DI > Ekonomi

Monday, 25 March, 19:02

DI - 15 mar 19 kl. 14:47

Latours vd får med sig miljonbonus när han går i pensionEfter 16 år får Jan Svensson med sig en bonus på 3 miljoner kronor som tack för lång och trogen tjänst när han går i pension i sommar. Dessutom höjdes hans årliga ersättning med knappt 1,4 miljoner kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Jan Svensson

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Latoursvd får med sig , miljonbonusnär han , går, i pension
DN - 22 sep 15 kl. 16:06

Butikschef går i pension – ger anställda miljonbonus


Efter 40 år som Ica-handlare i Munka Ljungby ska Lars Hoffert sluta. Han tackar sina anställda med en rejäl avskedspresent – de får en miljon kronor. ”Personalen har jobbat kvar under alla år, nästan ingen har slutat.

Affärsvärlden - 03 maj 16 kl. 09:20

Guldkantat år för Bennets stjärna

Lifco gjorde ett rekordår 2015 – då belönas vd:n Fredrik Karlsson som leder fusionen rejält - ökad lön, miljonbonus och pension..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Styrelseledamot i Nolato gör aktieköp i miljonklassen

Lovisa Hamrin, som sitter i Nolatos styrelse sedan 2017, har registrerat förvärv av 2.500 aktier i Nolato för 383 kronor styck på måndagen åt närstående Carl-Mikael Lindholm. .

DI - 30 minuter sedan

Novo Nordisk mot strömmen i nordisk börsnedgång

De nordiska börserna backade i likhet med övriga Europa på måndagen. Banksektorn klarade sig relativt bra medan industribolag gick tyngre. .

DI - 30 minuter sedan

En enda sak håller börserna uppe – men snart är bränslet slut

Det mesta talar emot börsen när konjunkturen dämpas och brexit hotar. Men en sak ändrar allt för pensionsfonderna, och förklarar årets uppgång.  Snart måste verkligheten bli bättre för att vi ska undvika ett börsfall..

DI - 30 minuter sedan

Europabörserna backade inför politiskt turbulent vecka

Europabörserna försvagades på måndagen inför ännu en politiskt turbulent vecka i Storbritannien. Premiärminister Theresa May uppgav vid ett möte på söndagen att hon är redo att avgå förutsatt att hennes brexitavtal röstas igenom..

DI - 45 minuter sedan

Anna Kinberg Batra byter styrelseuppdrag – från Avanza till Collector

Moderaternas tidigare partiledare Anna Kinberg Batra lämnar styrelsen för Avanza Pension efter att hon föreslagits bli ny ledamot i styrelsen för Collector. .

DI - 45 minuter sedan

SvD: Ola Rollén tvingas betala ränta på upptaxering

Ola Rollén tvingas betala ränta på den upptaxering om 35 miljoner som Skatteverket beslutat om. Det står klart efter att Förvaltningsrätten gett avslag till Hexagon-chefens överklagan, rapporterar SvD Näringsliv..

DI - 45 minuter sedan

Fondproffset om Didner & Gerges förvaltarproblem: ”Värdefullt som kund att få snabb information”

Det är sällan något problem om en fondförvaltare är mer eller mindre bortkopplad från sitt jobb under en kortare period, som 1-3 veckor. Men när det rör sig om ett halvår är det värre, säger Jonas Lindmark, analyschef på Morningstar..

DI - 1 timme sedan

Kallelse till årsstämma i Collector AB (publ)

Aktieägarna i Collector AB (publ), org.nr 556560-0797, kallas härmed till årsstämma torsdagen den 25 april 2019 kl. 15.

DI - 1 timme sedan

Detaljhandelsbolag leder återhämtning på Wall Street

USA-börserna har återhämtat den inledande nedgången under måndagens första handelstimmar. .

DI - 1 timme sedan

Börsen återhämtade sig men orkade inte över nollan

Stockholmsbörsen stängde på minus under måndagen men förbättrades ändå en hel del från dagens lägstanivåer. Bland vinnarna fanns klädjätten H&M som delårsrapporterar på fredag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.