Sydöstran > Nyheter

Monday, 25 March, 15:08

Liknande nyheter

Taggar: LyckåFF , firademed , tårtaÅrets , förening
Blekinge Läns tidning - 15 mar 19 kl. 14:25

Lyckå FF firade med tårta: ”Årets förening”

Lyckå FF blev utsedd till årets fotbollsförening i Blekinge 2018, Valdo Carlströms minne. Och utnämningen firades rejält i föreningens klubblokal på Lyckåvallen..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Hundförare får nya polisbilar

Polisen får ett nytt vapen i brottsbekämpningen i form av en helt ny polisbil. Det är en terränggående Volkswagen som ska göra arbetssituationen bättre framförallt för polishundarna..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Lagerbäck: Varit en fantastisk resa

Han inte bara såg ritningarna, han bidrog också till det taktiska tänkandet när Janne Andersson tog över efter Erik Hamrén. Knappa tre år senare är frågan: Hur stor fördel har Lars Lagerbäck av att han vet det mesta om det svenska spelet och de svenska spelarna?(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Muslimer stämmer nätjättar efter terrorfilm

Den franska muslimska organisationen CFCM uppger att man stämmer nätgiganterna Facebook och Youtube för att ha tillåtit livepubliceringen av massakern vid två moskéer i nyzeeländska Christchurch tidigare i mars.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Därför publicerar inte medier alla namn

På sociala medier läggs det ut bilder på gärningsmän, influerare uppmanar till aktioner och bojkott. I medierna är det tyst. Varför?

Sydöstran - 30 minuter sedan

Man hittad död efter brand

En man har hittats död efter en sommarstugebrand på Instön nära Marstrand i förra veckan, rapporterar Kungälvs-Posten. Kroppen hittades dagen efter branden, då polisens tekniker undersökte brandresterna. Mannen har hittills inte identifierats.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Nilssonfilm får Karim att nobba "gubbslem"

Dokumentärfilmen om Josefin Nilsson fick bägaren att rinna över för skådespelaren Alexander Karim. I en debattartikel i Nyheter 24 lovar han att aldrig mer arbeta med "gubbslem och skitstövlar" inom film, tv och teater. Alexander Karim är för tillfället utomlands och spelar in en tv-serie.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Soliditet endast på papperet

Kallbadhusets aktiebolagskonstruktion har inte vinst som syfte utan i stället en ”garantistämpel som ökar allmänhetens förtroende eftersom medlen återinvesteras i verksamheten”, heter det i en krystad kommentar från Kallbadhusets Vänner i Karlshamn. Varpå de slår fast att aktiebolaget är mycket starkt finansiellt med 99 procents soliditet..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Me too - ett trevligt klädmärke?

Dokumentär på TV. En syster som säger "Det fanns ingen som sa det - då. Som sa "me too" eller "jag också", när hon reste sig i rättssalen för att berätta....

Sydöstran - 30 minuter sedan

Brott: Stal koppar och elverktyg från byggeOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.