DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 11:25

DI - 15 mar 19 kl. 13:08

Politiker flaggar för hårdare tag: ”Allt måste upp på bordet nu”Swedbank måste gå till botten med de nya uppgifterna om penningtvätt och lägga alla kort på bordet. Det är kraven från politiskt håll, där flera partier nu flaggar för hårdare tag mot bankerna..
Läs mer på DI

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politiker, flaggarför , hårdare, tagAllt måste upp på , bordet nu
UNT - 17 jun 16 kl. 11:53

Förordar hårdare tag mot förortsvåld

Flera politiker betonade behovet av hårdare tag när riksdagen debatterade våldet i förorterna..

GöteborgsPosten - 03 okt 16 kl. 05:00

Krav på hårdare tag mot knarket

GP:s kartläggning av den öppna knarkförsäljningen upprör ledande politiker. Nu kräver de hårdare tag och en debatt om partyknarkarnas ansvar när det gäller stadens gängproblematik.…– Jag tycker de som köper droger ska ha dåligt samvete, säger kommunstyrelsens ordförande Ann-Sofie Hermansson (S)..

Nya Wermlands Tidningen - 23 jan 18 kl. 06:00

Hårdare tag minskar inte brottslighet

Numera är alla politiker överens om att det är viktigt att verka tuff i debatten - oavsett om det på något sätt är vettigt att ha militär i våra städer så låter det ju i alla fall hårt. Och hårdare tag hjälper. Eller?.

Expressen - 23 feb 18 kl. 22:03

S vill ta hårdare tag mot tiggeri

Socialdemokraterna vill ta hårdare tag mot tiggeri.Nu pågår ett internt arbete – för att få till ett vallöfte om att tiggeriet ska bort, uppger Dagens Industri.Enligt tidningen driver flera tunga S-politiker på för ett nationellt förbud..

BT - 28 aug 13 kl. 19:36

IT-minister på besök i Borås - vill se hårdare tag mot teleoperatörer

Mobiltelefonen funkar knappt. Betala en räkning över internet kan ta en halvtimme. Nu har Tommy Källmark och hans grannar i Komlösa tröttnat och satsar på egen fiberkabel.

BT - 25 jun 14 kl. 15:56

Hårdare tag mot politikervåld

Hot mot politiker leder sällan till åtal och straffen är oftast låga, visar en ny utredning. Utredaren Torsten Angervåg föreslår nu en rad åtgärder, bland annat specialåklagare i fall där förtroendevalda utsätts för brott.Utredningen, som i dag överlämnades till demokratiminister Birgitta Ohlsson (FP), visar att få anmälda brott i dag leder till åtal eller dom.

YA - 21 jan 14 kl. 03:58

Nyfiken med hårdare tag

I SVT:s Nyfiken på partiledaren samtalar psykoterapeuten Poul Perris under en timme med riksdagspartiernas främsta företrädare.
För tv-tittaren blir det lite som att beskåda ett trevande terapisamtal med en politiker som är mycket väl medveten om att kamerorna står på. Resultatet blir, åtminstone när det gäller Jonas Sjöstedt (V), ofarligt.

UNT - 25 jun 14 kl. 15:56

Hårdare tag mot politikervåld

Hot mot politiker leder sällan till åtal och straffen är oftast låga, visar en ny utredning..

SvD - 25 jun 14 kl. 15:56

Hårdare tag mot politikervåld

Hot mot politiker leder sällan till åtal och straffen är oftast låga, visar en ny utredning..

BT - 27 nov 14 kl. 16:54

Rajoy lovar hårdare tag mot mutor

Spaniens premiärminister Mariano Rajoy säger att det är nödvändigt att snabbt införa nya lagar för att strama upp reglerna för finansieringen av de politiska partierna. Uttalandet är en reaktion på de korruptionsskandaler som bland annat skakat Rajoys eget parti.Rajoy föreslog större öppenhet och kontroll av bidragen till partierna och statstjänstemännens löner och förmåner.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Kronofogden slog till mot Metro

Metro har fått påhälsning av Kronofogden, som utmätt 2,8 miljoner kronor på gratistidningens bankkonton, rapporterar Expressen. Metro har dock kvar skatteskulder på över 6 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Storbankens valutavarning: Snart rasar kronan ännu mer

Till våren väntar mer stryk för den svårt sargade kronan, när tiotals miljarder flödar ut ur Sverige i form av utdelningar. Det spår SEB som också räknar med fortsatt motvind för valutan även på ett års sikt..

DI - 1 timme sedan

Löfven försvarar januariavtalet: ”Vi höll högerextremismen borta”

Statsminister Stefan Löfven (S) försvarar januariavtalet i sitt tal på S-kongressen i Örebro. ”Vi höll högerextremismen borta från makten”, säger han..

DI - 2 timmar sedan

Fjällturismen hotad av halverad budget

Fjällturismen ökar och Sveriges fjälleder behöver rustas upp. Men budgeten har halverats och pengarna räcker inte till, enligt Naturvårdsverket. ”Vi har avbrutit upprustningen av lederna och lagt det på is”, säger Erik Hellberg Meschaks vid Naturvårdsverket..

DI - 2 timmar sedan

Rapport: Därför är dåliga chefer farliga för personalen

En kass chef är inte bara ett sänkte för produktiviteten, utan också rena säkerhetsfaran. På arbetsplatser med dåliga ledare är nämligen olycksrisken fem gånger så stor. ”Varje olycka är ett misslyckande”, säger Sofie Johansson, chefsanalytiker på företaget Brilliant Future.

DI - 3 timmar sedan

Beskedet: IS är besegrat i Syrien

Terrorgruppen IS har besegrats i Syrien, skriver en talesperson för den kurdiskledda USA-stödda SDF-alliansen på Twitter..

DI - 3 timmar sedan

Socialstyrelsen öppnar för ett tredje kön

Nu öppnar Socialstyrelsen för att lägga till ett tredje kön i officiell statistik, rapporterar SVT. Anledningen är att de vill väcka frågan om hur statistik kan bli mer inkluderande..

DI - 4 timmar sedan

Stjärninvesterare åker på kurssmäll

Forskningsbolaget Bioarctic rasade i veckan efter konkurrentens bakslag – trots att grundaren bedyrar att nyheten är positiv. På centralbanksfronten verkar Fed ha mjuknat rejält. Missade du något i veckan?

DI - 12 timmar sedan

Ingenjörskonst räddar det marina arvet

Luften gick ur resterna av varvsnäringen när oljepriset djupdök 2014. Men mariningenjörerna Mattias Heribertsson, Johan Ringnér och Hauke Laffrenzen gav inte upp, utan grundade Crest Consultants för att rädda kvar specialkompetens i Göteborg..

DI - 13 timmar sedan

Muellers utredning av Trump och rysk inblandning är klar

Den särskilde åklagaren Robert Muellers utredning av kontakter mellan Donald Trumps kampanjstab och den ryska regeringen är färdig..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.