Skånskan > Opinion

Monday, 25 March, 15:11

Skånskan - 15 mar 19 kl. 15:00

Bröllopsmässa på hotellystad En bröllopsmässa arrangeras på Continental du Sud på lördag. Mässan är en förevisning av hur en bröllopsfest på ett hotell kan se ut.Besökare kan titta in i bröllopssviten, provsmaka kanapéer, se modevisning av brudklänningar och tävla om ett romantiskt pris. På plats finns flera lokala och nationella företag som kan ge besökarna information hur man kan förverkliga ett bröllop.
– Bröllopsmässan är en del i vår ambition att öppna Continental du Sud mer för den lokala befolkningen, för vi vill att det ska vara så mycket mer än bara ett hotell, säger hotellchef Jenny Nilsson i ett pressmeddelande från hotellet.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Continental, Sud, Jenny Nilsson, Martin Jönsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bröllopsmässa, hotell
YA - 15 mar 19 kl. 08:00

Premiär för bröllopsmässa på Sveriges äldsta hotell

På lördag slår Hotell Continental upp dörrarna för sin allra första bröllopsmässa. ”Det här huset är magiskt vackert, det är dags att visa upp det”, säger hotellchefen Jenny Nilsson. .

YA - 16 mar 19 kl. 17:47

Bröllopsmässa lockade fler än dem som går i giftastankar

Brudklänningar, smink, mat, skor, ringar och bröllopssviten: allt gick det att ta sig en närmare titt på när det var bröllopsmässa på hotell Continental. .

YA - 27 jul 16 kl. 03:00

Paus för bröllopsmässa

Det blir ingen bröllopsmässa i år. I stället mobiliserar Rebecca Wallin och Frida Jönsson konceptet för att komma tillbaka med en mässa 2017..

Helsingborgs Dagblad - 16 jan 13 kl. 10:25

Fest- och bröllopsmässa i Arild

På lördag är det dags för fest- och bröllopsmässa på Rusthållaregården i Arild. Under några timmar finns möjlighet att spana in olika kläder som kan passa under högtidligare tillfällen.Riksspelemännen Jenny Bengtsson och Per Axel Karlsson medverkar liksom sångerskorna Jenny och Emma Freij.

NT - 20 jan 13 kl. 14:55

Bröllopsmässa gav inspiration

Det var många blivande brudpar samlade i Himmelstalunds Brunnssalong på söndagen. Årets Bröllopsmässa förväntades ge svar på de flesta frågor..

YA - 01 okt 15 kl. 03:00

Bröllopsmässa på söndag

Österlens första bröllopsmässa går av stapeln på Kronovall nu på söndag..

YA - 01 okt 15 kl. 03:00

Bröllopsmässa på söndag

Österlens första bröllopsmässa går av stapeln på Kronovall nu på söndag..

NT - 24 jan 16 kl. 16:25

Bröllopsmässa med bröllop på riktigt

Den som går i giftastankar kunde få många idéer och goda råd på helgens Bröllopsmässa och dessutom vara med på ett alldeles riktigt bröllop..

Magazin24 - 28 feb 16 kl. 16:10

Centrumföreningen arrangerade fest- och bröllopsmässa

Visade upp sig inne på Forum. ”Det är viktigt att visa att vi faktiskt har ett stort utbud här” För första gången någonsin höll Centrumföreningen i Köping en fest- och bröllopsmässa. Det hela ägde rum under söndagen inne i Forums lokaler och det hela pågick fram till klockan 16.

Sydöstran - 29 jan 17 kl. 14:48

Trång, trångt på bröllopsmässa

En lågmäld, lokal version av Whitney Houstons I will always love you möter redan i entrén, och sätter ribban. Det är Bröllopsmässa på Gräsvik, och den vittnar om många stundande bröllop i sommar....

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Stödboende drevs i svartbygge i Malmö

Malmö 2015 förvärvade ett Malmöföretag en fastighet som användes som stödboende. Nu vill kommunen att bolaget ska riva inredning eftersom kommunen menar att delar är ett svartbygge.
Men ägaren överklagar.

Skånskan - 15 minuter sedan

Nya rön om rehab vid stroke

Lund Med rehabilitering som inriktas på rörlighet utanför hemmet kan personer som drabbats av stroke ges bättre långsiktiga förutsättningar för ett aktivt och socialt liv.Det framgår av en färsk doktorsavhandling från Lunds universitet.
Emma Carlstedt, sjuksköterska och nybliven doktor i medicinsk vetenskap, har utvecklat ett nytt rehabiliteringsprogram med den här inriktningen.

Skånskan - 15 minuter sedan

”Solstormars effekt är stor”

Lund En solstorm som slog ut elförsörjningen i hela landet utgjorde bakgrund till den nyligen sända tv-serien Nedsläckt land. Nu varnar Lundaforskare för att samhället inte är tillräckligt förberett för händelser av det här slaget.Solstormar består av högenergipartiklar som kastas ut från solen i samband med explosioner på dess yta.

Skånskan - 15 minuter sedan

Polisen varnar för fler falska barnbarn

Under de senaste dagarna har flera bedrägerier riktade mot äldre rapporterats från Eslöv och Hörby. På måndagen slog bedragarna till mot Höör. Inom loppet av en timme anmälde tre personer att de blivit utsatta för bedrägeriförsök.

Skånskan - 30 minuter sedan

Greps med barnkläder

LÖDDEKÖPINGE Den 30-årige kvinnan lyckades ta sig förbi kassan på Hennes & Mauritz på Center Syd med barnkläder för ett värde av 11 000 kronor.
Då greps hon av väktare och blev förhörd av en polispatrull som kom till köpcentret. Kvinnan är nu misstänkt för stöld.

Skånskan - 30 minuter sedan

Soptunna stulen mitt i natten

KÄVLINGE En soptunna stals utanför en villa på Bogesholmsvägen i Kävlinge under natten måndagen.
När villaägaren kom ut vid midnatt var soptunnan borta och alla soporna låg kvar på marken, vilket betecknas som stöld.
På samma gata, på bensinstationen St1, är det någon som har kört på ett tak.

Skånskan - 30 minuter sedan

Gator är utan belysning

HOFTERUP Flera gator i Hofterup är just nu utan gatubelysning på kvällar och helger på grund av ett kabelfel.
– Vår entreprenör prövar att byta säkringen på flera av belysningarna för att se om kabelfelet finns just där. Det kommer att ta ett par dagar tills arbetet är klart, säger gatuingenjör Ola Åkesson.

Skånskan - 30 minuter sedan

Sagostund om monster

Kävlinge På lördag är det dags för en spännande sagostund på Kävlinge bibliotek klockan 11.15.
Här kan besökarna lyssna på berättelsen Monster, spöken och kanelbullar i storbildsformat samtidigt som de blir bjudna på kanelbullar.

Skånskan - 30 minuter sedan

Tu­mult startade med tjej­bråk

Malmö Tu­multet började med att två flic­kor miss­handlade två andra 17-åriga flic­kor vid Mc­Do­nalds på Tri­an­geln.
En första po­lis­pa­trull skickades till platsen och upp­levde då att 40-50 per­soner var i om­lopp, och att stäm­ningen var hätsk.
Inget grövre våld hade an­vänts men po­lisen fick avvisa flera per­soner från platsen.

Skånskan - 30 minuter sedan

Miss­handla och rånad av gäng

Malmö En 17-årig poj­ke säger sig ha blivit över­fallen och rånad av ett gäng 15-år­ingar vid Folkets Park.
Gänget ska ha slagit och sparkat poj­ken och stulit hans till­hö­rig­heter, i nu­lä­get oklart vad.
Poj­ken visar tec­ken på att ha blivit ut­satt för miss­han­del och smärta, bland an­nat har han flera bu­lor i an­sik­tet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.