YLE > Svenskfinland

Saturday, 23 March, 21:46

YLE - 14 mar 19 kl. 14:24

Smedsbybon Lisa Boström vann FM-guld i slalom men den färska finska mästaren är fundersam över sin framtid: "Att sluta är faktiskt ett reellt alternativ"Smedsbybon Lisa Boström har vunnit sitt första FM-guld, då hon lyckades slå konkurrenterna i slalom i klassen U21 vid Ruka på onsdagskvällen. Nu öppnar den 20-åriga abiturienten ändå upp för en framtid utan alpin skidåkning. "Då kan jag åtminstone se tillbaka på de här åren och konstatera att jag slutade på topp", säger Boström till Yle Sporten..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Lisa Boström, FM, U21, Ruka, ;Då, Boström, Yle Sporten

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Smedsbybon, Lisa, Boströmvann , FM-guldi , slalommen den , färska finska mästaren är fundersam över sin framtid Att sluta är faktiskt ett reellt alternativ
YLE - 14 mar 19 kl. 14:24

Smedsbybon Lisa Boström vann FM-guld i slalom men den färska finska mästare är fundersam över sin framtid: "Att sluta är faktiskt ett reellt alternativ"

Smedsbybon Lisa Boström har vunnit sitt första FM-guld, då hon lyckades slå konkurrenterna i slalom i klassen U21 vid Ruka på onsdagskvällen. Nu öppnar den 20-åriga abiturienten ändå upp för en framtid utan alpin skidåkning. "Då kan jag åtminstone se tillbaka på de här åren och konstatera att jag slutade på topp", säger Boström till Yle Sporten..

Västerbottens Folkblad - 28 mar 14 kl. 11:26

Lisa Blomqvist tog SM-guld i storslalom

I SM-tävlingen i storslalom i Tärnaby tog Lisa Blomqvist segern, Magdalena ”Monne” Fjällström blev tvåa. När andra åket var avklarat stod Umeås Lisa Blomqvist som SM-segrare, med tiden 2,17.80.

NT - 10 sep 17 kl. 13:38

Lisa hade kontroll i natten

OK Kolmårdens Lisa Berggren tog DM-guld i nattorienteringen (D 18) natten till lördag som Denseln arrangerade..

SVT - 20 jun 18 kl. 17:08

Lisa Nordén försvarade SM-guldet

För Andra året i rad vann Lisa Nordén SM-guld i tempo. Nordén korsade mållinjen i Torekov före Emilia Fahlin..

Kristianstadsbladet - 23 sep 14 kl. 18:14

Tyskt guld i damernas tempolopp


Lisa Brennauer, Tyskland, vann guld i damernas tempolopp vid cykel-VM i spanska Ponferrada. Tidigare dopningsavstängda ukrainskan Anna Solovej ledde länge, men tappade under den tredje och sista milen och tog silvret.Emma Johansson stod över tisdagens tempoloppet för att fokusera på linjeloppet på lördag, och därför kom ingen svenska till start..

Helsingborgs Dagblad - 23 sep 14 kl. 18:17

Tyskt guld i damernas tempolopp

Lisa Brennauer, Tyskland, vann guld i damernas tempolopp vid cykel-VM i spanska Ponferrada. Tidigare dopningsavstängda ukrainskan Anna Solovej ledde länge, men tappade under den tredje och sista milen och tog silvret. Emma Johansson stod över tisdagens tempoloppet för att fokusera på linjeloppet på lördag, och därför kom ingen svenska till start..

UNT - 23 sep 14 kl. 18:14

Tyskt guld i damernas tempolopp

Lisa Brennauer, Tyskland, vann guld i damernas tempolopp vid cykel-VM i spanska Ponferrada..

Trelleborgs Allehanda - 23 sep 14 kl. 18:14

Tyskt guld i damernas tempolopp


Lisa Brennauer, Tyskland, vann guld i damernas tempolopp vid cykel-VM i spanska Ponferrada. Tidigare dopningsavstängda ukrainskan Anna Solovej ledde länge, men tappade under den tredje och sista milen och tog silvret.Emma Johansson stod över tisdagens tempoloppet för att fokusera på linjeloppet på lördag, och därför kom ingen svenska till start..

SvD - 23 sep 14 kl. 18:14

Tyskt guld i damernas tempolopp

Lisa Brennauer, Tyskland, vann guld i damernas tempolopp vid cykel-VM i spanska Ponferrada. Tidigare dopningsavstängda ukrainskan Anna Solovej ledde länge, men tappade under den tredje och sista milen och tog silvret..

DN - 23 sep 14 kl. 18:47

Tyskt guld i damernas tempolopp

Lisa Brennauer, Tyskland, vann guld i damernas tempolopp vid cykel-VM i spanska Ponferrada..

Fler nyheter från YLE

YLE - 9 timmar sedan

Motion på arbetstid - ÅA-anställda deltar i pilotprojekt

Att få motionera på arbetstid och därmed må bättre - det är något som ett antal anställda på Åbo Akademi får pröva på i år. Ann-Kristin Stenkull-Aura i Vasa är en av dryga 130 som deltar i pilotprojektet..

YLE - 13 timmar sedan

Skonaren Vega gavs som krigsskadestånd till Sovjet – nu har restaureringen i Jakobstad fått ny fart

Vegastiftelsen i Jakobstad har fått mera pengar och möjlighet att återuppta restaureringen av skonaren. Nu återställs akterskeppet för att se ut som det gjorde 1952 när Vega överläts till Sovjetunionen som en del av krigsskadeståndet..

YLE - Igår: 16:38

Praoelever på Svenska Yle: Skoj att hjälpa Superhjälparna!

Matilda Tidström och Emilia Hagner tillbringade en praovecka på Svenska Yle i Vasa. Här berättar de om hur det var att vara låtsasgäster i programmet Superhjälparna, att prata i radio och att pyssla på Strömsö..

YLE - Igår: 16:12

Spänt läge i kommunfusionen - dålig stil, säger Häyry

Den sista fasen i kommunfusionsprocessen mellan Vasa och Korsholm närmar sig. Vasas stadsdirektör Tomas Häyry beskriver läget i sammanslagningsprocessen mellan Vasa och Korsholm som spännande och spänt..

YLE - Igår: 15:20

Gäng kidnappade, rånade och misshandlade Munsalabo - slog också sönder hus i Esse

Tre män och en kvinna misstänks för två fall av grovt hemfridsbrott, grov misshandel, rån och frihetsberövande efter en serie händelser som inträffade på tisdag kväll och natten till onsdag..

YLE - Igår: 11:37

Sjöbevakaren Kim Ståhl tacksam över lugn vinter - nu hoppas han att våren kommer snabbt

Sjöbevakarna vid Vallgrunds sjöbevakningsstation har inte behövt rycka ut vid ett enda allvarligt olyckstillbud den här vintern. Det har varit en skaplig isvinter, säger lötjnant Kim Ståhl..

YLE - Igår: 05:00

"Jouren den viktigaste valfrågan" – statsvetare synar kandidaterna från Vasa valkrets

Frågan om Vasa centralsjukhus borde ha omfattande jour enar riksdagsvalskandidaterna i Vasa valkrets. I Yles valkompass har ingen av kandidaterna i Vasa valkrets svarat "helt av annan åsikt". Alla SFP:s kandidater har svarat "helt av samma åsikt"..

YLE - Igår: 04:30

Oxhamns skola i Jakobstad behöver 15 klassrum till hösten

Arbetsgruppen som funderar på Oxhamns skolas framtid i Jakobstad skall ha sitt arbete klart i mars – renovering eller nybygge. Bildningsdirektör Jan Levander hoppas att fullmäktige kan bevilja planeringspengar för projektet i april..

YLE - I förrgår: 15:51

Allvarlig situation på vårdboende i Vasa – myndigheter utreder saken

En mycket allvarlig situation har uppdagats vid Mehiläinens vårdboende Mainiokoti i Storviken i Vasa. Boendet är nu under Regionförvaltningsverkets tillsyn..

YLE - I förrgår: 17:41

Vattenföringen ökar i älvar och åar – finns risk för isproppar

Det varmare vädret och regnen har gjort att vattenföringen har börjat öka i Kyro älv och åarna söder om älven. Lappfjärds å och Tjöck å kan nå genomsnittliga vårflöden redan inom några dagar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.