Skånskan > Nyheter

Thursday, 21 March, 01:10

Skånskan - 15 mar 19 kl. 14:55

Hotfull chatt ledde till misshandelhöör En uppskruvad chattkonversation ledde till en våldsam uppgörelse vid järnvägsstationen i Höör. Nu döms en 20-årig man för misshandel.Sommaren 2018 blev 20-åringen kontaktad av en ung man i chattjänsten Messenger. Den unge mannen skrev att 20-åringen betett sig illa mot hans bror och att han skulle passa sig för vad han säger och gör. Därefter följde en ganska aggressiv konversation som pågick i några dagar.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Höör, Messenger

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotfull, chatt, leddetill , misshandel
Skånskan - 23 mar 17 kl. 13:55

3 000 i skuld ledde till knivskärning

Eslöv En skuld på 3 000 kronor ledde till att en 28-årig man knivskars i buken i augusti förra året.
Nu döms en 21-årig man till sex månaders fängelse för delaktighet i misshandeln. ERWP.

Kristianstadsbladet - 16 feb 11 kl. 16:47

Chatt slutade i slagsmål på studentboende

Studenternas chatt slutade med misshandel.
När 19-åringen öppnade sin rumsdörr på högskolans studentboende i Kristianstad klev ett gäng killar in. Han fick ett knytnävsslag i ansiktet, föll och när han låg ned sparkades han.

Expressen - 12 apr 14 kl. 01:19

Skröt om misshandel på chatt-tjänsten MSN

Han misshandlade den 40-åriga nynazisten – och skröt sedan för sina vänner i chatt-meddelanden. Nu används samma meddelanden som bevisning i åtalet mot den 19-åriga medlemmen i vänsterextrema Revolutionära fronten. "Gav han några goa slag i bakhuvudet med knogjärn", skriver han..

UT - 05 dec 14 kl. 09:21

Fängelse för hot och misshandel

En man döms till fängelse i tre månader för att ha slagit en kvinna och för att ha hotat flera personer. Det var i somras i samband med en båttur som mannen uppträdde hotfullt mot de fyra andra som var med på turen. Alla har beskrivit det som att man i början hade trevligt.

Sydsvenskan - 16 okt 11 kl. 15:30

Chatt om läxor

Foto: Scanix
Rektorn på läxfria Rotundaskolan och generalsekreteraren för läxhjälpsföreningen Mattecentrum chattade i dag.

Malin: Min dotter går i fjärde klass och får 3-4 läxor i veckan, jag tycker det är för mycket när de är så små. Jag tycker barnen borde få 2-3 timmar på lektionstid att sitta och göra sina läxor.

Skånskan - 20 apr 18 kl. 14:00

Lyxbilsaffär ledde till grov misshandel

STAFFANSTORP En lyxbilsaffär som gick fel ledde till att fyra Malmökriminella dök upp i bilhallen i Staffanstorp, misshandlade bilhandlaren och hotade både honom och en anställd.
Alla fyra åtalade döms nu till fängelsestraff, den mest hårdföre får tre år.Bakgrunden till misshandeln var försäljning av en lyxbil, en Maserati Levante värd 800 000 kronor.

Magazin24 - 23 jun 12 kl. 09:30

Grov misshandel ledde till ambulansfärd

Vid klockan 4 på lördagsmorgonen larmades polis och ambulans till Valskog där en misshandel hade ägt rum. En man i 30-årsåldern hade fått ta emot flera slag i ansiktet, vilket ledde till att han blödde och var rejält svullen i ansiktet. Han fick följa med ambulansen till sjukhus.

YLE - 04 dec 13 kl. 12:11

Skolslagsmål ledde till polisingripande i Uleåborg

Slagsmål i en skola ledde till en polisoperation i Uleåborg i förmiddags. Handgemäng bröt ut mellan elever i Kaarretin koulu och polisen larmades till platsen strax före klockan 12. Flera personer var inblandade i tumultet och några av dem ådrog sig skador.

YA - 03 feb 14 kl. 12:55

Fotbollsdiskussion ledde till misshandel

En pubdiskussion om fotboll urartade i slagsmål. Nu har en 22-årig Tomelillabo dömts till villkorlig dom och dagsböter för misshandel. Själv nekar han till brott.

YA - 25 jun 14 kl. 09:14

Skärpta straff för misshandel

De två män i 25-årsåldern som av Ystads tingrätt tidigare dömts till fängelse för misshandel av flera personer i Sjöbo får sina straff skärpta i hovrätten. Hovrätten dömer dem för ytterligare ett fall av misshandel.
Domen från Ystads tingsrätt föll i oktober förra året och gällde tre fall av misshandel samt ett fall av brott mot knivlagen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 timmar sedan

Brand i villa i Vallåkra

Vallkärra Räddningstjänsten har larmats till en villabrand i Vallåkra, norr om Lund.Larmet kom in till SOS 20.15.

Skånskan - 5 timmar sedan

Busslinje byter namn – spårväg får ettan

lund Spårvägslinjen blir flaggskeppet i Lunds kollektivtrafik.
Den ska därför ges siffran ett, har Skånetrafiken beslutat.
Det innebär att nuvarande stadsbusslinje ett, som går till Klostergården, får byta till nummer sju.

Skånskan - 5 timmar sedan

24-åring fälls för skidolycka

lund Tingsrätten i Lund har dömt en 24-årig Lundabo till vållande till kroppsskada. Han ska ha agerat oaktsamt när han körde på en annan svensk man i skidbacken i Cervinia, Italien.24-åringen döms också till att betala 10 039 kronor i skadestånd till mannen som blev påkörd.

Skånskan - 5 timmar sedan

Fängelse för olovlig körning

STAFFANSTORP En 31-årig man döms till 14 dagars fängelse för grov olovlig körning, rattfylleri och ringa narkotikabrott.
Mannen stoppades i oktober på Vesumsvägen i Staffanstorp och vid ett annat tillfälle även i Lund. Den åtalade mannen uteblev från huvudförhandlingen i tingsrätten som beslöt avgöra målet utan hans närvaro.

Skånskan - 5 timmar sedan

Inbrott på Vikhem

STAFFANSTORP Vid 21-tiden i tisdags kväll utlöstes larmet från en byggnad på en byggarbetsplats på Vikhems bygata i Staffanstorp.
Polispatrull liksom väktare åkte dit men då var gärningsmännen borta. Okända personer hade brutit upp dörren till ett hus och tagit gods, oklart exakt vad..

Skånskan - 5 timmar sedan

Polisen varnar för cykeltjuvar

STAFFANSTORP Hittills under mars månad har det varit tio fler cykelstölder än under samma tid förra året.
Därför vill polisen tipsa cyklister att ha lite extra koll på sina cyklar.
– Lås cyklarna med godkända lås och tipsa polisen om ni ser något som verkar konstigt och som kan ha samband med cykelstölder, säger kommunpolis Christer Stålhandske som även kommunicerat ut detta till Staffanstorps säkerhetsenhet.

Skånskan - 6 timmar sedan

Nytt bygglov för Grundström

YSTAD Ystadbostäder har åter beviljats bygglov för Grundström vid Syrenvägen. Flerbostadshuset med 36 lägenheter får vara högst åtta våningar högt med översta våningen indragen. Huset ska i huvudsak utföras med putsade fasader och garage och förråd ska ha sedum som takmaterial.

Skånskan - 6 timmar sedan

E-tjänst för snabbare bygglov

SIMRISHAMN Nu satsar Simrishamns kommun på smarta digitala bygglov genom en e-tjänst där exempelvis fastighetsägaren själv kan såväl söka bygglov som följa processen på nätet.
– När man ska skicka in ett ärende känner e-tjänsten av vad man väljer för projekt och anpassar sig efter det för att kunna ge så relevant information och hjälp som möjligt, säger Henrik Olsson, bygglovschef på samhällsbyggnadsförvaltningen.
Det finns fortfarande möjlighet att söka bygglov på det traditionella sättet, men genom att använda självservicetjänsten lovar kommunen att det kommer att gå fortare att få beslut..

Skånskan - 5 timmar sedan

Kvinna till sjukhus efter lägenhetsbrand

En kvinna har förts till sjukhus efter brand i en lägenhet på Rosengård.Larmet kom in till polisen 17.18 om rökutveckling från en lägenhet på Thomsons väg.

Skånskan - 6 timmar sedan

Mindre bidrag ger högre Venpriser

Landskrona/VEN Det blir höjningar av priserna på båtbiljetterna mellan Landskrona och Ven.
I första handlar det om turister, de som gör en utflykt som får betala mer sedan Region Skåne dragit in delar av det ekonomiska stödet till Ventrafiken.Den kategori som inte kommer att känna av höjningarna blir de som ofta nyttjar Venbåtarna och som använder sig av månadskort.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.