Skånskan > Nyheter

Tuesday, 26 March, 04:59

Skånskan - 15 mar 19 kl. 14:43

Lantbruksfastighet i Marieholm såldMarieholm Helena Johansson, 34, och Johan Lundqvist, 33, från Furulund, är nya ägare till lantbruksfastigheten på Sibbarp 309 i Marieholm. Huset byggdes 1929 och har en boyta på 108 kvadratmeter. Säljare är Kjell Olssons dödsbo. Ägarbytet gjordes i mars 2019 och priset blev 2 360 000 kronor. I fastigheten ingår en ekonomibyggnad på 235 kvadratmeter och 2 hektar åkermark.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Marieholm, Helena Johansson, Johan Lundqvist, Furulund, Sibbarp, Kjell Olssons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lantbruksfastigheti , Marieholm, såld
Skånskan - 29 sep 16 kl. 06:00

Eslöv knutpunkt igen när Marieholm får tåg

MARIEHOLM När Marieholm 11 december får pågatågstrafik mot Helsingborg och Eslöv blir det ett rejält lyft för orten.
Fastighetspriserna väntas öka med 20 procent, Eslövs kommun förbereder expansion och skolor, dagis, affärer och annan infrastruktur säkras. Men även för klassiska järnvägsstaden Eslöv blir Marieholmsbanan ett lyft och staden blir åter knutpunkt för järnvägstrafik.

Skånskan - 30 nov 16 kl. 08:30

”Marieholm bör med i skolsnacket”

ESLÖV/MARIEHOLM Ska en ny grundskola i kommunen förläggas till Marieholm – och elever bussas dit från Eslöv? Det tyckte några debattörer under veckans budgetfullmäktige. ERWP.

Skånskan - 02 aug 18 kl. 14:00

Marieholm fick egen konsthall

MARIEHOLM Långt från hemstaden i Stockholm hittade de huset de drömt om för alla sina projekt.
I sitt nyköpta hus har formgivarparet nu sett till att Marieholm fått en egen konsthall.En lekfull skulptur med en gammal skrotbil som bas skvallrar om att det händer nya saker i det före detta biblioteket i Marieholm.

Skånskan - 21 okt 15 kl. 15:21

Marieholm om Marieholm

Marieholm Hur vill Marieholmsborna utveckla sin ort?
Vad är bra och vad är dåligt?
I tisdags tog Eslövs kommun emot synpunkter, idéer, tankar, kritik och beröm under ett par timmars öppet möte i byn.

Skånskan - 06 mar 17 kl. 11:00

Inget markköp i Marieholm

marieholm Eslövs kommun avbryter förhandlingarna om att köpa mark av en privat fastighetsägare i Marieholm. ERWP.fif(0)Det rör sig om ett markområde vid gamla handelsträdgården, Åkarp 33:4, som kommunen tycker skulle passa bra för nya bostäder.

Skånskan - 21 maj 18 kl. 16:31

Sent segermål för Marieholm i derbyt

FOTBOLL Det Robert Larsson-tränade Marieholms IS vände snabbt uppåt igen efter förra omgångens smäll mot Nävlinge. Men segern i det mellanskånska derbyt mot Norra Rörum satt hårt åt. Matchklockan stod på minut 90 när Simon Alexandersson hittade rätt till 1-0.

Skånskan - 22 maj 18 kl. 02:51

30-talshus i Marieholm har fått nya ägare – 3 400 000 kronor blev priset

Marieholm Fastigheten på Storgatan 5 i Marieholm har fått nya ägare. Köpare är David Mattias och Nelly Felicia Oscarsson, 31 och 29 år, och säljare är Joan Ulf Stellan Sandberg och Emma Salomi Forsell. Köpet blev klart i april 2018 och priset blev 3 400 000 kronor.

Skånskan - 03 jul 18 kl. 09:00

98 kvadratmeter stort hus i Marieholm sålt

Marieholm Christina Ahlberg, 28, och Daniel René Christensen, 32, har köpt huset på Sibbarpsvägen 4 i Marieholm av säljaren Marcus Christensson och Hanna Matilda Margareta Esbjörnsson. Köpesumman blev 1 950 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juni 2018. Byggår för huset är 1959 och boarean är 98 kvadratmeter.

Skånskan - 11 jul 18 kl. 09:00

Nya ägare till gården på postadress Reslöv 502 i Marieholm

Marieholm Linda och Patrik Persson, 37 och 39 år, ärver lantbruksfastigheten på Reslöv 502 i Marieholm från Erik Jörgen Persson. På gården står ett hus med boyta på 130 kvadratmeter, åkermark på 23 hektar och betesmark på 1 hektar. Dessutom står en ekonomibyggnad på 635 kvadratmeter på fastigheten.

Skånskan - 12 jul 18 kl. 09:00

Nya ägare till fastigheten på Klaragatan 21 i Marieholm

Marieholm Fredrik och Marlen Ottesen, 32 och 28 år, är nya ägare till fastigheten på adressen Klaragatan 21 i Marieholm. Det 167 kvadratmeter stora huset är byggt 2010. Säljare är Caroline och Magnus Lindblad.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Tänk om all skog försvann …

Tänk dig att det inte fanns någon skog. Ingen skog där du bor, ingen skog du kunde gå till för en svamputflykt.
Detta är vad som håller på att hända i Uganda.

Skånskan - 3 timmar sedan

Mi­li­tären be­håller greppet trots valet

Thai­land gick till par­la­ments­val i sön­dags. Men nå­got rik­tigt de­mo­kra­tiskt val kan det inte sägas ha varit. Mi­li­tär­juntan har ändrat kon­sti­tu­tionen, bland an­nat så att mi­li­tären får till­sätta en tred­je­del av par­la­men­ta­ri­kerna.

Skånskan - 6 timmar sedan

Händemark: Mer kamp i dag

ISHOCKEY Kapten Händemark sköt segern till Malmö Redhawks i den andra SM-kvartsfinalen mot Frölunda och var efter matchen nöjd med hur hans lag genomfört matchen.Frölunda hade kvitterat, 2-2, i slutsekunderna av den andra perioden – efter att Redhawks haft ledningen med 2-0.
Ett psykologiskt tufft läge för hemmalaget inför den tredje perioden.

Skånskan - 7 timmar sedan

Balansen att leva och dö samtidigt

Hässleholm För de flesta är livet en självklarhet, men inte för Tyringebon Anna Wanselius. För fyra år sedan gungade marken till ordentligt när hon fick återfall i sin obotliga och dödliga sjukdom.– När jag fick det första beskedet om att jag hade cancer tänkte jag att ”det här ska jag klara”.

Skånskan - 7 timmar sedan

Ynglingar rånade tonåring

ESLÖV En 16-årig pojke rånades i centrala Eslöv av två andra ynglingar på fredagskvällen.
Klockan var 22.30 när 16-åringen blev rånad på sin mobil på Södergatan.

Skånskan - 7 timmar sedan

Nu byggs ett bilfritt boende på Brunnshög

Lund Under onsdagen sattes spaden i marken för det hållbara boendet Xplorion. Det kommer ligga i Södra Brunnshög och planeras vara färdigt i september 2020. Det kommer vara ett bilfritt boende.

Skånskan - 8 timmar sedan

Öppettider ändras på filialerna för att locka fler

Sjöbo Den 1 april får filialbiblioteken i Blentarp, Vollsjö och Lövestad nya öppettider.
– Vi vill att barn och unga ska kunna nyttja biblioteken mer, säger verksamhetschefen Kristin Svensson.Hon säger att satsningen på meröppet på Blentarp och Lövestads bibliotek har varit lyckat.

Skånskan - 8 timmar sedan

Tjuven gjorde hål i firmabil

ESLÖV Mitt på blanka dagen slog en fräck tjuv till mot en firmabil som stod parkerad vid det nya gymnasium som byggs i Eslöv.
Tjuven ska ha gjort hål i dörren på bilen för att på så sätt ta sig in. Ur bilen stals sedan verktyg som sammanlagt är värda 8 000 kronor..

Skånskan - 8 timmar sedan

Han har blåst liv i bortglömda ryssar

ÖVERSÄTTARE Från en fyrlängad gård vid Skånes östra kust har Kjell Johansson satt ljus på ett bortglömt stycke litteraturhistoria. Han har översatt och gett ut 22 ryska böcker till svenska. Men han skulle inte göra om det.

Skånskan - 9 timmar sedan

Blev bestulen på gymmet

ESLÖV På lördagseftermiddagen gick en Eslövsbo för att träna på ett gym som ligger på Järnvägsgatan.
Under träningen har någon länsat det skåp där Eslövsbon låste in sina tillhörigheter under träningen. Ur skåpet stals bland annat en jacka och en plånbok som innehöll 4 000 kronor i kontanter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.