DI > Ekonomi

Monday, 25 March, 04:23

DI - 15 mar 19 kl. 13:25

Chromogenics får order från Fabege värd 1,3 MkrChromogenics har fått en order från fastighetsbolaget Fabege värde av 1,3 miljoner kronor med en option på ytterligare 3,1 miljoner..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fabege, Mkr

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Chromogenicsfår , orderfrån , Fabege, värd, 1,3, Mkr
DI - 15 mar 19 kl. 13:15

ChromoGenics får order värd 1,3 MSEK från Fabege.

Fastighetsbolaget Fabege har valt ConverLight för projekt Farao 8 till ett värde av 1,3 miljoner kronor med en option på ytterligare 3,1 miljoner att avropas Q2-19..

DI - 26 apr 18 kl. 08:30

Positiv utvärdering av första projekt skapar merförsäljning till befintlig kund - ChromoGenics får ännu en order

ChromoGenics AB (publ) har tecknat ännu ett avtal med fastighetsbolaget Saldeen Real Estate AB för leverans av cirka 40 kvm dynamiska glas till ytterligare en kontorsfastighet i Uppsala under andra kvartalet 2018. Utvärderingen av projektet som levererades i juni 2017 visar på ökad inomhuskomfort, vilket har resulterat i ännu en order..

DI - 27 sep 18 kl. 08:30

ChromoGenics får ännu en order från Saldeen Real Estate att leverera ConverLight dynamiska glas till ett värde om cirka 1,4 MSEK

ChromoGenics AB (publ) har tecknat ännu ett avtal med fastighetsbolaget Saldeen Real Estate AB för leverans av cirka 230 kvm dynamiska glas till ytterligare en kontorsfastighet i Uppsala under fjärde kvartalet 2018. Utvärderingen av projekten som levererats tidigare visar på ökad inomhuskomfort, vilket har resulterat i ännu en order..

DI - 28 nov 18 kl. 08:55

Chromogenics får norsk order värd cirka 1,7 Mkr

Chromogenics, som säljer glas med kontrollerbart värme- och ljusinsläpp och som är listat på First North, har fått en order värd cirka 1,7 miljoner kronor av Kongsberg Kommun i Norge. .

DI - 19 feb 19 kl. 09:15

ChromoGenics får order från Humlegården Fastigheter på 7 MSEK

ChromoGenics har erhållit en order avseende ConverLight Static till ett värde av 7 miljoner kronor. Leverans beräknas starta mars 2019 med färdigställande under tredje kvartalet 2019..

DI - 15 feb 18 kl. 08:30

Båstad-Gruppen expanderar, väljer ChromoGenics dynamiska glas ConverLight® när anläggningen i Ängelholm byggs ut

ChromoGenics AB (publ) har fått en order att leverera cirka 20m2 ConverLight® dynamiska glas till Båstad-Gruppen i Ängelholm när bolaget nu bygger ut kontoret. Peab Byggservice AB har utsetts till byggentreprenör för projektet..

DI - 28 feb 18 kl. 08:30

ChromoGenics får order för leverans av ConverLight® dynamiska glas till IHUS

ChromoGenics AB (publ) har blivit utvald att leverera ca 80 kvm dynamiska takglas till IHUS. Ordern är ett så kallat retro-fit projekt där befintliga glas uppgraderas till ConverLight® för att förbättra energieffektivitet och inomhuskomfort på ett hållbart sätt..

DI - 23 aug 18 kl. 08:30

ChromoGenics får order på cirka 220 kvm ConverLight® dynamiska glas till Åke Sundvall

ChromoGenics AB (publ) har skrivit avtal med Åke Sundvall Byggnads AB att leverera ConverLight® till projektet Knäckepilen i Uppsala..

DI - 05 sep 18 kl. 08:30

ChromoGenics får order på cirka 250 TSEK med ConverLight dynamiska glas till Regal Förvaltning AB

ChromoGenics AB (publ) har skrivit avtal med Regal Förvaltning AB att leverera ConverLight® till kontor i Uppsala..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Metro drar ner på personal och utgivning

Mediebolaget Metros stora skulder gör att företaget står inför en rekonstruktion, rapporterar Expressen. Man drar också ned på utgivningen och personalstyrkan ska minskas..

DI - 6 timmar sedan

Vita husets svar: ”Totalt och fullständigt frikännande av USA:s president”

Den så kallade Rysslandsutredningen har inte funnit att Donald Trump eller personer i hans kampanj samarbetat medvetet med Ryssland. ”Justitiedepartementets avgörande är ett totalt och fullständigt frikännande av USA:s president”, meddelar Vita huset via ett Twitterinlägg av pressekreterare Sarah Sanders..

DI - 7 timmar sedan

Uppgifter: Rapport om ryssutredningen släpps snart

Politiker i den amerikanska kongressen har uppmärksammats om att de kommer att få ett brev från justitieminister William Barr inom den närmaste halvtimmen, rapporterar Reuters. Det framgår inte vad detta brev kan tänkas innehålla..

DI - 8 timmar sedan

C-toppen till attack mot AF-chefen: ”Helt orimligt”

Arbetsförmedlingens beslut att lägga ned 130 kontor går på tvärs mot Januariavtalet. Det anser Centerpartiet, som slår fast att myndigheten måste finnas närvarande i hela landet.  ”Arbetsförmedlingens ledning har agerat förhastat och på egen hand”, säger Martin Ådahl, partiets arbetsmarknadspolitiska talesperson..

DI - 9 timmar sedan

Tysk miljardärsfamilj medger naziförflutet

En av de rikaste familjerna i Tyskland medger nu tidigare generationers kopplingar till regimen i Nazityskland. Familjeföretagets starke man och hans son som efterträdde honom stödde nazisterna och drog nytta av att Nazityskland tvingade människor till arbete. Företagens verksamhet var av stor vikt för den tyska krigsmakten..

DI - 9 timmar sedan

Förvaltaren spår rally: Börsen ska upp 8-12 procent till nyår

Börsen tuffar på. I år har den rusat över 12 procent – och festen ser ut att fortsätta, enligt börsexperterna Johan Thorén och Johan Hagbarth som båda tror på nya rekordnivåer i år. .

DI - 10 timmar sedan

Mätning: Svensken bävar för kontantlöst samhälle

Användningen av kontanter minskar drastiskt, och 2025 väntas hälften av alla butiker sluta acceptera kontanter. Samtidigt ryggar allt fler svenskar nu tillbaka för ett helt kontantfritt samhälle, visar en Sifo-undersökning..

DI - 10 timmar sedan

Uppgifter: Uber nära saudiskt mångmiljardköp

Taxitjänstbolaget Uber är nära att slutföra förvärvet av den Dubai-baserade konkurrenten Careem. Miljardaffären kan presenteras under den kommande veckan, enligt källor till Bloomberg..

DI - 12 timmar sedan

Trafikverket varnar: Förbifart Stockholm försenas ”kraftigt” – kostnadssmäll väntar

Huvudentreprenören för en central del av Förbifart Stockholm har efter år av flagrant misskötsel nu kastats ut från sitt miljarduppdrag. Hela projektet kommer nu att försenas – ”kraftigt” – och bli dyrare, enligt Trafikverket..

DI - 12 timmar sedan

Haveriet riskerar slå ut underleverantörer

Haveriet på Lovön drabbar inte bara tidplanen i projektplanen. Tungt investerade underleverantörer riskerar att slås ut när de inte får betalt på flera månader – och Trafikverket tvår sina händer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.