DI > Ekonomi

Friday, 22 March, 05:49

DI - 15 mar 19 kl. 14:33

Enig analytikerkår spår höjd norsk styrränta i marsEn helt enig analytikerkår räknar med att Norges Bank höjer styrräntan med 25 punkter till 1,00 procent den 21 mars, vilket också skulle vara i linje med bankens signalering. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Norges Bank

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enig, analytikerkår, spår, höjd, norsk, styrräntai , mars
DN - 17 apr 13 kl. 08:14

Enig analytikerkår tror på oförändrad ränta

dag kommer räntebeskedet från Riksbanken. De allra flesta bedömare räknar med att den styrande reporäntan blir kvar på 1,0 procent..

DN - 13 jun 18 kl. 13:57

Enig analytikerkår spår räntehöjning i USA

I kväll väntas den amerikanska centralbanken Federal Reserve slå till med sin sjunde räntehöjning sedan konjunkturen vände upp efter finanskrisen. Den stora frågan är hur många fler höjningar det blir i år, en eller två..

Kristianstadsbladet - 13 jan 14 kl. 08:12

Kristianstad BTK var chanslöst mot BTK Enig

Kristianstad BTK hade chansen att hänga på i toppstriden av superettan. Men i stället blev det en 0–6-förlust, borta mot BTK Enig. ”Vår ambition är inte att vara ett topplag, det är att säkra ett nytt kontrakt”, säger lagledaren Göran Nilsson.

DI - 31 jul 17 kl. 14:08

Analytikerkåren sänker Getinge

Getinges halvårsrapport, som inte alls nådde upp till marknadens förväntningar och fick ett bryskt mottagande, har gjort att analytikerkåren fått sänka sina förväntningar på medicinteknikbolaget..

DI - 11 sep 17 kl. 11:09

H&M splittrar analytikerkåren

Det råder delade meningar i analytikerkåren kring H&M. Antingen ska aktien upp med 24 procent – eller så ska den sjunka 11 procent..

Dagens PS - 27 nov 17 kl. 12:19

Analytikerkåren brutalsågar klädjätten

Hälften av proffsen som bevakar H&M är negativa till aktien. Bara en femtedel av analytikerna är positiva till klädbolagets aktie. Det här konstaterar Placera.

DI - 18 sep 18 kl. 16:50

Analytikerkårens favoritaktier på storbolagslistan

Analytikerkåren ger högsta betyg åt en nedpressad spelbolagsaktie som enligt den genomsnittliga riktkursen ska upp över 80 procent det närmaste året. Men för mer försiktiga sparare finns också en nischbank och ett välkänt råvarubolag bland storbolagen som analytikerna gillar mest..

DI - 26 sep 18 kl. 09:27

Analytikerkårens danska favoritaktier bland storbolagen

Analytikerkårens danska storbolagsfavorit är ett rådgivningsbolag som inte rosat aktieägarna under 2018. Störst potential ser de dock i Danske Bank efter årets kursslakt i spåren av penningstvättshärvan i Estland..

DI - 07 feb 19 kl. 17:57

Analytikerkåren har sänkt vinstprognoser på SKF efter bokslutsrapporten

Analytikerkåren har sänkt vinstprognoser på SKF efter bokslutsrapporten för en vecka sedan. Aktien steg 4,5 procent på rapportdagen då börsindexet Stockholm All-Share index var upp 0,9 procent..

DI - 28 feb 19 kl. 14:21

Analytikerkåren rycker på axlarna åt SAS storförlust

Gårdagens delårsrapport från SAS har inte skakat om analytikerkåren, trots att förlusten för flygbolaget blev större än väntat.  .

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Brexit skjuts upp i minst ett par veckor

EU och Storbritannien är redo att skjuta upp brexit med två veckor – eller två månader. Eller rent av ännu mer. Allt hänger på om landet säger ja eller nej till Theresa Mays utträdesavtal..

DI - 15 minuter sedan

Ericsson utmanar Amazon med öppen logistiklösning

Ericsson har tillsammans med det digitala logistikföretaget Logtrade i Malmö utvecklat en uppkopplad logistiklösning som kan utmana Amazon.  Första kund att testa konceptet är fastighetsbolaget Atrium Ljungberg, som vill föra samman e-handel och fysiska köpcentrum..

DI - 15 minuter sedan

E-handeln flyttar in under tak för att rädda köpcentrum

E-handelns framfart har än så länge inte fått fullt genomslag med butiksdöd i landets stora köpcentrum – men nästa år väntas en 30-årig uppåtgående trend brytas. Därför satsar fastighetsbolaget Atrium Ljungberg nu på att flytta in e-handeln i sina köpcentrum med en lösning som bygger på teknik från bland andra Ericsson..

DI - 30 minuter sedan

Han tar framtiden till Stockholm – och får kritik för sin ledarstil

Från 3d-printade handproteser till evigt liv. Den nya utställningen på ArkDes utforskar hur de innovationer som skapas i dag redan är en del av vår framtid. Men parallellt med utställningsbygget har museichefen också hamnat i blåsväder och anklagats för att ha en hårdhänt ledarstil..

DI - 6 timmar sedan

Risentas produkter återkallas efter sesammiss

Livsmedelskoncernen Paulig Foods återkallar alla produkter från varumärket Risenta som innehåller chiafrön eller solrosfrön, efter ett produktionsfel som medfört att produkterna riskerar att innehålla sesamfrön som kan vara skadligt för allergiker..

DI - 6 timmar sedan

Arkitektkontoret varslar: ”Tuffare tider framöver”

Arkitektkontoret Tengbom varslar. Anledningen är färre stora byggprojekt. ”Det kommer att råda tuffare tider framöver”, säger Johanna Frelin, vd på Tengbom.

DI - 7 timmar sedan

Stuteri i konkurs: Topphästar auktioneras ut

Ett danskt stuteri, som tidigare levererat tävlingshästar i toppklass, har gått i konkurs. Därför går nu i helgen 48 hästar på auktion på nätet. .

DI - 7 timmar sedan

Schlingmann: Näringslivsprofil inspirerade min ”svenska House of Cards”

Ett svenskt House of Cards – och med en välkänd styrelseordförande som förlaga för den fiktiva statsministern. Det är beståndsdelarna i en ny Viaplay-serie som är fritt baserad på Per Schlingmanns roman ”I maktens öga”..

DI - 8 timmar sedan

Nya H&M-chefen: ”Det sker en omställning”

Framtidens tillväxt ligger i tätare koppling mellan näthandeln och de fysiska butikerna. Det säger H&M:s nytillträdde Sverigechef, skåningen Filip Ekvall, i samband med invigningen av den ombyggda flaggskeppsbutiken vid Gustav Adolfs torg i Malmö. .

DI - 8 timmar sedan

Nikes resultat något bättre än väntat under tredje kvartalet

Sportartikeljätten Nike redovisar en omsättning i linje med förväntat under tredje kvartalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.