YA > Lokalt

Saturday, 23 March, 17:35

Liknande nyheter

Taggar: Väder, Ruskig, helgmen , vårvärme, väntar, Tvåsiffriga, temperaturer
SR - 15 nov 17 kl. 06:00

”Sömniga städer och 40 graders värme kan vänta svenska VM-fans”

Sömniga städer, 40 graders värme, kravallpoliser och flodtaxibåtar. Det är något som kan vänta svenska fans som besöker Ryssland under fotbolls-VM 2018, det rapporterar Sveriges Radios Rysslands-korrespondent Fredrik Wadström..

Kristianstadsbladet - 14 jul 18 kl. 10:20

Väder: Ovanligt långvarig värme håller i sig

Lokala åskskurar till trots behåller den soliga hettan greppet om landet. – Det är ovanligt med så här långvarig värme, säger meteorologen Linus Dock..

Skånskan - 31 mar 17 kl. 06:31

Morgonkollen: SMHI lovar vårvärme

Uppdatera dig med nattens händelser här. ERWP.fif(0)LOKALT Jacob Tillmans pappa dubblar belöningen
HÖRBY För Jacob Tillmans pappa Hans Guterstam kom beskedet om att 51-åringen släppts ur häktet som en kalldusch.

Barometern - 20 jun 13 kl. 07:30

Polisen vill ha fint väder

? Vi hoppas på bra väder utan alltför mycket våld och fylleri i midsommar. Det säger polisens teamchef på Öland, Thomas Lönnqvist, inför den stundande storhelgen.

YA - 19 jul 18 kl. 15:00

Perfekt marknadsväder

När Kivik drabbas av svårt marknadsväder- en dags tryckande värme och en dags regn, sjunker inte besöksantalet på Tomelilla marknad, tvärtom. Både knallar och besökare verkar eniga om att lite svalka och vind, dagen efter en regnig dag, är det perfekta marknadsvädret. .

SVT - 22 jan 16 kl. 18:34

Töväder till helgen – sydeuropeisk värme på väg

Nu kommer tövädret. Varmluft från södra Europa för med sig snö, dis och plusgrader. Västkusten kan få plusgrader på söndagen – något av en värmebölja för januari..

Kristianstadsbladet - 01 sep 18 kl. 19:53

Väder: Sista dagarna med sommarvärme

Den rekordvarma och rekordtorra sommaren sjunger på sista versen – men än finns det möjlighet för soldyrkare att njuta av temperaturer runt 20-strecket. Åtminstone i några dagar till..

Skånskan - 18 maj 17 kl. 14:11

Sommarvärme i sikte i helgen

VÄDER Det fina försommarvädret fortsätter även under veckoslutet och i vissa delar av Skåne kan temperaturen nå 25-gradersstrecket.
Men sedan blir det kallare igen. ERWP.

Dagens PS - 17 mar 18 kl. 07:12

Sol och värme lockar svenskar i påsk

”Förra årets trend med storstadssemestrande över påsk har i år fått ge vika – nu är det återigen sol och bad som lockar svenska resenärer under påsksemestern”, säger Katarina Daniels, pr- och kommunikationsansvarig hos Ticket. Påsken är en populär helg att resa utomlands eftersom semesterfirare får tio dagar ledigt med bara fyra dagars semesteruttag. Det gynnar resebokningarna, som ökar med 10,4 procent jämfört med i fjol, enligt Tickets pressmeddelande.

Trelleborgs Allehanda - 19 okt 12 kl. 14:04

Helgen kommer med sommarvärme

Foto: Scanpix
Passa på och njut av den kanske sista sommarvärmen. SMHI spår en helg med solsken och temperaturer kring 20-strecket.
Efter en period med regn och klassiskt höstrusk gör nu vädret en helomvändning.

Fler nyheter från YA

YA - 11 timmar sedan

Full fart på hotellbygget i skuggan av trädstriden

Ombyggnaden är i full gång inne i det kulturmärkta gamla badhuset. Utanför ska golvet till receptionen för det nya hotellet gjutas på måndag. – Det har gått bra.

YA - 13 timmar sedan

Arbetet med att bygga upp barnmorskeutbildningen i Jumla tar fart

Sandra Martin och Brita Elowson från Ystads BB har nu kommit fram till Jumla i Nepal där de hjälper till att bygga upp landets första barnmorskeutbildning. De hör av sig till Ystads Allehanda och berättar om hur deras volontärarbete går. Nedan skriver de om ankomsten till Jumla..

YA - 19 timmar sedan

Ystad: Socialnämnden behöver spara 30 miljoner

Socialnämnden måste spara pengar. Ett sparförslag visar att 56 miljoner kan dras in genom mindre övertid, färre vikarier och färre sjukskrivningar. – Av de 56 miljonerna kanske vi får en effekt runt 30 och då är det en ekonomi i balans, säger Jan Erlandsson, socialnämndens ordförande..

YA - Igår: 17:04

Förslag: Subventionera buss- och tågbiljetter för alla mellan 70 och 75 år

En Ystadsbo föreslår i ett medborgarförslag att man som pensionär mellan 70 och 75 år ska kunna köpa ett periodkort på Skånetrafiken till subventionerat pris..

YA - Igår: 14:59

Häktning: Misstänks för grov penningtvätt

En man i Glemmingebro är häktad på sannolika skäl misstänkt för grovt penningtvättsbrott..

YA - Igår: 00:01

Carl Johan Engvall: Inget ljushuvud bakom den mikrovågsugnen

Jag har upplevt höjdpunkten – eller rättare sagt lågvattenmärket – i slit- och- slängsamhället. Det handlar om en en glödlampa..

YA - Igår: 00:01

Kuvertjakten nådde sitt mål i Ystad

Pensionsmyndighetens Sverigeturné avslutades i Ystad. I 40 städer har myndigheten svarat på pensionsspararnas frågor och på sista stoppet bjöd de in kommunalrådet för en långväga present..

YA - Igår: 18:07

Källesjövägen avstängd till augusti

Gångbana, farthinder och en ny busshållplats planeras för vägen som ska hållas avstängd i fem månader..

YA - I förrgår: 00:00

100-årig tillbakablick väcker tankar om nutiden

På Klostret i Ystad vill man med hjälp av en ny utställning lägga fokus i hur det var en annorlunda tid för 100 år sedan kontra nu. Tanken med utställningen är att belysa vår samtid genom att titta till historien i tre tematiskt valda huvudområden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.