SR > Nyheter

Friday, 22 March, 15:26

Liknande nyheter

Taggar: Folk, samlasoch får , styrkaav , varandra
GöteborgsPosten - 20 dec 12 kl. 11:39

Folk samlas inför demonstration

Folk börjar samlas inför en manifestation under parollen "vägra kallas hora" på Gustaf Adolfs torg vid 16-tiden..

YLE - 14 sep 15 kl. 15:26

Folk samlas kring motåtgärder mot massprotesten på fredag

Löntagarnas storprotest som ska genomföras på fredag omfattas inte av alla. Det nätverk som utvecklats vid startup- och teknologikonferensen Slush utarbetar en motidé som handlar om ett slags "talko" där affärer, trafik och skolor ändå ska kunna fungera trots massprotesten bland arbetstagarna, skriver Kauppalehti. De som deltar i "motstrejkstalkot" hör till samma grupp som utvecklade Slush till Europas största startup- och teknologikonferens.

YLE - 14 sep 15 kl. 15:26

Folk samlas kring motåtgärder mot massprotesten

Löntagarnas storprotest som ska genomföras på fredag omfattas inte av alla. Det Akava-anslutna Finlands Ekonomer beslöt på måndagskvällen att inte delta i aktionen. En majoritet på 54 procent av de 12 000 medlemmar som besvarade förbundets enkät motsatte sig att ekonomförbundet stöder protestaktionen.

Dalarnas tidningar - 07 jul 17 kl. 13:58

Skankaloss grundare: – "Vi vill gärna att folk ligger med varandra på ängarna"

På torsdagskvällen gick startskottet för den tre dagar långa festivalen intill Dalälven i Gagnef.
– Folk ska inte veta vad de får, även fast de besökt festivalen i 15 år, säger Peter Schröder, Skankaloss..

DalaDemokraten - 07 jul 17 kl. 13:58

Skankaloss grundare: – "Vi vill gärna att folk ligger med varandra på ängarna"

På torsdagskvällen gick startskottet för den tre dagar långa festivalen intill Dalälven i Gagnef.
– Folk ska inte veta vad de får, även fast de besökt festivalen i 15 år, säger Peter Schröder, Skankaloss..

Cornucopia - 29 jan 19 kl. 13:24

Ja, människor hjälper varandra vid kris

En vanlig myt bland personer som har en tveksam människosyn är att det blir någon form av anarki och alla-mot-alla när det blir en kris, akut eller långvarig. Men tvärt om pekar all erfarenhet på att människor hjälper varandra utifrån den information och de förmågor de besitter. Däremot finns kriminella och psykopater kvar även i kris, och kommer som rovdjur förstås precis som vanligt försöka utnyttja situationen, vilket får en del att tro att det gäller allmänheten.

GöteborgsPosten - 01 feb 17 kl. 22:08

Polisen: Folk plockar ut pengar från bankomater

Under onsdagen har ett rykte spridits om att det är möjligt att ta ut pengar via bankomat för Swedbank-kunder, även om täckning saknas. Folk samlas vid bankomater för att göra uttag. Polisen bekräftar vad man uppfattar som ett tekniskt fel hos Swedbank.

UNT - 29 okt 14 kl. 11:53

Fansen samlas för att hedra Ingesson

Några timmar efter budet om Klas Ingessons död började folk samlas utanför Borås Arena, där en minnesstund ska hålla vid lunchtid..

Sydsvenskan - 29 okt 14 kl. 13:01

Fansen samlas för att hedra Klas Ingesson

Några timmar efter budet om Klas Ingessons död började folk samlas utanför Borås Arena, där en minnesstund hölls vid lunch. Sörjande lämnade rosor, halsdukar och matchtröjor för att hedra fotbollsprofilen..

SmålandsPosten - 02 jul 13 kl. 06:42

Fullt med folk på första allsångskvällen

Sommarstämningen var på topp när Allsång i Linnéparken för elfte året i rad hade premiär i går kväll. Trots småkyliga sommarbrisar hade många sökt sig till platsen för den traditionella parksången. Publiken klappade och gungade i takt när allsångsledarna Peje Johansson och Siw Carlsson, som karaktären Augustina, drog igång musikkvällen strax efter klockan sju.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Katja Magnusson: En rejäl omsvängning för USA

President Trumps utspel om att erkänna Israels rätt till Golanhöjderna är en stor omsvängning i amerikansk politik, säger Ekots tidigare Mellanösternkorrespondent, Katja Magnusson..

SR - 2 timmar sedan

Ramberg: Stora S-frågan kommer lyftas i korridorerna

Uppgörelsen med Centern och Liberalerna finns inte på dagordningen när Socialdemokraterna samlas till kongress. – Det blir samtalet i korridorerna som kommer handla om det aktuella läget, säger Tomas Ramberg, Ekots inrikespolitiska kommentator..

SR - 2 timmar sedan

Experten: IS fortsätter att inspirera till attentat

Terrorgruppen IS förmåga att inspirera sina anhängare att begå attentat kan ha minskat, den bedömningen gör Nationellt cetrum för terrorhotbedömning i sin helårsbedömning för terrorhotet i år. Men fortfarande är terrorhotet förhöjt, och IS bedöms ändå vara den största inspirationen, säger Linda Thörnell, som är chef för NCT..

SR - 2 timmar sedan

Valberedningen föreslår nytt språkrör för MP

Miljöpartiets valberedning presenterar klockan 13 förslag till nytt språkrör efter Gustav Fridolin, som avgår på partiets kongress i maj..

SR - 4 timmar sedan

Nordkorea drar sig ur samarbete med Sydkorea

Nordkorea har tagit tillbaka sin personal från ett samarbetskontor i Kaesong, som ligger på den nordkoreanska sidan av stilleståndslinjen mellan Nordkorea och Sydkorea..

SR - 5 timmar sedan

Spelbolag får böta fyra miljoner

Två spelbolag får hård kritik av spelinspektionen för att spelare med problem kunnat fortsätta spela, trots att de stängt av sig. Ett av bolagen får nu betala en sanktionsavgift på fyra miljoner kronor..

SR - 5 timmar sedan

HD skärper straff för grova barnvåldtäkter

Högsta domstolen skärper straffet för en man som utsatt en flicka i Skåne för omkring hundra våldtäkter, från nio till tolv års fängelse..

SR - 6 timmar sedan

Aktiespararnas vd: En ofullständig rapport

Organisationen Aktiespararna kommer sannolikt inte rösta för ansvarsfrihet vid Swedbanks bolagsstämma nästa vecka. Det säger vd:n Joacim Olsson efter att ha tagit del av Swedbanks granskning av uppgifterna om misstänkt penningtvätt i banken..

SR - 6 timmar sedan

Swedbanks vd om utredningen kring penningtvätt

Efter misstankarna om penningtvätt, nu uttalar sig Swedbanks vd Birgitte Bonnesen för första gången sedan den externa rapport som man tillsatt efter avslöjandena..

SR - 7 timmar sedan

Vårdbolag startar utredning efter avslöjande

Vårdföretaget GHP kommer att låta en tredje part se över hur mänskliga rättigheter efterlevs på de sjukhus som de driver i Förenade arabemiraten. Det sker efter Kalibers avslöjande tidigare i veckan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.