Västerbottens Folkblad > Nyheter

Wednesday, 27 March, 03:23

Västerbottens Folkblad - 15 mar 19 kl. 14:17

[PLUS] Erkänner barnvåldtäkternaUnder fredagen växte misstankarna mot mannen som sedan tidigare sitter häktat misstänkt för en....
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
PLUS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PLUS, Erkänner, barnvåldtäkterna
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

19-åring häktad för barnvåldtäkter

En 19-årig man som är bosatt i Örebro men har anknytning till Kristinehamn har häktats, skäligen misstänkt för våldtäkt mot barn.Minst fem barn, mellan fem och sju år gamla, ska ha utsatts vid ett flertal tillfällen under de senaste två och ett halvt åren, skriver Nya Wermlands-Tidningen. De misstänkta våldtäkterna ska ha ägt rum både i Örebro och Kristinehamn.

Kristianstadsbladet - 25 okt 13 kl. 19:00

Upprepade våldtäkter mot barn


I nio års tid ska en 65-årig man i en västsvensk kommun ha förgripit sig på en minderårig flicka i sin bekantskapskrets. Mannen är häktad på sannolika skäl för grovt sexuellt utnyttjande av barn från flickan var åtta år och två år framåt. Lagen ändrades 2005 och under de följande sju åren misstänks han för upprepade grova våldtäkter mot den i dag 16-åriga flickan.

BT - 25 okt 13 kl. 19:02

Upprepade våldtäkter mot barn

I nio års tid ska en 65-årig man i en västsvensk kommun ha förgripit sig på en minderårig flicka i sin bekantskapskrets. Mannen är häktad på sannolika skäl för grovt sexuellt utnyttjande av barn från flickan var åtta år och två år framåt. Lagen ändrades 2005 och under de följande sju åren misstänks han för upprepade grova våldtäkter mot den i dag 16-åriga flickan.

YLE - 11 apr 14 kl. 18:01

Elisabeth Rehn: Kvinnorna med i beslutsfattandet

I Kongo-Kinshasa är det farligare att vara flicka eller kvinna än att vara soldat. Så utbrett är det sexuella våldet mot kvinnor - ett våld, som ofta leder till döden. Bakom våldtäkterna står soldater ur olika beväpnade grupper, som i åratal har kämpat om makten.

SmålandsPosten - 04 okt 14 kl. 08:51

Växjöpedofil hade över 13 000 barnporrbilder

Direkt efter att pedofilen avtjänat fängelsestraff på sju år började han samla på barnporr. När polisen slog till hittades drygt 13 200 bilder och över 1 000 filmer.
Pedofilen hade även börjat utnyttja barn för sexuell posering.

BT - 19 jun 14 kl. 18:33

"Jag vet hur fel det är"

Som "barnens favorit" och "lekfarbror" beskrivs den misstänkte pedofilen av sin omgivning. Men i det dolda pågick grova övergrepp mot småbarn, enligt åtalet. Han bar på en mörk hemlighet som han visste var förkastlig.

Kristianstadsbladet - 05 mar 14 kl. 16:14

Häktad för övergrepp i tio års tid


En man i 40-årsåldern, hemmahörande i Vänersborgs kommun, misstänks för sexuella övergrepp mot en flicka han haft i sin vårdnad. Övergreppen ska ha pågått i tio års tid och under merparten av tiden ska flickan ha varit minderårig, uppger TV4 Nyheterna Väst.Det hela uppdagades i söndags, då flickan sökte vård och polis kontaktades.

BT - 05 mar 14 kl. 16:14

Häktad för övergrepp i tio års tid

En man i 40-årsåldern, hemmahörande i Vänersborgs kommun, misstänks för sexuella övergrepp mot en flicka han haft i sin vårdnad. Övergreppen ska ha pågått i tio års tid och under merparten av tiden ska flickan ha varit minderårig, uppger TV4 Nyheterna Väst. Det hela uppdagades i söndags, då flickan sökte vård och polis kontaktades.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Mamma lät sin nya man våldta hennes dotter – för att hon ville ha ett barn till

USA. Det här kan mycket möjligt vara dagens minst fräscha historia. En mamma, vid namn Misty Machonshok, önskade sig ett till barn så pass mycket att hon övertygade sin nya man att våldta hennes femtonåriga dotter, skriver Daily Mail.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Andlöst drama i EM-kvalet

Andlöst EM-kval-drama och 3-3 på Ullevål Det var inte värre än reporna i lacken gick att reparera — snabbt, effektivt och med en gnutta tur. Landslaget vände 0—2 till 3—2 men fick nöja sig med 3—3 på Ullevål och går till nästa kvalsamling i sommar med fyra poäng. I juni väntar Spanien i Madrid.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Guif klart för vidare kval

Guif vann även den andra matchen i play off 1 och är klart för ett avgörande kval till allsvenskan. Första matchen mellan Guif och Timrå gick till sudden death där Guif avgjorde efter knappt fyra minuter. I returen i Umeå på tisdagen var det oavgjort en bit in i tredje perioden innan Guif rann ifrån […].

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

[PLUS] Tappade och föll tungt

Ledning med 4–1 inför den sista perioden förbyttes till 6–6 vid full tid och förlust i sudden....

Västerbottens Folkblad - 6 timmar sedan

[PLUS] Starten blev en mardröm

Starten på första SM-kvartsfinalen blev en mardröm för Umeå. Grundserievinnaren Södertälje Kings....

Västerbottens Folkblad - 7 timmar sedan

[PLUS] Nykter alkoholist fick rätt – får fortsätta jaga

En nykter alkoholist i länet vinner tvisten. Han får tillbaka sina vapen efter att polisen först....

Västerbottens Folkblad - 7 timmar sedan

[PLUS] Umeåkonstnär sätter färg på galleria

De senaste veckorna har Umeåkonstnären Jessica Arevärns arbetsplats ägt rum till allmän beskådan på....

Västerbottens Folkblad - 7 timmar sedan

”Ärftliga cancerkedjor måste brytas”

Varje år insjuknar hundratals män och kvinnor i cancer på grund av ärftliga genetiska mutationer. För att vi ska kunna rädda liv och även förebygga sjukdom vill vi i Nätverket mot gynekologisk cancer att genetisk testning ska vara mer tillgängligt för alla, skriver Barbro Sjölander, ordförande för Nätverket mot gynekologisk cancer. April är gyncancermånaden i […].

Västerbottens Folkblad - 8 timmar sedan

[PLUS] Jägare och sportskyttar kritiserar regeringens vapenpolitik

Regeringen krånglar helt i onödan till reglerna för jägare och sportskyttar, menar kritiker. -....

Västerbottens Folkblad - 8 timmar sedan

Flera lastbilar i olycka på E12

En trafikolycka har inträffat på E12 vid Forsbäck öster om Tärnaby. Enligt de första uppgifterna är tre lastbilar inblandade i olyckan. Larmet kom klockan 18.

Västerbottens Folkblad - 8 timmar sedan

[PLUS] Han representerar Umeå i allsvenskan

Till helgen startar herrallsvenskan i fotboll. En säsong utan västerbottniska lag och få....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.