GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 26 March, 15:37

Liknande nyheter

Taggar: FI fick Swedbankrapportefter ett , halvår
Nyan - 13 aug 15 kl. 10:00

Näst bästa halvårsresultatet någonsin för Andelsbanken

Andelsbankens rörelsevinst sjönk med nästan 17 procent under första halvåret i år jämfört med i fjol. Men siffran berättar inte allt – i själva verket är årets halvårsresultat det näst bästa någonsin. Rörelsevinsten minskade visserligen från 3,5 till 3 miljoner euro under det första halvåret i år jämfört med samma tid i fjol.

Skånskan - 23 aug 16 kl. 15:13

DSB skrotar skandaltåg och redovisar halv miljard i förlust

danmark Statliga danska tågbolaget DSB skrotar samtliga 23 IC2-tåg och 5 av de 82 IC4-tågen. Skrotningen av de skandalomsusade dieseltågen gör att DSB:s halvårsbokslut slutar med en förlust på motsvarande drygt en halv miljard svenska kronor. Istället ska nu 26 ellok köpas in för att dra de dubbeldäckarvagnar som idag körs med äldre diesellok på Själland.

YLE - 30 nov 16 kl. 04:42

Anvia gjorde 5,5 miljoner i förlust det första halvåret

Anvia gjorde ingen rörelsevinst det första halvåret, utan en förlust på 5,5 miljoner euro. Småägarföreningen är kritisk eftersom Anvias verksamhet inte ger resultat. Men i styrelsen tror man på att det vänder och att Anvia blir lönsamt igen.

Alingsås tidning - 12 nov 18 kl. 06:00

Halv åtta hos mig kommer till Alingsås

Är du en av dem som kollat på Tv4:s långkörare Halv åtta hos mig och tänkt ”det där skulle jag kunna göra bättre?”. Nu har du chansen att visa framfötterna i köket, då Halv åtta hos mig kommer till Alingsås.

Kristianstadsbladet - 09 mar 14 kl. 12:19

En halvö med en blodig historia


Rysslands erövring av Krim den senaste veckan har chockat världen.Men det är inte första gången halvön invaderas. Sedan 2 700 år tillbaka är den en av de mest omstridda platserna på jorden.

BT - 09 mar 14 kl. 12:19

En halvö med en blodig historia

Rysslands erövring av Krim den senaste veckan har chockat världen. Men det är inte första gången halvön invaderas. Sedan 2 700 år tillbaka är den en av de mest omstridda platserna på jorden.

YLE - 08 jun 15 kl. 21:25

En halv hektar skog brann i Ingå

En halv hektar skog brann i Ingå i kväll. Branden spred sig snabbt, men ingen skadades. Det var vid halvåttatiden som Västra Nylands räddningsverk fick besked om att skog brinner på Hamnvägen, i närheten av Stormossen i Ingå.

Nyan - 20 aug 15 kl. 10:00

Bra första halvår för Rederi ab Eckerö

Rederi ab Eckerös halvårsresultat är bättre än för motsvarande period i fjol trots att passagerarantalet minskat och fraktverksamheten är fortsatt olönsam. Det visar halvårsresultatet som presenterades i går. Rörelseresultatet förbättrades från minus 5 miljoner euro under första halvåret i fjol till minus 200 000 euro under första halvåret i år.

Dagens PS - 03 feb 17 kl. 11:17

Spotifys huvudvärk – kan få smäll på halv miljard

Spotify har tidigare siktat på en börsintroduktion till november 2017. Men på fredagen kom nyheten att den svenska musikströmningsjätten kan komma att skjuta på planerna och det kan visa sig bli en dyr historia, rapporterar Breakit. Ponera att vd Daniel Ek väljer att gå till börsen bara ett halvår senare, i maj 2018.

Kristianstadsbladet - 06 jul 12 kl. 07:00

Tre dygns vård kostade som en halv månad

Tre dygn på korttidsboende blev betydligt dyrare än vad en kvinna i Östra Göinge tänkt sig. Efter oklara besked om kostnaden, har hon anmält kommunen till Justitieombudsmannen.
Kvinnan har sedan många år tillbaka en svårt dement person boende hos sig.

Barometern - 26 apr 14 kl. 16:40

Samlad nervositet inför Halv åtta hos mig

På måndag är det Kalmarvecka i TV 4:s succéprogram Halv åtta hos mig.
Fyra Kalmarbor väntar nu nervöst på att se sig själva på tv. De har väntat sedan i höstas då de fyra avsnitten av Halv åtta hos mig spelades in i deras hem i Kalmar.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Kerstin Ekman får Bonnierstipendium

Författaren Kerstin Ekman tilldelas Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium för boken "Gubbas hage"..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Krock vid Älvsborgsbron – en till sjukhus

En lastbil och en personbil har kolliderat i närheten av Älvsborgsbron. En person har fått föras till sjukhus men uppges ha lindriga skador..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Flygplan landade i fel land av misstag

Ett British Airways-plan som skulle till tyska Düsseldorf lyfte utan vidare märkvärdigheter från London..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Mora kommun kritiseras för Vasaloppsgåva

Mora kommun kan ha hjälpt Vasaloppet att skatteplanera när man skänkte bort en fastighet för ett drygt år sedan, rapporterar P4 Dalarna..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Deppigt bland tyska konsumenter

Stämningen bland tyska konsumenter sjönk mer än väntat under mars, vilket tyder på att tyska hushåll kan komma att dra åt svångremmen under andra kvartalet i år..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Mäklare och bönder tar över Bohus fästning

En fastighetsmäklare med förkärlek för medeltiden och två bönder med militärhistoriskt intresse vill ge Bohus fästning nytt liv..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Nytt robotförsvar testat i USA

USA meddelar att militären har utfört ett lyckat test av ett robotförsvarssystem som ska kunna stoppa en interkontinental robot..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Alanis Morissette väntar sitt tredje barn

Artisten Alanis Morissette väntar barn igen..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Skyddsjakt på sångsvanar vid Tysslingen

En lantbrukare vid norra delen av sjön Tysslingen i Örebro län har fått tillstånd att skjuta fem sångsvanar i avskräckande syfte, rapporterar SVT Örebro..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Ödesdag för internet när EU-parlamentet röstar

Spänningen är stor när nytt upphovsrättsdirektiv ska beslutas i Strasbourg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.