Världen Idag > Nyheter

Saturday, 23 March, 18:04

Världen Idag - 15 mar 19 kl. 15:07

Världstenor: Rätt av min mamma att inte göra abortTvärtemot läkarnas rekommendationer beslutade min mamma att inte abortera mig. Det har den Sverigeaktuelle italienske stjärntenoren Andrea Bocelli berättat. Nu på lördag, den 16 mars, håller han en konsert på Scandinavium..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Sverigeaktuelle, Andrea Bocelli, Scandinavium

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: VärldstenorRätt av min , mammaatt inte , göra, abort
Sydsvenskan - 20 jul 11 kl. 06:30

Svensk film hetast i Norden Ett års arbete i Chile bakom filmen om abort

Nu är det klart vilka filmer som ska visas på filmfestivalen Nordisk Panorama i september. Rekordmånga filmer är svenska.Bland de filmer som visas på filmfestivalen Nordisk Panorama dominerar de svenska filmerna.

Nyheter 24 - 05 sep 11 kl. 20:43

Våldtogs av brodern, tvingades till abort av mamman


Mamma tvingade sin 12-åriga adoptivdotter att göra abort, efter att hennes biologiske son våldtagit henne. HOUSTON. Storebrodern våltog och gjorde sin 12-åriga syster gravid.

SVT - 24 mar 17 kl. 16:28

Annika Leone: Vi måste prata om abort

Fri abort har varit lagligt i Sverige i över 40 år men ändå är det ämne som är känsligt. Känsligt i form och skuldkänslor och skam. Så borde det inte vara menar mamma-bloggaren Annika Leone.

Nyheter 24 - 11 nov 11 kl. 07:48

Tioåring nybliven mamma


En mexikansk flicka har blivit mamma i Mexiko, trots att hon bara är tio år gammal. PUEBLA. Tio år och nybliven mamma.

Nyheter 24 - 05 nov 15 kl. 11:16

Superchocken från Cristianos mamma – tänkte göra abort

Det är i den nya dokumentärfilmen om Cristiano Ronaldo som hans mamma berättar att hon tänkte göra abort, skriver Mirror. Hon planerade inte att bli gravid och funderade på att avbryta graviditeten, men säger att gud hindrade det från att hända. – Han är ett barn som jag ville abortera.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Mamma hjälpte dotter göra abort – döms till fängelseGenomgick abort

USA. Jennifer Ann Whalen, 39, från Pennsylvania, har blivit dömd till ett fängelsestraff för att ha beställt abortpiller till sin dotter, skriver Reuters.16-åriga dottern hade blivit gravid men ville inte behålla barnet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

11-åring nekades abort – födde styvfars dotter

En 11-årig flicka som blev gravid efter att ha våldtagits av sin styvfar födde i går kväll en liten flicka. Flickan hade blivit nekad abort av den paraguayanska regeringen, rapporterar CNN.11-åringen som våldtogs när hon var 10 år gammal blev tvingad att fullfölja sin graviditet då Paraguays abortlagar är väldigt stränga och endast tillåter en abort om mammans hälsa kan anses vara i fara.

Dagen - 15 jun 11 kl. 03:00

Abort - en flykt från ansvar

Jag stör mig enormt på abortförespråkarnas oupphörligt rabblade mantra om "kvinnans rätt till sin kropp". Kan det vara några promille av alla aborter som har en koppling till kvinnans kropp - det vill säga att graviditeten på något sätt riskerar att allvarligt skada modern?Alla övriga fall handlar om tiden efter graviditeten.

YLE - 10 maj 15 kl. 07:00

Ung mamma stöter på fördomar

"Det började som ett misstag, men det gick väldigt bra så vi fortsatte." Så säger Janina Nylund som fick sitt första barn som 17-åring. Det första barnet för Janina må ha varit ett misstag men var nog välkommet.

YLE - 09 mar 14 kl. 07:00

När mamma super bort barnets framtid

Mödrar har i alla tider skuldbelagts för än det ena, än det andra som gått snett i barnets liv. Modern har utpekats som syndabock för schizofreni, autism, sängvätning, överaktivitet och mycket annat. Det som däremot är helt klart är att moderns alkoholkonsumtion under graviditeten kan få livslånga följder för barnet.

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 4 minuter sedan

Lovsångsbolag firar 10 år med en jubileumsrelease

I tio år har Adora Records – skivbolaget som startades av Livets ord – släppt lovsångsskivor på svenska. Nu firar bolaget genom att ge ut en 34 låtar lång jubileumsskiva..

Världen Idag - 3 timmar sedan

Ny studie om barn i Knutbyförsamlingen

Bilden av uppväxten i Filadelfia i Knutby förändrades för många barn och unga i samband med att församlingen lades ner 2018. Det menar doktoranden Sanja Nilsson i en avhandling som bygger på intervjuer med bland annat ungdomar, föräldrar och ledare..

Världen Idag - 6 timmar sedan

Anders Ekstedt blir teamledare i turistkyrka

Anders Ekstedt blir ny teamledare för Skandinaviska Turistkyrkan i Playa del Inglés, på Gran Canaria. Han har tidigare varit föreståndare för Sionförsamlingen i Linköping. – Jag har erbjudits tjänsten, tackat ja och tillträder till hösten när den nya turistsäsongen startar, berättar han..

Världen Idag - 7 timmar sedan

Ockelbo toppar svensk skilsmässostatistik

Ockelbo, Gnesta och Sundbyberg har något gemensamt. De är nämligen de kommuner där skilsmässofrekvensen är högst. Piggast på vigsel är par i Solna..

Världen Idag - 10 timmar sedan

Löfven svajade om avdrag för gåvor

– Kan statsministern, här och nu, ge ett löfte om att gåvoavdraget blir kvar? Den frågan ställde KD-ledaren Ebba Busch Thor nyligen till Stefan Löfven (S) i riksdagen. – Pengar skänks ändå, menade Löfven..

Världen Idag - 18 timmar sedan

Gud, förvaltarskap och människovärde

Vi har begåvats med nya ord som ”klimatångest” och ”flygskam”. Det är naturligt att de globala utmaningarna sätter avtryck i språket. Men frågan är om den bakomliggande panik som de nya orden andas är den bästa utgångspunkten?

Världen Idag - 18 timmar sedan

40 barn räddades mirakulöst då tornado slet av kyrktak

Förra veckan slog en tornado till mot Paducah, Kentucky, och slet loss taket från baptistkyrkan Mount Zion, som förstördes. Det vill säga, så när som på ett rum, som lämnades intakt.  Därinne befann sig fyrtio förskolebarn och tio personal.

Världen Idag - 18 timmar sedan

Varför ska man tro på hela Bibeln?

Bibeln är ju en bok med många olika skrifter som spretar åt olika håll. Vissa delar kan jag uppleva som Guds ord, men andra känns inte som gudomligt inspirerade. Hur kan jag tro att hela Bibeln är Guds ord?.

Världen Idag - 18 timmar sedan

Hur ska jag hantera mina panik-ångestattacker?

Jag har sedan ett år tillbaka lidit av panikångestattacker. I början hade jag flera i veckan då jag hyperventilerade av skräck, men det är inte lika hemskt nu. Jag är noga genomsökt av läkare och är i övrigt helt frisk.

Världen Idag - Igår: 16:45

KD mot himlen i Förtroendebarometern

Ett spännande år i politiken gav utslag i Förtroendebarometerns mätning av hur mycket vi litar på partierna. Några ökade, några rasade och några ligger still. Kristdemokraternas uppgång från 13 till 30 procent med stort förtroende är bland de största som uppmätts.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.