Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 20 March, 16:17

Liknande nyheter

Taggar: Portföljen, behåller, godisaktien
Affärsvärlden - 21 feb 18 kl. 17:03

Swedish Match lyfter portföljen

Avkastningsportföljen behåller ett hyfsat försprång mot index sedan start. En förklaring är Swedish Match som på onsdagen noterar nytt kursrekord..

PrivataAffärer - 24 aug 18 kl. 11:32

Hernhag: Fem investmentbolag för portföljen

Lena: Hej Marcus! Kan du nämna fem investmentbolag att ha i en aktieportfölj? Vad tror du om Swedish Match och Nibe framöver, värda att ha i portföljen?

PrivataAffärer - 12 mar 19 kl. 07:39

Succéstart för PA-portföljen

Så får du tillgång till PA-portföljen: Privata Affärers modellportfölj publiceras endast i våra tidningar.  Just nu har vi ett kanonerbjudande där du får sex nummer av Privata Affärer och två nummer av Placeringsguiden för endast 199 kr. Läs mer och bli prenumerant här.

Affärsvärlden - 08 dec 12 kl. 09:16

Svajiga valutor ställer till det i portföljen

Stormarna på världens valutamarknader fortsätter och kronans tid som eftertraktad hårdvaluta ser ut att gå mot sitt slut. Det bäddar för en översyn av värdepappers­portföljen..

PrivataAffärer - 19 okt 17 kl. 18:18

Kommentar: Axfood klockrent val för den defensiva portföljen

Delårsrapporten från Axfood visar med all önskvärd tydlighet att matjätten står sig väl på börsen trots hög värdering. Torsdagens uppgång med över fem procent är ett kvitto på att bolaget behåller en hög lönsamhet samtidigt som man investerar....

PrivataAffärer - 12 jan 18 kl. 06:42

SEB:s stalltips: Behåll hög risk i portföljen

Trots att börsen efter åratal av uppgångar nu börjar se dyr ut är det ändå aktier som gäller. Det konstateras i ”SEB:s House View” där bankens experter pekar ut de regioner som ser särskilt intressanta ut....

DI - 21 jun 16 kl. 19:56

Proffset: Nu gäller det att ha cash i portföljen

Kopplingen mellan tillgångsslag på marknaderna har rubbats av centralbankernas ageranden. Mot bakgrund av det har värdet av en portfölj fylld med kontanter aldrig varit större, anser Mohamed El-Erian, chefsrådgivare på Allianz Global Investors. Det skriver Market Watch..

DI - 10 jan 19 kl. 19:10

Portföljen för latmasken – tio aktier som håller i tio år

Di:s portfölj med tio stabila aktier klarade börsraset. Den bjöd också på både saftiga utdelningar och flera extrautdelningar. Men nu är det dags att stuva om bland innehaven.

Affärsvärlden - 02 nov 12 kl. 09:31

Nytt sätt att säkra portföljen

Diversifiering är nyckeln till lyckosam tillgångsförvaltning. Eller? Tyvärr håller teorin inte måttet..

DI - 24 jun 14 kl. 16:10

Proffstips för portföljen

Undrar du ifall din aktieportfölj är tillräckligt spridd vad gäller risk eller hur du smartast börjar aktiespara överhuvudtaget? Här kommer råd från två erfarna sparekonomer, som också ger sina aktietips..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Etiska fonder ratar bankaktier

Misstankar om bankers penningtvätt får nu flera etiska eller hållbara fonder att rata aktier i Swedbank och Nordea..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Bolagen som stiger på börsen

Stockholmsbörsen har hittills under onsdagen handlats kring nollstrecket i linje med flera börser i omvärlden. Vissa aktier klättrar dock uppåt på börsen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

En obekväm sanning

KRÖNIKA Slutförvaring, olycksrisker och smutsig uranbrytning – kärnkraftens problem är verkliga. Men om man tror på klimatförändringarna innebär det att man måste acceptera vissa risker för att undvika andra. .

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Karnov Group på väg mot Stockholmsbörsen

Det juridiska informationstjänsteföretaget Karnov Group, där Norstedt Juridik ingår, avser genomföra en nyemission och notera sina aktier på Nasdaq Stockholm..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Kappahl lyfter på börsen

Klädkedjan stiger på börsen efter sin rapport..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Flera remissinstanser positiva till utredning av e-krona

Av de 20 remissinstanser som lämnat synpunkter på Riksbankens e-krona är flertalet positiva till att Riksbankens fortsätter att utreda e-kronan, enligt Riksbankens egen sammanställning..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Google döms till miljardböter av EU

EU-kommissionen dömde Google på onsdagen till 1,49 miljarder euro i böter för brott mot EU:s konkurrensregler..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Oasmia stiger efter avgjord ägarstrid

Stockholmsbörsen inledde onsdagens handel med en nedgång sedan börserna i New York och Asien det senaste dygnet visat mindre rörelser. Storbolagsindexet vände dock snart upp mot nollstrecket..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Ökad vinst för Skistar

Skidanläggningsbolaget Skistar redovisar ökande omsättning under andra kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre nettovinst..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Kappahl över förväntan

Klädkedjan Kappahl redovisar en omsättning som var högre än väntat under andra kvartalet. Resultatet var positivt trots att marknaden hade väntat ett negativt resultat. Jämfört med föregående år sjönk vinsten...Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.