DN > Nyheter

Thursday, 21 March, 17:02

DN - 15 mar 19 kl. 13:53

Kryptovalutor misstänks ha använts för penningtvättPolisen har tillsammans med åklagarmyndigheten inlett en förundersökning om grov penningtvätt alternativt grov näringspenningtvätt efter att tre personer misstänkts ha lurat människor att handla med kryptovaluta. .
Läs mer på DN

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kryptovalutormisstänks ha , använtsför , penningtvätt
Affärsvärlden - 20 feb 19 kl. 07:15

SVT: Swedbank kan ha använts för omfattande penningtvätt

Swedbank kan ha använts för omfattande systematisk penningtvätt under cirka ett decennium. Det rapporterar SVT. Det är programmet Uppdrag granskning som uppger att minst 40 miljarder kronor har slussats mellan misstänkta konton i Swedbank och Danske Bank i Baltikum..

Kristianstadsbladet - 13 dec 13 kl. 02:25

FN: Kemvapen har använts i Syrien

Kemiska vapen har sannolikt använts vid fem till sju tillfällen under Syrienkonflikten, enligt slutrapporten från FN:s utredare.
I två fall har vapnen använts mot soldater och i ett tredje fall mot soldater och civila. Enligt rapporten har det inte gått att fastställa om kemvapnen använts av regeringssoldater eller rebeller.

Kristianstadsbladet - 13 dec 13 kl. 01:51

FN: Kemvapen har använts i Syrien


Kemiska vapen har sannolikt använts vid fem till sju tillfällen under Syrienkonflikten, enligt slutrapporten från FN:s utredare.I två fall har vapnen använts mot soldater och i ett tredje fall mot soldater och civila. Enligt rapporten har det inte gått att fastställa om kemvapnen använts av regeringssoldater eller rebeller.

BT - 13 dec 13 kl. 01:53

FN: Kemvapen har använts i Syrien

Kemiska vapen har sannolikt använts vid fem till sju tillfällen under Syrienkonflikten, enligt slutrapporten från FN:s utredare. I två fall har vapnen använts mot soldater och i ett tredje fall mot soldater och civila. Enligt rapporten har det inte gått att fastställa om kemvapnen använts av regeringssoldater eller rebeller.

YLE - 10 maj 17 kl. 16:42

TVO: Komponenterna som har använts vid Olkiluoto 3 är säkra

De komponenter som används vid reaktorbygget av Olkiluoto 3 håller måttet och är enligt Industrins Kraft, TVO, säkra. Strålsäkerhetscentralen, Stuk, bad TVO om en utredning efter att det hade uppdagats stora säkerhetsbrister i de komponenter som har tillverkats vid det franska företaget Le Creusots fabrik och som har använts av Areva. Säkerhetstesterna vid Olkiluoto 3 visar att komponenterna som använts håller måttet.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 13 kl. 01:54

FN: Kemvapen har använts i Syrien

Kemiska vapen har sannolikt använts vid fem till sju tillfällen under Syrienkonflikten, enligt slutrapporten från FN:s utredare. I två fall har vapnen använts mot soldater och i ett tredje fall mot soldater och civila. Enligt rapporten har det inte gått att fastställa om kemvapnen använts av regeringssoldater eller rebeller..

Expressen - 04 jun 13 kl. 20:44

Kemiska vapen ska ha använts i Syrien

Frankrike säger sig ha bevis på att saringas har använts i Syrien. Enligt nyhetsbyrån AP så har ett laboratorium analyserat prover, och konstaterat att gasen använts vid flera tillfällen. Nu kräver landet att de ansvariga straffas..

UNT - 13 dec 13 kl. 01:51

FN: Kemvapen har använts i Syrien

Kemiska vapen har sannolikt använts vid fem till sju tillfällen under Syrienkonflikten. Enligt slutrapporten från FN:s utredare har det inte gått att fastställa om vapnen använts av regeringssidan eller rebellerna.(TT).

DN - 13 dec 13 kl. 05:50

FN: Kemvapen har använts i Syrien

Kemiska vapen har sannolikt använts vid minst fem tillfällen under Syrienkonflikten, men det har inte gått att fastställa om vapnen använts av regeringssoldater eller rebeller, enligt slutrapporten från FN:s utredare..

NT - 13 dec 13 kl. 04:16

FN: Kemvapen har använts i Syrien

Kemiska vapen har sannolikt använts vid minst fem tillfällen under Syrienkonflikten, men det har inte gått att fastställa om vapnen använts av regeringssoldater eller rebeller, enligt slutrapporten från FN:s utredare..

UT - 04 feb 14 kl. 08:20

Pengar till arbetskläderhar använts till annat

Pedagogerna inom kommunens förskola har inte fått några arbetskläder – trots ett fyra år gammalt politiskt beslut om det. Pengarna har använts till annat. I kommunens budget för 2009 fanns en halv miljon kronor öronmärkta för arbetskläder till förskolans personal.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Regeringen välkomnar rapporten

Klimatpolitiska rådet välkomans av regeringen. På torsdagen fick Trafikverket ett nytt uppdrag att varje år stämma av om verksamheten stämmer med klimatmålen..

DN - 30 minuter sedan

Filmlistan vecka 12: Två nya filmer i topp

Filmfredag listar veckans bästa filmer på bio..

DN - 1 timme sedan

40 döda i färjekatastrof utanför Mosul

Minst 40 människor har omkommit i en färjeolycka på floden Tigris nära staden Mosul i Irak..

DN - 5 timmar sedan

Prisvärd indier med mättande vegetariskt

Indiska kedjan Saravanaa Bhavan är ett välkommet tillskott till Stockholms krogflora..

DN - 4 timmar sedan

”Skog bättre på att minska koldioxid”

Satsa pengar i Sverige i stället för att exportera klimatgaser..

DN - 3 timmar sedan

Svensk tennisspelare avstängd: ”Alla på den här nivån känner till reglerna”

Han bettade på tennismatcher 195 gånger under tio månader. Nu har den 20-årige svenske elitspelaren stängts av och bötfällts. – Alla som spelar på den här nivån vet om att man inte får spela på tennismatcher, säger Niklas Fjeldstad på Svenska tennisförbundet..

DN - 4 timmar sedan

Öppen droghandel kan stänga Tensta bibliotek

Den öppna droghandeln har funnits i området sedan flera år tillbaka men nu har den även flyttat in på Tensta bibliotek. Både besökare och personal vittnar om marijuanadoft på toaletter och påsar med narkotika och pengar som hittas i böcker.  – Vi har mycket barnverksamhet och när man hittar påsar på barnavdelningen känns det väldigt otryggt, säger Susanne Lundström, biträdande enhetschef..

DN - 4 timmar sedan

Filmrecension: Ungerska ”Sunset” en drömsk och rasande vacker tidsresa

Den Oscarsbelönade ungraren László Nemes följer upp prisade ”Sauls son” med en resa till det laddade Budapest 1913. En ung modist och klassresenär hamnar i en virvel av lyxigt mode, anarkistmöten, gatuvåld och mystik. En rasande vacker film, skriver Kerstin Gezelius..

DN - 6 timmar sedan

Stabschefen till Venezuelas oppositionsledare har gripits

Stabschefen till Venezuelas oppositionsledare Guaidó ska ha gripits, rapporterar nyhetsbyrån Reuters. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.