärningsman slet i helgen som gick, loss tre kortläsare på stadshuset i Kumla. Händelsen polisanmäldes och brottsrubriceringen är skadegörelse..

Skånskan - 07 apr 16 kl. 17:26

Tog kortläsare på bensinmack

HÖRBY En kortläsare på en av Tanka-stationens bensinpumpar vid Slagtoftavägen stals natten mot onsdagen.
Bara sladdarna till kortläsaren var kvar när stölden upptäcktes..

Västerbottens Folkblad - 05 apr 13 kl. 22:25

Krånglande kortläsare byts ut

Nu skrotar Länstrafiken sina krånglande kortläsare. Att betala sin bussresa har varit förenat med en mängd problem den senaste tiden. Sedan Länstrafiken i Västerbotten lanserade [...

UNT - 28 sep 13 kl. 08:00

UL:s nya kortläsare äter kort

De nya kortläsare som installerats på UL:s regionbussar gör busskorten inaktiva..

SvD - 29 nov 13 kl. 01:30

Kortläsare kan tömma ditt SL-kort

Hundratals SL-resenär har fått sina kort tömda på grund av ett tekniskt problem i de kortläsare som används på bland annat Tvärbanan, skriver TV4 Stockholm och Metro..

UNT - 29 nov 13 kl. 01:30

Kortläsare kan tömma ditt SL-kort

Hundratals SL-resenär har fått sina kort tömda på grund av ett tekniskt problem i de kortläsare som används på bland annat Tvärbanan, skriver TV4 Stockholm och Metro. "Jättebeklagligt", säger SL:s pressekreterare.(TT).

GöteborgsPosten - 29 nov 13 kl. 17:01

Ingen bugg i Västtrafiks kortläsare

De bärbara kortläsare som konduktörerna på Roslagsbanan och Tvärbanan i Stockholm använder har en bugg som kan medföra att innehållet på Accesskorten raderas..

IDG - 15 aug 14 kl. 10:05

Amazon släpper kortläsare

Jätten Amazon släpper en kortläsare som kopplas in i mobiltelefonen, en direkt konkurrent till tjänster som Square..

Nyteknik - 19 maj 15 kl. 15:58

Izettles nya kortläsare stöder Apple Pay

Izettle lanserar en kortläsare som stöder kontaktlös betalning. Läsaren fungerar med kontaktlösa kort samt med mobiltjänster som Apple Pay och Google Wallet..

DI - 29 sep 15 kl. 15:16

Sumup-chefen till attack mot Izettle: Våra kortläsare är mer pålitliga

Idag gör Izettle-utmanaren Sumup entré i Sverige. Bolagets vd Daniel Klein går till attack mot sin svenska rival direkt: “Det har varit en del problem med andra leverantörers kortläsare”, säger han..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Köpa fritidshus blir allt dyrare

Priserna på kustnära fritidshus i Sverige ökar, visar en granskning som Privata Affärer gjort. Båstad och Stockholms skärgård ligger fortsatt i topp. I 19 av 28 regioner har priserna stigit.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Rekordhöga utsläpp i energisektorn

Energisektorns utsläpp av växthusgaser ökade förra året, enligt Internationella energirådet (IEA). Energiefterfrågan ökade med 2,3 procent, och 70 procent av ökningen kom från fossila bränslen.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Tre gripna efter biljakt

Tre personer greps under måndagskvällen efter en biljakt i Trollhättan, uppger lokala medier. Polisen hade tipsats om en stillastående bil med tre personer i som betedde sig mystiskt, när polisen kom fram till platsen upptäcker de att bilen var anmäld stulen. Bilen körde därifrån och polisen följde efter.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Lönnmördare får kollega i "Hitman"-expansion

Att vara lönnmördare kan vara ensamt. Men inte så länge till, i alla fall inte i danska IO Interactives kommande "Hantu port", som är en expansion till "Hitman 2".(TT).

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Tre av Mays ministrar avgår

Tre brittiska ministrar har valt att gå emot premiärminister Theresa May i en omröstning i parlamentet, och därmed avgå. Det rör sig om Alistair Burt, ansvarig för Mellanöstern vid utrikesdepartementet, biträdande hälsominister Steve Brine och näringsminister Richard Harrington.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Hotade köpare efter avbruten Blocket-affär

En man som skulle säja bildäck på Blocket blev i november arg när köparen drog sig tillbaka, trots att han erbjöds däcken gratis. Säljaren blev så upprörd att han började skicka en rad förolämpande sms till den inte längre presumtive köparen, skriver Corren.(TT).

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Ny chans för omtalat statsbidrag

Statsbidraget för habiliteringsersättning fortsätter. Trots stormen förra gången kommer Östra Göinge kommun av allt att döma inte att söka mer än drygt 90 000 kronor att fördela. .

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Fastighetsägare flyttade efter nedskräpning: Kommunen fick inte tag på personen

Kommunen upptäckte i början av december, efter ett tips, en väldigt nedskräpad tomt. Man försökte då få tag i fastighetsägaren, men lyckades inte..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Nöje: Söderlinds nya mästarmöte

”Jag vill jämställa McCartneys låtar med vilka evergreens som helst. Han har fullkomligen spottat fram hits, och alltid framstått som genialisk.” Erik Söderlind – Kristianstadsbördig stjärngitarrist med rötterna i jazzen – närmar sig en popmästare..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Gummibåt anmäld stulen – värd 15 000

En stöld av en gummibåt har polisanmälts i Blekinge. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.