DI > Ekonomi

Monday, 25 March, 15:03

Liknande nyheter

Taggar: Analyspodden, varnarFortsatt , rasriski , klädaktien

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Norwegians vd mötte pressen – tror fortsatt på vinst i år

Norwegians vd Bjørn Kjos har på måndagen mött pressen för första gången efter problemen med flygplanet Boeing 737 Max-8. Enligt flygbolagschefen är siktet inställt på vinst i år trots alla motvind. .

DI - 45 minuter sedan

Heba säljer fastigheter för 465 miljoner

Heba har tecknat avtal om överlåtelse av totalt fyra fastigheter till tre olika köpare för 465 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

EU räknar med avtalslös brexit

EU-kommissionen börjar ge upp hoppet om att Theresa May ska få igenom utträdesavtalet de närmaste tre veckorna. ”Det blir allt mer sannolikt att Storbritannien lämnar EU utan något avtal den 12 april”, skriver EU-kommissionen - som säger sig vara beredd på det värsta..

DI - 45 minuter sedan

Flygbolagschef: Misstänkta mjukvaran var aktiverad i etiopiska olycksplanet

Ethiopian Airlines chef säger i en intervju med Wall Street Journal att det förefaller som att den ifrågasatta mjukvaran MCAS var aktiverad i den Boeing 737 Max 8 som störtade i Addis Abeba den tionde mars..

DI - 45 minuter sedan

Domare sänker tröskeln för rätt till ersättning efter Volkswagens dieselfusk

En tysk domare har beslutat att det ska bli lättare att döma fordonstillverkaren Volkswagen att betala skadestånd till bilägare av modeller med den mjukvara som medvetet underrapporterat utsläpp..

DI - 1 timme sedan

En lågriskaktie med lysande utsikter – läge att köpa

Trots förra veckans svaga avslutning befinner sig Stockholmsbörsen fortfarande i en stigande trendkanal, enligt Investtechs tekniska analys.  De långsiktiga trenderna är särskilt gynnsamma för tre aktier i olika sektorer..

DI - 1 timme sedan

Röd öppning väntas på Wall Street – Tesla tappar på vikande nyregistreringar

Terminerna för de ledande börsindexen i USA indikerade en öppning i rött veckans första dag. Det är i linje med utvecklingen i Asien och Europa på måndagen..

DI - 1 timme sedan

DNB upprepar köp på Oriflame efter budsurr i sektorn

DNB upprepar sin köprekommendation för Oriflame på måndagen efter att uppköpsnyheterna i sektorn förra veckan. .

DI - 1 timme sedan

Deppig bilindustri sänkte aktien – hög direktavkastning lockar

Köprekommendationen av bilunderleverantören blev inte bra. Finansmarknadens oro för bilindustrin har det senaste året sänkt aktien med 20 procent samtidigt som börsen steg med 6 procent. Men den långsiktige behåller aktien..

DI - 1 timme sedan

Storägare föreslår sig själv till ny ordförande för Acconeer

Radarteknologiföretaget Acconeers två största ägare, med 26 procent av rösterna, föreslår att Bengt Adolfsson tar över rollen som ordförande i bolaget efter Bo Ekelund..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.