Sydsvenskan > Inrikes

Thursday, 21 March, 08:43

Liknande nyheter

Taggar: ÖverlevareMan , hoppade, skyttenoch , toghans , vapen
Nyhetskanalen - 09 dec 11 kl. 18:23

Virginia Tech-skytten tog sitt liv

Den man som sköt ihjäl en polis på skolan Virginia Tech i USA i torsdags tog sitt eget liv, bekräftar polisen..

SvD - 22 apr 17 kl. 13:54

Expert om skytten: ”Tog till sig av jihadistisk propaganda”

Han hade begått flera våldsamma angrepp mot poliser och beskrivs av grannar som ”skadad psykiskt”. Karim Cheurfi, som i torsdags sköt ihjäl en polis vid Champs-Elysées i Paris, följer terroristmönstret, säger experten Hans Brun till SvD..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Man hoppade i sjön efter biljakt

Efter en polisjakt tidigt på torsdagsmorgonen hoppade en av de misstänkta i en sjö för att undkomma polis – men det gick sådär..

BT - 06 sep 12 kl. 16:33

Skytten kastade sig in i bil som körde iväg - offret känt av polisen

En man i 45-årsåldern blev på torsdagseftermiddagen skjuten i låret på parkeringen vid Hässletorg. Flera skott avlossades och vittnen såg en beväpnad man kasta sig in i en bil som snabbt körde i väg. På parkeringen hittades minst fem patronhylsor, men folk i området har hört många knallar och fler skott än så kan ha avlossats.

Skånskan - 02 dec 16 kl. 15:41

Skytten träffade ändå

LINDÄNGEN Pojken riktade hagelgeväret mot marken och tryckte av. Men haglen rikoschetterade mot stenläggningen och träffade en annan man i ljumske och ben. Nu döms skytten till ett och ett halvt års fängelse.

Helsingborgs Dagblad - 23 apr 18 kl. 17:42

Misstänkte skytten i Nashville gripen

Den 29-åringen man som misstänks för söndagens dödsskjutningar på en våffelrestaurang i Nashville, USA, har gripits, meddelar polisen via Twitter. Fyra människor dödades i det brutala dådet. Samtidigt hyllas mannen som hoppade på mördaren och tog hans v.

GöteborgsPosten - 23 apr 18 kl. 20:16

Misstänkte skytten i Nashville gripen

Den 29-åringen man som misstänks för söndagens dödsskjutningar på en våffelrestaurang i Nashville, USA, har gripits, meddelar polisen via Twitter. Fyra människor dödades i det brutala dådet. Samtidigt hyllas mannen som hoppade på mördaren och tog hans vapen som en hjälte..

SVT - 23 apr 18 kl. 20:34

Misstänkte skytten i Nashville gripen

Den 29-åringen man som misstänks för söndagens dödsskjutningar på en våffelrestaurang i Nashville, USA, har gripits, meddelar polisen via Twitter. Fyra människor dödades i det brutala dådet. Samtidigt hyllas mannen som hoppade på mördaren och tog hans vapen som en hjälte..

Nyhetskanalen - 02 aug 12 kl. 16:40

Skytten Håkan Dahlby tog OS-silver i dubbeltrap

Den svenske skytten Håkan Dahlby tog silver i dubbeltrap vid OS i London. Dahlby missade bara ett skott av 50 i finalskjutningen och avancerade från femteplatsen. Medaljen är Sveriges andra i OS, den första tog Sara Algotsson Osthol i fälttävlan.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Unga spelar mer sällan om pengar

Spel om pengar bland ungar minskar, visar en ny studie. Hälften av alla pojkar i nian uppgav 2001 att de hade spelat om pengar de senaste 30 dagarna. Numera ligger motsvarande andel på 9 procent.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Minnesord om Nils Olof Rydstern

Nils Olof Rydstern, Båstad, har avlidit i en ålder av 88 år..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Dyrköpt Europaseger för MFF:s störste ikon

Blev sista stora matchen: ”Får aldrig svaret på om vi vunnit finalen om han varit med.”.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

”Kvinnor är helvetiska varelser, sa han”

Dikt av Joumana Haddad på Världspoesidagen..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

LKF:s bostadskö skulle minskas – mångdubblades

När LKF för 10 år sedan rensade bort passiva sökande ur bostadskön blev det 15 000 kvar. Men nu är det 73 000 sökande..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Färre unga tror på ökande bopriser

Färre tror på stigande bostadspriser jämfört med i höstas, enligt Nordeas senaste bostadsbarometer. – Vi har sett att bostadsmarknaden har svajat och det avspeglar sig också i den allmänna uppfattningen där man har en försiktigare syn på prisutveckling,.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

”Det vore klädsamt om Carina Zachau (M) kunde se till att Skånetrafiken får rimliga ekonomiska förutsättningar.”

Andreas Schönström (S), ledamot i Region Skånes kollektivtrafiknämnd..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Ortegas regering ska släppa fångar

Nicaraguas regering går med på att inom 90 dagar släppa alla de hundratals oppositionella som frihetsberövats i samband med protesterna som pågått sedan april, för att kunna återuppta samtalen om att få ett slut på landets politiska kris. Det uppger sam.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Källor: Boeings rymdfärd försenad

Flygtillverkaren Boeings planer på att skicka upp människor i rymden försenas, uppger källor till Reuters. Boeing har ett avtal med den amerikanska rymdstyrelsen Nasa och det var tänkt att en första obemannad testflygning skulle ske i april, men nu ska.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Släckte brand i Edmanska huset

Strax efter klockan 01 under natten mot torsdagen ryckte räddningstjänsten ut till Folkparken i Lund. "Brandpåverkan på fasaden"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.