VA > Ekonomi

Wednesday, 20 March, 12:05

VA - 15 mar 19 kl. 13:11

”Matjättarna är aningslösa – för att vi millennials ska bli lojala kunder krävs mycket mer än adresserade rabatter”Mathem och Ica har ingen aning. För att millennials, veganer och hipstrar ska bli lojala kunder krävs mycket mer än adresserade utskick och rabatter, skriver Oliver Pechter. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Ica, Oliver Pechter

Dela artikeln

103 delningar på Facebook.

Fler nyheter från VA

VA - 45 minuter sedan

Konfliktskolan: Kamp, kompromiss eller samverkan?

Uppför du dig som en haj, en sköldpadda, en nallebjörn, en uggla eller en räv när det blir bråk? Lär dig de olika konfliktstilarna och hur du använder dem i konfliktskolan med vår expert Annika Ambjörnsson, jurist och beteendevetare samt rådgivare när det gäller bland annat coachning, förhandlingar och konflikter. .

VA - 1 timme sedan

Nya hotet mot modejättar som H&M: Den snabbt växande second hand-branschen

Snabbmodets nya utmaning kommer från begagnade kläder. .

VA - 1 timme sedan

Innebär e-handel slutet för B2B-säljaren?

Vad händer egentligen när ett B2B-företag lanserar e-handel och hur påverkar det säljarna på företaget? Det Karlstadbaserade konsultbolaget Motillo vet vad som krävs för att lyckas med försäljning online. .

VA - 2 timmar sedan

Beijing – det nya Silicon Valley? Här är 4 megatrender som talar för det

Expansion, globalisering, urbanisering och vinnaren tar allt. Det är fyra megatrender som driver startup-världen och har banat väg att Kinas huvudstad Beijing snart kan passera Silicon Valley som världens ledande startup-region. Det visar den amerikanska rapporten "Rise of the Global Startup City".

VA - 2 timmar sedan

Google lanserar molnbaserad spelplattform – och startar egen spelstudio

Plattformen Stadia ska ta Google in på spelmarknaden. .

VA - 2 timmar sedan

Oasmia tokrusar och Kappahl firas efter rapport – när OMXS30 vänder nedåt

Stockholmsbörsens fina svit av plusdagar är bruten. OMXS30-index öppnar tydligt nedåt på onsdagen i spåren av oregelbunden trend i Asien och USA. Här är onsdagsmorgonens viktigaste nyheter och kursreaktioner.

VA - 3 timmar sedan

Klädkedjan bommar igen 20-talet butiker i nytt sparpaket – men överraskar på sista raden

Butiksdöden skördar nya offer. Kappahls vd flaggar för att stänga 20-talet olönsamma och banta personalstyrkan. Samtidigt uppvisar de högre resultat än väntat.

VA - 20 timmar sedan

Marcus Svanbergs tuffa uppdrag: "Vi ska bli störst på marknaden"

Marcus Svanberg, vd på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, berättar om hur hans bolag ska gå från att vara Sveriges tredje största mäklarkedja till att bli nummer ett. .

VA - 22 timmar sedan

Pewdiepie petades nyss från Youtube-tronen – men bara i några timmar

Stor dramatik i veckan när indiska Youtube-kontot T-Series för första gången passerade Felix Kjellberg, alias Pewdiepie, i följarantal. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.