Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 25 March, 14:44

Dagensanalys.se - 15 mar 19 kl. 15:30

6 mobiltrender som ändrar våra shoppingvanorDe smarta telefonerna påverkar hur vi shoppar, både på nätet och i butik. Snart kommer betalkort att höra till det förflutna och provhytter ersättas med virtuella möjligheter att prova kläder hemma. Det menar Adobe, som sammanställt sex trender som alla marknadsförare bör ha koll på. Enligt Pew Research Center är surfplattor och smarta telefoner de mest populära enheterna för att shoppa på nätet i dag. Adobe förutspår att vi står inför en shoppingrevolution, baserat på sex viktiga trender: 1.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Adobe, Pew Research Center, PWA, Starbucks, Tinder, Pokémon GO, IKEA, AR, Swish, MobilePay, Instagram, Messenger, Dagensanalys

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 6 mobiltrendersom , ändrarvåra , shoppingvanor
UNT - 05 jul 14 kl. 01:29

Shoppingvanor kartläggs via mobil

Boråsarnas shoppingvanor ska kartläggas med ny teknik från och med i höst..

Helsingborgs Dagblad - 05 jul 14 kl. 01:35

Shoppingvanor kartläggs via mobil

Boråsarnas shoppingvanor ska kartläggas med ny teknik från och med i höst, skriver Borås Tidning. Ny teknik sätts upp i stan som gör det möjligt att registrera hur de som har wifi eller blåtand påslaget i mobilen rör sig i city och på köpcentrumet Knalleland. Även antalet besökare kommer att mätas..

SvD - 05 jul 14 kl. 01:29

Shoppingvanor kartläggs via mobil

Boråsarnas shoppingvanor ska kartläggas med ny teknik från och med i höst, skriver Borås Tidning..

Kristianstadsbladet - 05 jul 14 kl. 01:29

Shoppingvanor kartläggs via mobil


Boråsarnas shoppingvanor ska kartläggas med ny teknik från och med i höst, skriver Borås Tidning.Ny teknik sätts upp i stan som gör det möjligt att registrera hur de som har wifi eller blåtand påslaget i mobilen rör sig i city och på köpcentrumet Knalleland. Även antalet besökare kommer att mätas.

Metro - 05 jul 14 kl. 01:34

Shoppingvanor kartläggs via mobil

Boråsarnas shoppingvanor ska kartläggas med ny teknik från och med i höst, skriver Borås Tidning.....

BT - 05 jul 14 kl. 01:29

Shoppingvanor kartläggs via mobil

Boråsarnas shoppingvanor ska kartläggas med ny teknik från och med i höst, skriver Borås Tidning. Ny teknik sätts upp i stan som gör det möjligt att registrera hur de som har wifi eller blåtand påslaget i mobilen rör sig i city och på köpcentrumet Knalleland. Även antalet besökare kommer att mätas.

Kristianstadsbladet - 31 jul 12 kl. 17:30

Hovrätten ändrar inte dom

Den 21-årige man, som dömdes i maj för bland annat villainbrott, får stanna i fängelse. Hovrätten ändrar inte tingsrättens dom.
Mannen dömdes av Kristianstads tingsrätt i maj för grov stöld, häleri, olovlig körning, narkotikabrott och dopning till sju månaders fängelse.

BT - 16 nov 13 kl. 20:33

Ändrar sig efter biståndskritik

Operatörtjänsten Wywallet fick kritik för att inte avgiftsbefria sms-gåvorna till katastrofdrabbade i Filippinerna. Nu ändrar sig företaget. - Vi kommer att efterskänka våra intäkter, säger Adam Hasslert, marknadschef på Wywallet.

SmålandsPosten - 13 nov 14 kl. 15:55

Moderaterna ändrar sig? ansluter till de rödgröna

Moderaterna och Folkpartiet ändrar sig och ansluter nu till de rödgrönas linje och säger nej till utredning om en så kallad samvetsklausul för vårdpersonal vid aborter inom Landstinget Kronoberg. – Det får inte råda någon tveksamhet vad vi Moderater står när det gäller abortlagstiftning, säger Suzanne Frank (M), landstingsråd.

Det var vid tisdagens möte med landstingsstyrelsen som Kristdemokraternas motion om en så kallad samvetsklausul för vårdpersonal diskuterades.

BT - 09 jan 15 kl. 01:52

Gina Tricot ändrar sig efter kritik

Modeföretaget Gina Tricot ändrar sig och kommer att presentera en lista över vilka leverantörer man använder i Bangladesh. Det beskedet ger företaget i samband med nya uppgifter om dåliga arbetsförhållanden. Gina Tricot har hittills, till skillnad från andra svenska modeföretag, vägrat uppge vilka leverantör man använder i Bangladesh.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 15 minuter sedan

Facebook Messenger populäraste sättet att dela innehåll

Privata meddelandeappar som Facebook Messenger och WhatsApp är den mest populära metoden för att dela innehåll, det visar ny forskning från GlobalWebIndex och We Are Social. I studien framkommer det att tre av fem (63 procent) internetanvändare i Storbritannien och USA delar innehåll och rekommendationer via privata meddelandeappar. Lite mer än hälften (54 procent) använder öppna sociala plattformar för att dela innehåll, 51 procent word of mouth, 48 procent via SMS och 37 procent via e-post.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Bara hälften vill se relevanta annonser

Folk är mindre accepterande av annonsering på nätet när de får mer information kring hur deras personliga data används för riktade annonser. Ny forskning från Information Comissioner’s Office (ICO) visar att två tredjedelar (63 procent) initialt ansåg att det var acceptabelt med displayannonser i utbyte mot att innehållet på sajten var gratis. Men när respondenterna i studien fick veta vilken typ av information webbplatserna delar med annonsörerna sjönk siffran rejält till 36 procent.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Emma Svensson och Jonas Fagerström ska lyfta Huawei

Huawei inleder ett samarbete med fotografen Emma Svensson och äventyraren Jonas Fagerström inom sitt nya marknadsföringskoncept – Dare to Challenge. Emma och Jonas, likt Zara Larsson och Sarah Sjöström som tidigare kommunicerats, passar väl in i konceptet som handlar om att våga utmana, anser Huawei. Vi är väldigt stolta över att addera fler färgstarka profiler till konceptet Dare to Challenge.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

I USA har man lanserat Digital Happiness Index

I USA har man lanserat en index-lista över bästa UX. Listan heter passande nog Digital Happiness Index. Med listan kan du se vilka varumärken som levererar bäst upplevelser för sina kunder och besökare.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Mailchimp och Shopify skiljer sig och bråkar nu om vem som var dum

Shopify har ett galleri av appar som du kan använda för din e-satsning. Nu har en av de mer populära, Mailchimp, valt att skilja sig från Shopify. Nu pågår ett ordkrig om vem som var dummast.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Amazon satsar på mobil annonsplattform för video

Amazon vill äta upp mer av annonskakan från jättarna Google och Facebook. För att göra det tar e-handelsplattformen nu sikte på videoannonser i mobilen. Att kunna visa upp produkter som är köpbara på Amazon i videoformat känns givet.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Det är inte alltid ny teknik gör produkter bättre

Komikern Bill Maher pratar under sin talk-show om hur ny teknik inte alltid gör produkter bättre som hans kära PAX-vaporizer. Kul klipp som är värt att se. Bill Maher pratar om ”reversed improvement”.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:39

Lars Lyberg är Årets Statistikfrämjare 2019

I samband med Svenska statistikfrämjandets årsstämma delades även priset till Årets Statistikfrämjare ut. Priset delas ut årligen till ”En eller flera personer, verksamma i eller anknutna till Sverige, som gjort en slagkraftig insats på statistikområdet som under det senaste året givet publik uppmärksamhet. Insatsen kan bestå av en innovativ metod, en smart analys eller på ett framgångsrikt sätt ha utmanat en etablerad sanning.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:30

Filippa K väljer Episerver för sin globala e-handel

Fokus i utvecklingen av de nya sajten för Filippa K har varit att erbjuda en personaliserad upplevelse där produkterna lyfts fram med individuella rekommendationer. Vår e-handel har ökat mycket snabbt och vi behövde en ny plattform både för att möta den förväntade tillväxten framåt och för att stödja vår varumärkesstrategi och affärsmål. Med Episerver Commerce och Avensias ramverk får vi den bästa lösningen som finns på marknaden idag.

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:53

SAS Institute investerar 9 miljarder kronor i artificiell intelligens

Dataanalysföretaget SAS Institute investerar i att utöka sin ledande ställning inom artificiell intelligens. Det kommer också att märkas i Sverige, lovar Sverige-chefen Ola Ringström. SAS Institute investerar 9 miljarder kronor för att utveckla ny mjukvara och tjänster inom artificiell intelligens, samtidigt som man lägger stor vikt vid utbildningsområdet för både anställda och kunder.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.