DI > Ekonomi

Thursday, 21 March, 00:17

DI - 15 mar 19 kl. 15:10

Scandinavian ChemoTech och IQwave™ vinner offentlig upphandling i Kenya och får order på 25000 EURONobbledrug Healthcare Services Ltd (Nobbledrug) vann  den offentliga upphandlingen av D-EECT utrustning (IQwave™) i Kenya. Detta innebär att ChemoTech får ytterligare en order från Nobbledrug på 25000 EURO..
Läs mer på DI
Läs mer om:
ChemoTech, IQwave, Kenya, EURO, Healthcare Services Ltd, eect, Iqwave, Nobbledrug

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Scandinavian, ChemoTechoch , IQwave™, vinner, offentlig, upphandlingi , Kenya, och får order på 25000 EURO
Eurosport - 04 jun 13 kl. 21:46

Handboll - Orutinerat Sverige slog Polen: "Bra att vi vinner matchen"

De svenska handbollsherrarna kom med ett orutinerat lag med fem debutanter till Scandinavian Open i Norge. Men det blev seger med 29-27 mot Polen, Andreas Cederholm utsågs till bäste svenske spelare..

Kristianstadsbladet - 26 jan 12 kl. 06:30

Mats Jönsson ligger sömnlös om nätterna

Dansk dynamit mot svensk mellanmjölk. Ett danskt lag som fått smak på en semifinal körde över ett om?
Dansk dynamit mot svensk mellanmjölk.

Kristianstadsbladet - 20 jul 12 kl. 10:49

Stanic höll världsklass

Förlust med två bollar mot Serbien ? och fortsatt dålig utdelning framåt. ?

Kristianstadsbladet - 16 jun 14 kl. 13:58

Michael Nyqvist i nytt kriminaldrama

En solig förortsidyll är spelplats för nästa "Scandinavian noir". I Kanal 5:s internationella storsatsning "100 code" försöker det omaka paret Michael Nyqvist och Dominic Monaghan stoppa en seriemördare.
Det är ingen slump att Dominic Monaghan, känd från "Sagan om ringen" och "Lost", just nu vandrar omkring bland villaträdgårdarna i Huddinge.

Trelleborgs Allehanda - 16 jun 14 kl. 13:58

Michael Nyqvist i nytt kriminaldrama

En solig förortsidyll är spelplats för nästa "Scandinavian noir". I Kanal 5:s internationella storsatsning "100 code" försöker det omaka paret Michael Nyqvist och Dominic Monaghan stoppa en seriemördare.
Det är ingen slump att Dominic Monaghan, känd från "Sagan om ringen" och "Lost", just nu vandrar omkring bland villaträdgårdarna i Huddinge.

Sydsvenskan - 06 nov 14 kl. 18:44

Allas vårt Copenhagen

Skåningarna verkar tagna på sängen. Smått yrvakna. För ovanlighetens skull är det danskarna som håller i taktpinnen och driver svenskarna framför sig.

Politologerna - 12 dec 15 kl. 10:00

Lucka #12: Om sakfrågeägarskap

Följande inlägg är samförfattat med Stefan Dahlberg och är delvis baserat på en artikel av Love Christensen, Stefan Dahlberg och Johan Martinsson i den vetenskapliga tidskriften Scandinavian Political Studies, samt en annan artikel av Stefan Dahlberg och Johan Martinsson i West European Politics.   Sakfrågegägarskap och väljarbeteende Under de senaste decennierna har mer traditionella sociologiska förklaringsmodeller för väljarebeteende minskat i förklaringskraft då väljare generellt sett har blivit allt mindre benägna att rösta enligt klasstillhörighet eller partiidentifikation. Istället har enskilda sakfrågor och politikområden blivit viktigare för väljarnas röstningbeslut.

Cornucopia - 29 maj 16 kl. 19:58

Hunnit med lite bokresearch

Även om jag var sjuk vid tillfället har jag klarat av lite bokresearch i veckan som gått. I veckan träffade jag en av världens ledande och mest välrenommerade experter inom personskydd, som en del av researchen inför Höstsol. Förhoppningen är att jag ska kunna ge en skildring av personskyddsyrket som har sin förankring i verkligheten.

Skånskan - 29 okt 16 kl. 21:56

Systrarna Holméns lyckade tävlingshelg

RIDSPORT Det gå bra för systrarna Holmén från Höllviken just nu. Nicole vinner i England och storasyster Stephanie dubbelsegrade på lördagen vid Elmia Scandinavian Horse Show på lördagen. ERWP.

Skånskan - 02 apr 17 kl. 08:00

Fler får tävla om ”Buchardtomten”

HYLLIE Många vill vara med och bygga på gamla ”hotelltomten” i Hyllie. 15 förslag kom in och de var så bra att kommunens jury låter några fler vara med och tävla än man tänkte från början. ERWP.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Dr Sannas företrädesemission övertecknad

Erbjudandet att teckna aktier i Dr Sannas AB företrädesemission till ett värde om cirka 2 miljoner kronor övertecknades, meddelar bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Rekordförsäljning – men lägre lönsamhet sänkte vd:ns ersättning

Volvo Cars vd Håkan Samuelsson fick lön och ersättning på 19,5 miljoner kronor under 2018. Grundlönen höjdes, men totalt sett minskade lönekuvertet med drygt 12 Mkr eftersom Volvochefen liksom övriga anställda inte fick någon bonus. .

DI - 1 timme sedan

Volvo vässar säkerheten med fartspärr: ”Elefanten i rummet”

Volvo Cars vässar sin säkerhetsprofil ytterligare. Kameror inne i bilen för att larma och bromsa om föraren tappar koncentrationen och en nyckel där valfri toppfart kan ställas in. Dessutom ska biltillverkaren dela med sig av sin omfattande databas med olycksstatistik..

DI - 2 timmar sedan

Basebollstjärna får rekordkontrakt – bäst betald hittills

430 miljoner dollar, motsvarande nära 4 miljarder kronor, lyder det nya rekordkontraktet i den amerikanska baseboll-ligan MLB. Så mycket betalar Los Angeles för att förlänga kontraktet med fixstjärnan Mike Trout i 12 år..

DI - 2 timmar sedan

Ny fastighetsrådgivare i topp: ”många affärer på gång”

Med en femtedel av marknaden kniper Nordanö förstaplatsen bland fastighetsrådgivarna under 2018. ”En kombination av hårt arbete och tur”, säger Sven Dahlin, partner på fastighetsrådgivaren. .

DI - 3 timmar sedan

Privata skolaktörer är skyldiga kronofogden 120 miljoner

Mer än var fjärde privat skolaktör som förra året fick bidrag av Skolverket har under de senaste åren haft skulder registrerade hos Kronofogden, skriver Skolvärlden. Skulderna uppgår till drygt 120 miljoner kronor..

DI - 2 timmar sedan

Labour-ledaren Jeremy Corbyn stormade ut ur möte med May

Storbritanniens premiärminister Theresa May väntas göra ett uttalande om brexit efter klockan 21 på onsdagskvällen. samtidigt rapporterar brittiska medier att Labour-ledaren Jeremy Corbyn plötsligt lämnat mötet mellan premiärministern och ledare för de övriga parlamentspartierna på onsdagskvällen..

DI - 3 timmar sedan

Uppgifter: Amerikanska FBI inkopplade i utredning kring Boeings olycksplan

Den amerikanska federala polisen FBI kommer att delta i utredningen kring certifieringen av Boeings 737 Max. Det uppger källor för Seattle Times. Aktien faller i efterhandeln..

DI - 3 timmar sedan

Wall Street går mot svag avslutning trots duvaktig Fed

New York-börserna repade sig under onsdagen efter mjuka signaler från centralbanken Federal Reserve men faller tillbaka under den sista handelstimmen..

DI - 3 timmar sedan

Alla borde vara glada – köpläge för Gardell

Sverigedemokraternas omsvängning i frågan om statens ägande i Telia öppnar upp för en jätteaffär värd 70 miljarder kronor om, eller snarare när, svenska staten säljer sin 37-procentiga ägarandel i Telia. Det vore en mycket bra nyhet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.