DI > Ekonomi

Friday, 22 March, 04:56

DI - 15 mar 19 kl. 15:35

Wall Street: Broadcom rusar på guidning över förväntat



New York-börserna öppnade blandat på fredagen. Det senaste dygnets utveckling i handelsförhandlingarna mellan Kina och USA var fortsatt i huvudfokus, efter att finansminister Steven Mnuchin bekräftat att toppmötet mellan presidenterna Donald Trump och Xi Jinping senareläggs..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Street, York, Kina, USA, Steven Mnuchin, Donald Trump, Xi Jinping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wall, Street, Broadcom, rusar, guidningöver , förväntat
DI - 07 feb 19 kl. 16:52

Tacofest på Wall Street – Chipotle rusar efter rapportrökare

Restaurangkedjan Chipotle Mexican Grill rusar med 14 procent på torsdagen i spåren av onsdagens kvartalsrapport som krossade analytikernas förväntaningar. .

PrivataAffärer - 08 jun 18 kl. 22:36

Plusstängning på Wall Street

Sektorsvis var dagligvaror den klart starkaste och var upp 1,3 procent. Både Procter & Gamble samt Coca-Cola drog uppåt och steg 1,9 respetive 1,2 procent. Energi var den sektor som gick sämst, och handlades ned 0,2 procent.

DI - I förrgår: 20:55

Wall Street vänder ned – AMD rusar mot strömmen

Wall Street vänder ned efter nya uppgifter om problem i handelsförhandlingarna mellan USA och Kina. Halvledarbolaget AMD rusar mot strömmen på ett avtal med Google..

SvD - 04 feb 11 kl. 15:09

Goda tider på Wall Street

Samtidigt som USA fortsätter att hoppa fram på kryckor rusar Wall Street iväg som om ingenting har hänt. Fjolårets ersättningsnivåer uppgick till 135 miljarder dollar. Det är hälften av den årliga....

E24 - 05 feb 11 kl. 11:25

Miljardregn över Wall Street

USA fortsätter att hoppa fram på kryckor, men Wall Street rusar iväg som om ingenting hänt. Fjolårets ersättningar uppgick till 135 miljarder dollar. Det är hälften av den svenska lönekakan, skriver Daniel Kederstedt..

Affärsvärlden - 21 jan 14 kl. 16:55

Alcoa rusar på Wall Street

Den breda marknaden på Wall Street har inlett tisdagen med svagt stigande kurser. Rapportbolag är i fokus..

Affärsvärlden - 27 feb 14 kl. 17:16

Klädbolag rusar på svalt Wall Street

På Wall Street har handelsdagen inletts i det oregelbundna fältet. Detaljhandelsbolag och Janet Yellen tillhör toppnyheterna i dag..

Affärsvärlden - 19 okt 15 kl. 16:45

Bantarbolag rusar 85 procent på Wall Street

Handeln på Wall Street har inletts något nedanför nollan på måndagen. Kina är i fokus liksom tv-stjärnan Oprah Winfrey, som med en investering bidragit till att belysa ett bantarbolag..

DI - 24 jan 19 kl. 18:22

Svagt uppåt på Wall Street – elektronikföretag rusar

De ledande börserna på Wall Street handlades svagt uppåt under torsdagens första handelstimmar trots ökad handelsoro mellan USA och Kina inför mötet i Washington nästa vecka.  .

Sydsvenskan - 02 nov 12 kl. 06:30

Wall Street tror på Obama men hoppas på Romney

USA:s finanselit satsar mest pengar på den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney. Men trots en svag ekonomi har Wall Street klarat sig bra med Barack Obama i Vita huset.Kanske är det delvis personligt.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Risentas produkter återkallas efter sesammiss

Livsmedelskoncernen Paulig Foods återkallar alla produkter från varumärket Risenta som innehåller chiafrön eller solrosfrön, efter ett produktionsfel som medfört att produkterna riskerar att innehålla sesamfrön som kan vara skadligt för allergiker..

DI - 5 timmar sedan

Arkitektkontoret varslar: ”Tuffare tider framöver”

Arkitektkontoret Tengbom varslar. Anledningen är färre stora byggprojekt. ”Det kommer att råda tuffare tider framöver”, säger Johanna Frelin, vd på Tengbom.

DI - 6 timmar sedan

Stuteri i konkurs: Topphästar auktioneras ut

Ett danskt stuteri, som tidigare levererat tävlingshästar i toppklass, har gått i konkurs. Därför går nu i helgen 48 hästar på auktion på nätet. .

DI - 6 timmar sedan

Schlingmann: Näringslivsprofil inspirerade min ”svenska House of Cards”

Ett svenskt House of Cards – och med en välkänd styrelseordförande som förlaga för den fiktiva statsministern. Det är beståndsdelarna i en ny Viaplay-serie som är fritt baserad på Per Schlingmanns roman ”I maktens öga”..

DI - 7 timmar sedan

Nya H&M-chefen: ”Det sker en omställning”

Framtidens tillväxt ligger i tätare koppling mellan näthandeln och de fysiska butikerna. Det säger H&M:s nytillträdde Sverigechef, skåningen Filip Ekvall, i samband med invigningen av den ombyggda flaggskeppsbutiken vid Gustav Adolfs torg i Malmö. .

DI - 7 timmar sedan

Nikes resultat något bättre än väntat under tredje kvartalet

Sportartikeljätten Nike redovisar en omsättning i linje med förväntat under tredje kvartalet..

DI - 7 timmar sedan

May uppges vara redo att acceptera avtalslös brexit

Medan diskussionerna fortsätter i Bryssel rapporterar flera brittiska medier att premiärminister Theresa May är redo att acceptera ett avtalslöst utträde. Bland annat uppger källor inom regeringen för tidningen Guardian att risken för en avtalslös brexit har ökat tydligt..

DI - 7 timmar sedan

Macron håller minitoppmöte med Kina

Frankrikes president Emmanuel Macron plockar med sig såväl Tysklands förbundskansler Angela Merkel som EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker när han tar emot Kinas president Xi Jinping på tisdag..

DI - 7 timmar sedan

Larmet: Äldre befolkning pressar Portugals ekonomi

Antalet personer i arbetsför ålder i Portugal kommer att minska med nära en tredjedel fram till år 2050, enligt en rapport från Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling, OECD..

DI - 7 timmar sedan

Fjärde generationen Ax:son Johnson: “Haft en stark förebild i Antonia”

Caroline Berg är den femte generationen som styr i handelsjätten Axel Johnson AB.  ”När jag tog över kände jag mig redo. Jag tycker att ansvar är kul och får energi av det”, säger hon i sin första stora intervju.



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.