Skånskan > Nyheter

Wednesday, 20 March, 16:10

Skånskan - 15 mar 19 kl. 15:38

Förhandlarna överens: Så mycket höjs hyran i SkurupSKURUP För en majoritet av Skurupshems hyresgäster kommer hyran höjas med 1,6 procent den 1 april.
– Med tanke på utgångsläget är vi nöjda, säger Eva Roslund, ordförande för Hyresgästföreningen i Skurup.Under fredagen presenterade kommunala bostadsbolaget Skurupshem och Hyresgästföreningen resultatet av årets hyresförhandlingar.
– Nöjd kan man aldrig vara som fastighetsägare, säger Pierre Esbjörnsson, Skurupshems vd, med glimten i ögat.
Bostadsbolaget gick in i förhandlingarna med ett krav på en hyreshöjning med 3,5 procent.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Skurup, SKURUP För, Skurupshems, Eva Roslund, Hyresgästföreningen, Skurupshem, Pierre Esbjörnsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förhandlarna, överens, mycket , höjs, hyrani , Skurup
YLE - 08 maj 15 kl. 16:05

Förhandlarna överens: Helhetsskattegraden höjs inte

Regeringsförhandlingarna mellan Centern, Sannfinländarna och Samlingspartiet har inletts. Partierna börjar med att förhandla om EU-frågor, utrikes- och säkerhetspolitik samt invandring. Vid en presskonferens på fredagen sade regeringsbildare Juha Sipilä (C), statsminister Alexander Stubb (Saml) och Sannfinländarnas ordförande Timo Soini att de hoppas att ha nått samförstånd om frågorna i början av nästa vecka.

YLE - 24 maj 15 kl. 20:03

Regeringsförhandlarna överens om satsningar på 1,6 miljarder

Regeringsbildaren Juha Sipilä säger att man nu är överens på alla centrala punkter. Enligt centerledaren har regeringsförhandlarna också satt ihop ett program på 1,6 miljarder euro. Under treårsprogrammet ska man utföra ogjorda reparationer på t.

YLE - 13 maj 15 kl. 14:51

Regeringsförhandlarna överens om EU-politiken

Regeringsförhandlingarna har på onsdagen fokuserat på regeringens ekonomiska program, utrikespolitik och EU-frågor. Regeringsbildare Juha Sipilä (C) berättade att man tagit fram en ekonomisk vision för Finland till år 2025. Enligt regeringsförhandlarna Sipilä, Samlingspartiets Alexander Stubb och Sannfinländarnas Timo Soini är Finland år 2025 ett säkert land som förnyas och bryr sig.

Ekonomistas - 24 okt 17 kl. 11:15

Goda råd till Brexitförhandlarna

I detta gästinlägg presenterar Rikard Forslid och Sten Nyberg, båda professorer vid Nationalekonomiska institutionen vid Stockholms universitet, en analys av förhandlingsspelet kring Brexit. En central slutsats är att EU och Storbritannien först bör komma överens om migrationspolitiken och sen gå vidare till andra frågor. Storbritanniens utträde ur EU är en mycket stor utmaning för de resterande länderna i EU.

DI - 31 mar 16 kl. 10:25

Klockan tickar för förhandlarna

Med bara timmar kvar till deadline pågår intensiva förhandlingar mellan parterna i industrin. Kommer inte fack och arbetsgivare överens öppnas dörren för konflikt..

SvD - 27 okt 16 kl. 12:26

Belgien överens om frihandelsavtalet Ceta

De belgiska förhandlarna har nu nått en intern överenskommelse om EU-Kanada-avtalet, CETA, och denna kommer nu att skickas till EU-kommissionen för vidare behandling..

Affärsvärlden - 27 okt 16 kl. 12:29

Belgien överens om frihandelsavtal

De belgiska förhandlarna har nu nått en intern överenskommelse om EU-Kanada-avtalet, CETA, och denna kommer nu att skickas till EU-kommissionen för vidare behandling. Det uppger tv-bolaget RBTF..

YLE - 13 maj 15 kl. 05:36

Regeringsförhandlarna tar itu med ekonomin

Regeringsförhandlingarna går på onsdagen in i den mest slitsamma fasen då man inleder arbetet med att utforma den nya regeringens ekonomiska program. De ekonomiska frågorna börjar behandlas en dag tidigare än väntat. Centerns, Sannfinländarnas och Samlingspartiets ordförande berättade på tisdagen att de fyra arbetsgrupperna har gått mycket framåt och därför kan man börja behandla ekonomin tidigare än planerat.

Affärsvärlden - 01 jul 15 kl. 08:30

Så låg ränta har de bästa förhandlarna

Icabanken, Ikano bank och SBAB har de lägsta officiella räntorna på rörliga bolån, 1,69 procent. De bästa ränteförhandlarna återfinns dock på en helt annan bank..

BT - 03 feb 16 kl. 21:00

Blixtmöte med Sverigeförhandlarna

I all hast ordnades ett särskilt möte mellan Borås stad och Sverigeförhandlarna sent i går eftermiddag för att reda ut vad som gäller..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Ex-ambassadör utreds för brott

Det har inletts en förundersökning mot Sveriges före detta ambassadör i Kina, Anna Lindstedt, för brott mot rikets säkerhet. Lindstedts namn står inte utskrivet i dokumenten, men diarienumret motsvarar Lindstedtfallet och både Dagens Nyheter och Sveriges Television säger sig ha tillförlitliga källor som bekräftar att det är Lindstedt som utreds. På grund av förundersökningssekretessen är det svårare än normalt att få fram information om ärendet.

Skånskan - 1 timme sedan

Påverkad granne jagade efter barn

limhamn På väg hem från badet blev två pojkar plötsligt jagade av en påverkad man. När barnen, 12 och 14 år gamla, försökte springa därifrån följde han efter.
När de kom hem slog mannen in en ruta och tog sig in i den ene pojkens hem.

Skånskan - 1 timme sedan

Stuga på 48 kvadratmeter såld i Höör

Höör David Svensson, 35 år, är ny ägare till huset på adressen Snogehallsvägen 4 i Höör. Huset har en boyta på 48 kvadratmeter. Säljare är Lars Erik Roland Svensson och Gunnel Henny Yvonne Svensson.

Skånskan - 1 timme sedan

Göran Sajland: ”helt oförståeligt”

Vid två tillfällen har Skånska Dagbladet skrivit om familjen Sajland från Lund, som kämpar för att sonen Oscar, som drabbats av en elakartad hjärntumör, ska bli botad. Den svenska sjukvården kan inte behandla Oskar mer, och familjens halmstrå är de alternativa vårdmetoder som en specialistklinik i Mexico erbjuder. För att betala för vården har familjen Sajland varit tvungen att samla in pengar.

Skånskan - 3 timmar sedan

80 kvadratmeter stort hus i Hörby sålt till ny ägare

Hörby Maria Torper, 45 år, är ny ägare till fastigheten på Långaröd 8355 i Hörby. Huset byggdes 1945 och har en boyta på 80 kvadratmeter. Fastigheten har också en tomt på 3 052 kvadratmeter.

Skånskan - 3 timmar sedan

Vapen hittat i parkerad bil

Malmö En polispatrull hittade tisdagen ett vapen och en mindre mängd narkotika i en parkerad bil på Rosengård. Det är ännu inte fastställt om vapnet är riktigt. Det finns i nuläget ingen misstänkt..

Skånskan - 3 timmar sedan

Datorer och klockor tjuvbyte

Malmö Tjuvar bröt sig på måndagskvällen in i Malmö Idrottsgymnasiums lokaler på stadionområdet. De kom över minst tio datorer och 30 pulsklockor, sammanlagt värda över 100 000 kronor..

Skånskan - 3 timmar sedan

29-åring dömd för brutala åldringsrån

Kävlinge Under några dagar i januari trängde sig den 29-åriga kvinnan in hos äldre och handikappade och påstod sig komma från hemtjänsten. I ett fall skadade hon en 97-årig man för att få pengar och narkotikaklassade läkemedel.

Den 19 januari i år larmade en 97-årig man polis.

Skånskan - 3 timmar sedan

Eleverna sprang i Vasas skidspår

Sjöbo 498 år efter att Gustav Vasa flydde på skidorna från Sälen till Mora sprang Färsingaskolans elever samma sträcka. Nästan.Sälen, Smågan, Smångsbodarna, Risberg, Evertsberg, Oxberg, Hökberg, Eldris, Mora.

Skånskan - 3 timmar sedan

Pojke bar på narkotika

LUND När den 14-årige pojken kontrollerades på måndagskvällen strax efter klockan 20, visade det sig att han hade med sig en relativt stor mängd narkotika.
Det rörde sig om 19 gram marijuana och fem gram cannabisharts (hasch).
Mängden gör att polisen misstänker att narkotikan skulle överlåtas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.