Skånskan > Nyheter

Wednesday, 20 March, 12:49

Skånskan - 15 mar 19 kl. 14:00

Stulna cyklar hittade vid BronMalmö En skåpbil stoppades på torsdagskvällen vid Lernacken för kontroll. I bilen 17 cyklar, ett 30-tal cykeldäck och en större mängd verktyg, som alla misstänks vara stöldgods.
Den 36-årige föraren misstänks nu för stöld alternativt häleri. Mannen var på väg in i Sverige..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Bron, En, Lernacken, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stulna, cyklar, hittadevid , Bron
Kristianstadsbladet - 06 apr 11 kl. 20:17

En mängd stulna cyklar hittade

Polisen hittade på onsdagseftermiddagen en mängd stulna cyklar i Hässleholm.
I ett ödeshus i Kärråkra anträffade polisen cyklarna som misstänks vara stulna..

Nerikes Allehanda - 09 aug 13 kl. 15:22

Flera stulna cyklar hittade

Polisen har hittat flera stulna cyklar efter att två misstänkta cykeltjuvar greps i tisdags kväll. - Vi har tagit åtta cyklar i beslag, en är redan tillbakalämnad till en målsägare, säger Ulf Kjellstrand, inspektör och utredare på Örebropolisen..

Polisen - 12 maj 15 kl. 05:51

Stulna cyklar hittade av polisen

Under första vecka i maj genomförde polisen en tre dagar lång insats inriktad på misstänkta stulna cyklar i Eskilstuna och Strängnäs..

YLE - 17 sep 13 kl. 06:47

Stulna cyklar säljs vidare på nätet

Bara i år har 2700 cyklar stulits i Helsingfors. det är fler än under samma period förra året men färre än 2011. Kriminalöverkommissarie Juha Laaksonen från Helsingforspolisen berättar att det säljs mycket stulna cyklar i nätbutiker, och polisen har fått fast förövare som sålt flera cyklar på nätet.

UNT - 19 maj 18 kl. 18:13

Hade stulna cyklar i lägenheten

I en lägenhet i Enköping hittade polisen två stulna cyklar..

YA - 11 jul 13 kl. 23:21

Flera misstänkt stulna cyklar funna i skåpbilar

Polisen blev på torsdagen misstänksam när de på förmiddagen fick syn på två skåpbilar på Dragongatan i Ystad. En kontroll gjordes och det visade sig då att skåpbilarna innehöll flera cyklar samt annat gods som misstänks vara stulet.
Sex stycken män i åldrarna 17 till 27 år greps och fördes till polisstationen.

SmålandsPosten - 06 sep 13 kl. 21:30

Stulna cyklar och mopeder beslagtogs

14 stulna cyklar och sex stulna mopeder har Kronobergspolisen hittat då ungdomsgruppen under veckan gjort en insats i och runt Araby/Dalboområdet. Bakgrunden är den trygghetsmätning som gjorts i området där de boende bland annat varit oroade över att ungdomar kör mopeder på gång- och cykelvägar.
Under tre dagar har polisen kontrollerat 172 cyklar, sex personer misstänks för häleri av cyklar.

Alingsås tidning - 22 maj 17 kl. 05:30

Kostnader för stulna cyklar ökar kraftigt

Skadekostnaderna för stulna cyklar har ökat dramatiskt, trots att cykelstölderna inte har ökat i samma takt – det visar statistik från Länsförsäkringar. Statistik från Brottsförebyggande rådet visar att det under fjolåret polisanmäldes 240 cykelstölder i Alingsås kommun. Ungefär på den nivån har antalet anmälda cykelstölder legat under de senaste åren.

Skånskan - 17 maj 18 kl. 15:57

Stulna cyklar i hela bostaden

Malmö Lägenheten på Möllevången var fullständigt belamrad med stulna cyklar som såldes via Facebook. Nu åtalas två män för häleri.Fram till 23 april har två män i 35-årsåldern i stor omfattning mottagit, förvarat och sålt cyklar från en lägenhet i centrala Malmö.

UNT - 08 apr 12 kl. 20:42

Döms för stulna cyklar

När polisen gjorde kontroll hos en Uppsalabo som på fritiden rustade upp och sålde begagnade cyklar hittades tio stulna cyklar och ytterligare fyra som misstänktes vara stulna..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 10 minuter sedan

Eleverna sprang i Vasas skidspår

Sjöbo 498 år efter att Gustav Vasa flydde på skidorna från Sälen till Mora sprang Färsingaskolans elever samma sträcka. Nästan.Sälen, Smågan, Smångsbodarna, Risberg, Evertsberg, Oxberg, Hökberg, Eldris, Mora.

Skånskan - 30 minuter sedan

Pojke bar på narkotika

LUND När den 14-årige pojken kontrollerades på måndagskvällen strax efter klockan 20, visade det sig att han hade med sig en relativt stor mängd narkotika.
Det rörde sig om 19 gram marijuana och fem gram cannabisharts (hasch).
Mängden gör att polisen misstänker att narkotikan skulle överlåtas.

Skånskan - 30 minuter sedan

Försökte bryta sig in på skola

LUND Ett inbrottsförsök gjordes vid 18-tiden på måndagen i Plushögskolans lokaler på Åkergränden.
Två unga män ska ha varit i färd med att ta sig in i byggnaden när de uppmärksammades av personal som arbetar på en grannfastighet.
När de unga männen förstod att de var upptäckta, försvann de från platsen..

Skånskan - 30 minuter sedan

Leksaker hade kastats ut

LUND Kommunen har polisanmält ett fall av skadegörelse som inträffade under helgen den 8-10 mars i Sofiaparken.
Någon eller några hade roat sig genom att förstöra buskar, trampa ner växter och kasta ut leksaker tillhörande förskolan Rida ranka..

Skånskan - 15 minuter sedan

Singelolycka på E65

En personbil har kört in i mitträcket på E65 i Börringe.Olyckan inträffade vid lunchtid på onsdagen.
Fem personer ska ha färdats i bilen.

Skånskan - 30 minuter sedan

118 kvadratmeter stort hus i Eslöv sålt

Eslöv Fastigheten på adressen Vallåkravägen 8 i Eslöv har fått nya ägare. Köpare är Tanja Kutlesovska och Danilo Kutlesovski, båda 30 år, och säljare är Shendije och Mentor Krasniqi. Köpet blev klart i februari 2019 och priset blev 3 100 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

27-åring ny ägare till tomt i Höör

Höör Försäljningen av fastigheten på adressen Lilla Holma Granvägen 2 i Höör är nu klar. Ny ägare är Mattias André Carlsson, 27 år, och säljare är Philix Bygg & Fastighets AB. Ägarskiftet blev klart i mars 2019 och priset blev 315 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Förskoletjuv stal barnens gitarr och ukulele

Malmö Medan en lokalvårdare städade lokalerna på Sommarbäckens förskola på Cronquists gata på Rosengård smög en man in på förskolan.Upptäckten görs när städaren stöter ihop med mannen. Han försvinn lämnade då lokalerna med en ukulele i ena handen och en gitarr i den andra.

Skånskan - 1 timme sedan

Gårdstånga kan få nya lägenheter

ESLÖV Fastighetsägaren Gustaf Ramel har stora planer för en tomtremsa som är i hans ägo i utkanten av Gårdstånga by.
Här skulle han vilja bygga en kedja av hus med med ett 30-tal nya lägenheter.Byggplanerna i Gårdstånga har Gustaf Ramel på Gårdstånga Nygård satt i rullning genom att skicka in en ansökan om förhandsbesked till kommunen.

Skånskan - 1 timme sedan

Bergqvist blir GW:s Bäckström i tv

Kjell Bergqvist gör rollen som Leif GW Perssons luttrade kriminalkommissarie Evert Bäckström i C Mores och TV4:s nya kriminaldramaserie Bäckström, som började spelas in i Göteborg förra veckan.– Bäckström är en korrupt, fullständigt skrupelfri herre som skiter fullständigt i vad alla andra tycker – inklusive chefer. Han är helt odräglig som kompis och kollega.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.