Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 20 March, 20:13

Blekinge Läns tidning - 15 mar 19 kl. 13:59

Fler och fler människor bland husenSven Pagler gillar hus. De kan ses på hans akrylmålningar, men han är också praktiskt händig och byggde häromsistens en ateljé. Nu ställer han ut ett antal verk på Galleri Färglådan i Karlskrona. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Pagler, Galleri Färglådan, Karlskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fleroch , flermänniskor bland , husen
SmålandsPosten - 12 sep 14 kl. 06:43

Ett val mellan fler eller färre jobb

Nya Moderaterna anser att fler människor ska ha ett jobb att gå till. På så vis möter vi den demografiska förändringen på ett ­ansvarsfullt och hållbart sätt, inte genom skattebortfall som sedan måste kompenseras med om­fattande skattehöjningar som i sin tur leder till färre jobb, skriver Marianne Nilsson (M), Lessebo, Patrick Ståhlgren (M), Tingsryd och Margareta Schlee (M), Uppvidinge. Den svenska välfärden är beroende av att vi bidrar till det som tillsammans är vårt.

BT - 09 jul 14 kl. 16:59

S vill se fler turister till Sverige

Socialdemokraterna vill locka fler turister till Sverige. Detta ska ske genom bland annat fler direktflyg till Arlanda och genom att sätta stopp för ockerpriser inom taxi. – Vi måste göra mer för att städa upp i taxinäringen.

SmålandsPosten - 02 dec 14 kl. 07:03

Matchning ger möjlighet till fler jobb i Kronoberg

Vi ser ?dag ett antal styrkeområden att bygga vidare på i Kronobergs län. Det handlar om industrin, IT-sektorn och vård och omsorg, skriver Olof Björkmarker (S), tillträdande ordförande, regionala utvecklingsnämnden, Region Kronoberg.

YLE - 07 apr 17 kl. 08:00

Karjalainen: Unga kvinnor har fler sexrelationer än män i samma ålder

Kvinnor kring 20 år har fler sexförhållanden än män i samma ålder, visar Befolkningsförbundets färska utredning som tidningen Karjalainen rapporterar om. Enligt Befolkningsförbundets siffror inleder finländarna i dagsläget sexuella relationer med fler personer än för några årtionden sedan. I medeltal har medelålders män haft 18-20 sexpartners, medan motsvarande siffra för kvinnor är 10-13.

Kristianstadsbladet - 11 nov 11 kl. 06:30

Fler unga saknar arbete

Fler unga är utan jobb. Det visar de senaste siffrorna och Arbetsförmedlingen räknar med en försämring på grund av att världsekonomin vacklar.
Arbetsförmedlingen har nu siffrorna för oktober klara.

BT - 06 sep 12 kl. 14:19

Fler skjuter upp tandläkarbesöket

Allt fler små barn uteblir från tandläkaren. Allt fler unga vuxna väntar med att gå dit. ?

Uppsalanyheter.se - 17 apr 14 kl. 02:14

Fler pendlar från Stockholm till Uppsala

Fler och fler stockholmare väljer att pendla till Uppsala visar ny rapport från Mälardalsrådet. Det är över 4500 stockholmare som rullar in till Uppsala Centralstation dagligen.Fler och fler stockholmare väljer att pendla till Uppsala visar ny rapport från Mälardalsrådet.

UT - 03 nov 14 kl. 13:18

Fler bussturer mellan Borås och Ulricehamn

Västtrafik gör förändringar i sin tidtabell och en av dessa är att det blir fler turer med buss 200 mellan Borås och Ulricehamn. Totalt satsar Västtrafik 85 miljoner på ny och utbyggd trafik i Västra Götaland, enligt ett pressmeddelande som skickades ut på måndagen. Det handlar om fler bussturer, nya tågavgångar och utvecklad stadstrafik i en del Västsvenska städer.

Kristianstadsbladet - 29 okt 13 kl. 01:31

Fler rut- och rotbeslut överklagas


Allt fler överklagar Skatteverkets beslut om rut- och rotavdrag, skriver Dagens Nyheter.Under perioden januari-september 2011 inkom 291 överklaganden till förvaltningsrätterna. Under samma period i år inkom 1 473 överklaganden.

BT - 29 okt 13 kl. 01:35

Fler rut- och rotbeslut överklagas

Allt fler överklagar Skatteverkets beslut om rut- och rotavdrag, skriver Dagens Nyheter. Under perioden januari-september 2011 inkom 291 överklaganden till förvaltningsrätterna. Under samma period i år inkom 1 473 överklaganden.

Sydsvenskan - 29 nov 18 kl. 03:53

Fler drabbas av värmeböljor i världen

Allt fler människor utsätts för värmeböljor, rapporterar Ekot i Sveriges Radio. Och värmen skördar fler liv än exempelvis översvämningar och annat extremväder. 157 miljoner fler människor utsattes för värmeböljor under 2017, jämfört med år 2000.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Privata skolaktörer är skyldiga kronofogden 120 miljoner

Mer än var fjärde privat skolaktör som förra året fick bidrag av Skolverket har under de senaste åren haft skulder registrerade hos Kronofogden, skriver Skolvärlden. Skulderna uppgår till drygt 120 miljoner kronor.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Blandade åsikter gällande ny färjekaj

Karlshamns Hamn kallade till samrådsmöte gällande planerna på en ny färjekaj. Då kastade de närmast berörda såväl ris som ros. .

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Så blev LM Ericsson ett av Blekinges största företag

Historien om LM Ericsson slutade när Flextronic köpte verksamheten 1997. Men den började 50 år tidigare. Det var då telefonjätten övertog Tobaksmonopolets snusfabrik på Ölandsgatan i Karlskrona..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

LM Ericssons milstolpar

1975 var LM Ericsson Sveriges största privata arbetsgivare med över 80 000 anställda. Sedan började en sakta men säker resa utför..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Han ger ut omfattande LM Ericsson-bok

Lars-Göran Söderström minns åren på LM Ericsson med glädje. Nu ger han ut en bok om 50 års unik företagshistoria i Blekinge..

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Fyra frias för tågattentat i Indien 2007

Fyra män har friats från anklagelser om att ha placerat bomber på ett tåg mellan Indien och Pakistan 2007. Domstolen i den indiska delstaten Himachal Pradesh motiverar beslutet med att det saknas bevis för att männen är skyldiga till bombdådet, enligt deras advokater.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

IS-återvändare nekas stöd - strider mot lagen

Personer som anslutit sig till terrororganisationen IS ska nekas försörjningsstöd i Staffanstorp - det förslaget behandlades under kommunstyrelsens sammanträde. Enligt forskare saknar förslaget lagligt stöd.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Bibic lämnar Rögle

Alen Bibic har gjort sex säsonger i Rögle. Nu lämnar han klubben. Backens kontrakt gick ut efter säsongen, där Rögle nyligen åkte ut i åttondelsfinalen mot HV71, och på Instagram meddelar han att nya utmaningar väntar.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Fed: Inga räntehöjningar i år

USA:s centralbank aviserar inga kommande räntehöjningar under innevarande år, enligt en prognos som Federal Reserve offentliggjorde på onsdagen. Det överraskande beskedet innebär att banken ser tecken på att den amerikanska ekonomin är på nedåtgående.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Se hit morgontrötta - nu vänder det!

Av många ses det som ett tecken på att vintern går mot sitt slut, och för morgontrötta kan det bli en avgörande vändpunkt. Under onsdagskvällen är det äntligen dags för vårdagjämning. I Sverige inträffar vårdagjämningen den 20 mars klockan 22.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.