DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 09:29

DI - 15 mar 19 kl. 15:21

Uppgifter: Google får sin tredje konkurrensbot av EU i aprilSökmotorbolaget Google kommer tilldelas sin tredje böter av EU:s konkurrensmyndighet för hur bolagets annonseringsplattform Adsense är utformad..
Läs mer på DI
Läs mer om:
EU, Google, Adsense

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Googlefår sin tredje , konkurrensbotav EU i , april
Mobil - 14 feb 19 kl. 09:01

Uppgifter: Google planerar budgetmobil och smartklocka

Google kommer att släppa nya Pixeltelefoner i år. Det vet vi. Men en uppdatering av de två nu klassiska modellerna Pixel och Pixel XL är långt ifrån allt som står på agendan.

SvD - 23 dec 15 kl. 09:09

Uppgifter: Google har smart meddelande-app på gång

Enligt uppgifter till Wall Street Journal ska Google under lång tid ha jobbat med att utveckla en mobil meddelandetjänst med fokus på artificiell intelligens..

Mobil - 12 feb 19 kl. 14:49

Uppgifter: Google planerar egen tillverkning av mobila systemchipp

Google har enligt uppgifter från källor till nyhetsbyrån Reuters rekryterat mängder av kompetens på chippområdet, och ambitionen ska vara att utveckla egna systemchipp för bland annat smartphones..

Mobil - 23 okt 17 kl. 14:35

Uppgifter: Google Home-enhet med skärm på gång

Enligt källor med insyn i saken ska Google ha ytterligare en ny version av sin AI-högtalare Google Home på gång, den här gången med en inbyggd skärm..

SVT - 05 mar 19 kl. 21:52

Uppgifter: Google jobbar på censurerande sökmotor

Google fortsätter jobba på den censurerande sökmotor, trots att man sagt att man inte har några planer på att släppa den. Det uppger flera Google-källor för The Intercept..

E24 - 12 maj 16 kl. 06:31

Uppgifter: Google i konkurrensgranskning

Google uppges vara under luppen av den amerikanska konkurrensmyndigheten, som vill ta reda på om bolaget utnyttjat sin dominerande ställning på marknaden för internetsökningar. Googles aktie sjönk drygt 1 procent på uppgifterna..

Computer Sweden - 16 maj 16 kl. 09:23

Uppgifter: Google tvingas betala rekordböter på 28 miljarder till EU


Google får betala rekordböter till EU – 28 miljarder kronor uppger den brittiska tidningen Sunday Telegraph. EU-kommissionen har utrett monopolanklagelserna i sju år och ska enligt uppgift nu bara finslipa på detaljerna..

IDG - 16 maj 16 kl. 09:23

Uppgifter: Google tvingas betala rekordböter på 28 miljarder till EU


Google får betala rekordböter till EU – 28 miljarder kronor uppger den brittiska tidningen Sunday Telegraph. EU-kommissionen har utrett monopolanklagelserna i sju år och ska enligt uppgift nu bara finslipa på detaljerna..

Dalarnas tidningar - 21 okt 16 kl. 15:46

Uppgifter: Google till Dalarna – bygger gigantisk serverhall i Horndal

Hemliga kodord. Sekretessbelagda mejl. Hemlighetsmakeriet är stort runt det planerade industri- och utvecklingsområdet i Horndal utanför Avesta.

DI - 21 okt 16 kl. 17:17

Uppgifter: Google bygger serverhall i Sverige

Dokument visar att en ny stor serverhall planeras i Dalarna. Det jättelika internetföretaget Google ser ut att bli hyresgäst, enligt källor till Dalarnas Tidning..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Fjällturismen hotad av halverad budget

Fjällturismen ökar och Sveriges fjälleder behöver rustas upp. Men budgeten har halverats och pengarna räcker inte till, enligt Naturvårdsverket. ”Vi har avbrutit upprustningen av lederna och lagt det på is”, säger Erik Hellberg Meschaks vid Naturvårdsverket..

DI - 30 minuter sedan

Rapport: Därför är dåliga chefer farliga för personalen

En kass chef är inte bara ett sänkte för produktiviteten, utan också rena säkerhetsfaran. På arbetsplatser med dåliga ledare är nämligen olycksrisken fem gånger så stor. ”Varje olycka är ett misslyckande”, säger Sofie Johansson, chefsanalytiker på företaget Brilliant Future.

DI - 1 timme sedan

Beskedet: IS är besegrat i Syrien

Terrorgruppen IS har besegrats i Syrien, skriver en talesperson för den kurdiskledda USA-stödda SDF-alliansen på Twitter..

DI - 2 timmar sedan

Socialstyrelsen öppnar för ett tredje kön

Nu öppnar Socialstyrelsen för att lägga till ett tredje kön i officiell statistik, rapporterar SVT. Anledningen är att de vill väcka frågan om hur statistik kan bli mer inkluderande..

DI - 2 timmar sedan

Stjärninvesterare åker på kurssmäll

Forskningsbolaget Bioarctic rasade i veckan efter konkurrentens bakslag – trots att grundaren bedyrar att nyheten är positiv. På centralbanksfronten verkar Fed ha mjuknat rejält. Missade du något i veckan?

DI - 10 timmar sedan

Ingenjörskonst räddar det marina arvet

Luften gick ur resterna av varvsnäringen när oljepriset djupdök 2014. Men mariningenjörerna Mattias Heribertsson, Johan Ringnér och Hauke Laffrenzen gav inte upp, utan grundade Crest Consultants för att rädda kvar specialkompetens i Göteborg..

DI - 11 timmar sedan

Muellers utredning av Trump och rysk inblandning är klar

Den särskilde åklagaren Robert Muellers utredning av kontakter mellan Donald Trumps kampanjstab och den ryska regeringen är färdig..

DI - 11 timmar sedan

Stretchad värdering bakom jeansmärkets rusning

Jeansmärket Levis Strauss gjorde stor succé på New York-börsen under första handelsdagen när aktiekursen rusade med över 30 procent. .

DI - 11 timmar sedan

Expertens svarta lista: De har Sveriges sämsta fonder

Två fondbolag delar på jumboplatsen när man synar utvecklingen för aktiefonder på fem års sikt. ”Höga avgifter slår nästan alltid igenom”, säger Jonas Lindmark på Morningstar. De utpekade bolagen tycker att jämförelsen är orättvis..

DI - 11 timmar sedan

Pinterest ansöker om börsnotering

Sociala nätverket Pinterest ansöker om börsnotering på New York-börsen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.