SR > Kultur

Tuesday, 26 March, 02:58

SR - 15 mar 19 kl. 14:53

David Sedaris: Jag skriver om allt, utom mitt sexlivDavid Sedaris är en av USA:s just nu mest uppmärksammade komiker och författare. Nu gästar han P1 Kultur under sin Sverige-turné..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sedaris, USA, P1 Kultur, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: David, SedarisJag skriver om allt , utommitt , sexliv
DN - 25 jul 18 kl. 14:02

Bokrecension: David Sedaris är en mästare på komiska vardagsobservationer

Amerikanen David Sedaris har hököga för det absurda i mänskligt beteende. DN:s Jesper Högström läser en komisk samling texter som till sin natur är svåra att recensera..

DN - 25 jul 18 kl. 14:02

Bokrecension: David Sedaris är en mästare på komiska vardagsobservationer

Amerikanen David Sedaris har hököga för det absurda i mänskligt beteende. DN:s Jesper Högström läser en komisk samling texter som till sin natur är svåra att recensera..

DN - 17 mar 19 kl. 18:16

David Sedaris: ”Jag berättar det värsta om mig själv”

David Sedaris är författaren som berättar det värsta om sig själv – det är så man får människor att känna igen sig. Jesper Högström har mött den amerikanska stjärnkåsören med osvikligt öra för det löjliga och absurda..

Expressen - 25 sep 18 kl. 22:07

Anna Ankas sexliv med 20 år yngre David

Anna Anka, 47, och sambon David Johansson, 27, älskar båda att träna.Och de är måna om att vårda sin relation.– Jag älskar mitt sexliv!

Posh24 - 03 jan 11 kl. 09:01

David Arquette åker in på rehab!

Vi tycker att det här är det bästa David Arquette har gjort på evigheter. Ända sedan skilsmässan från Courteney Cox förra året har David verkat väldigt underlig, han har festat som en tok och dessutom gått ut i radio och pratat live med Howard Stern om sitt galna sexliv och sin mentala kollaps.

Efter ytterligare ett stort party på Roosevelt Hotel nu på nyår har David nu till slut åkt in på rehab där han akutbehandlas för alkoholmissrbuk och andra jobbiga saker, inte droger dock!

Expressen - 21 aug 17 kl. 08:05

Efter hans död – nu avslöjas David Bowies hemlighet

Nu avslöjas David Bowies hemlighet – efter hans död.En ny bok tar upp stjärnans vilda sexliv och hävdar att han "sov med groupies som bara var 13", skriver News.com.

Kristianstadsbladet - 20 jan 14 kl. 06:02

Bra sexliv skapar god självkänsla

En bra ledare har troligen också ett rikt sexliv.Det handlar om att känna sig själv och identifiera sina grundläggande behov, däribland de emotionella, och kunna tala om dem med sin partner. Inte minst i sängen.

BT - 20 jan 14 kl. 06:03

Bra sexliv skapar god självkänsla

En bra ledare har troligen också ett rikt sexliv. Det handlar om att känna sig själv och identifiera sina grundläggande behov, däribland de emotionella, och kunna tala om dem med sin partner. Inte minst i sängen.

Kristianstadsbladet - 28 jan 14 kl. 11:20

Olyckor och sexliv i klicktoppen

Foto: Tommy Svensson, Bosse Nilsson, Scanpix
Artiklar om olyckor och kriminell verksamhet, men även om vikten av ett bra sexliv och en VD som talar ut toppar listan över förra veckans mest klickade artiklar på kristianstadsbladet.se.
1.

Kristianstadsbladet - 15 maj 14 kl. 18:03

Förde journal över ungas sexliv


Personalen på ett boende för unga med funktionsnedsättning i Skåne förde detaljerade journalanteckningar om de ungas sexliv. Inspektionen för vård och omsorg (IVO), som inspekterat boendet, är kritisk till vad den beskriver som ovidkommande värdeomdömen om de boendes sexliv.Nu kräver IVO, med hot om vite, att journalanteckningar framöver ska utformas med respekt för de boendes integritet.

Fler nyheter från SR

SR - 10 timmar sedan

Sackler-familjen stoppar beslut om donationer

Efter veckor av omfattande kritik har nu Sackler-familjen stoppat alla beslut om kommande donationer från sin stiftelse, det skriver The Guardian..

SR - 11 timmar sedan

Gunnar Bolin: Arbetet kan inte ske bakom lyckta dörrar

Kulturredaktionens Gunnar Bolin om Josefin Nilsson-dokumentären och de reaktioner som den har väckt..

SR - 11 timmar sedan

Komplicerade syskonrelationer i Amanda Svenssons nya roman

Den längsta relation vi har i livet är den mellan syskon och är syskonen dessutom trillingar är förväntningarna på närhet stora. Ett ämne författaren Amanda Svensson som gästar P1 Kultur går djupt in i..

SR - 13 timmar sedan

Starka reaktioner efter Josefin Nilsson-dokumentär

Dokumentären "Josefin Nilsson – Älska mig för den jag är" lades ut på SVT Play i fredags och har väckt starka reaktioner..

SR - 16 timmar sedan

Artisten Scott Walker död

Den amerikansk-brittiske artisten Scott Walker, som gick från popikon på 60-talet till det mer avantgardistiska under 2000-talet, har gått bort..

SR - 19 timmar sedan

Utställning manar till diskussion i infekterad Brexit-fråga

Den brittiska kultursektorn har generellt sett varit emot att landet ska lämna EU. I utställningen "Take back control" vill kuratorerna mana till diskussion och lyhördhet från båda sidor..

SR - 20 timmar sedan

De kan vinna Sveriges Radios Novellpris 2019

Det är ni som lyssnar som avgör vem som ska vinna – rösta här! Annika Norlin, Duraid Al-Khamisi, Mona Mörtlund, Mårten Melin och Golnaz Hashemzadeh Bonde tävla om Sveriges Radios Novellpris 2019..

SR - 20 timmar sedan

Sparsmakat om frånvarons höga densitet i "Lägenheten"

RECENSION. "Lägenheten" är Nora Szentiványis första roman som hon först skrev på norska och nu har färdigställt på svenska. Katarina Wikars har sträckläst..

SR - 20 timmar sedan

Ny lag ger rätt att reklamera om filmen hackar

Denna vecka väntas EU-parlamentet rösta igenom en lag som ger konsumenter rätt att reklamera köp av digitalt innehåll på nätet. Det är film, tv, musik och dataspel, både strömmat och nedladdat..

SR - 22 mar 19 kl. 16:14

Fler museer tackar nej till donation

Tidigare i veckan gick The National Portrait Gallery i London ut med att de inte tar emot en donation från den kontroversiella Sackler-familjen. Nu följer konstinstitutionen Tate deras exempel, det skriver The Times..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.