Skånskan > Opinion

Wednesday, 20 March, 20:21

Liknande nyheter

Taggar: Stal, blommafrån , blombutik
BT - 28 apr 11 kl. 11:52

Snattade blommor från blombutik

En 45-årig kvinna samt en 54-årig man har åtalats för snatteri av blommor. Kvinnan åtalas även för skadegörelse. Det var den 27 oktober 2010 som kvinnan och mannen tillsammans stal blommor från butiken Salvia blommor i Kinna.

Västerbottens Folkblad - 19 nov 15 kl. 15:51

Stal handkassan ur butik

Två gärningsmän har stulit handkassan inne i en blombutik i Åsele. Polisen har stoppat det fordon som personerna färdades i. Stoppet skedde i Storuman..

Sydsvenskan - 29 jul 16 kl. 17:17

Stora summor kontanter stals från blombutik

Stal stora summor kontanter på Flora Blommor..

Expressen - 28 jun 17 kl. 06:52

Misstänkt inbrott i blombutik i natt

Larmet gick i en blombutik men när polisen kom till platsen så hittade de ingen.Nu letar polisen efter en vit Volvo..

YA - 4 timmar sedan

Tonårsflicka stal smycken – spårades till pantbank

Tonårsflickan stal smycken av en kvinna hon bodde hos och pantsatte dem för att få pengar. Hon stal även kontanter. Nu har fickan av Ystads tingsrätt dömts för tre stölder.

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Stöld: Kvinna filmades när hon stal mobiltelefon

En kvinna i 30-årsåldern fångades på övervakningsfilm när hon stal krögarens mobiltelefon på en restaurang. Hon lämnade sedan tillbaka den. .

Sydsvenskan - 15 mar 11 kl. 09:32

Syrenerna får blomma på ny plats

Foto: Karl Melander
Det kommer att blomma i både i lila och vitt i vår. Men man måste gå några meter norr om Domkyrkan. Det är dit syrenerna flyttats.

Skånskan - 28 jul 16 kl. 17:33

Stal ur 96-årings rullator

Malmö En 96-årig kvinna föstes in i en hiss och blev bestulen på sin börs i rullatorn. Nu åtalas en 60-årig man för brottet.Det var när 96-åringen begett sig ut för att köpa en blomma och gått till en bankomat för att ta ut pengar som hon kände att kvinnan och barnet bakom henne stod lite väl nära inpå då hon tryckte in sin pinkod.

Alliansfritt Sverige - 03 jan 13 kl. 10:34

Peter Norman: ?Låt hundra blommor blomma?

VÄLFÄRDEN. Efter sex år av hårdför privatiseringspolitik har regeringen kommit på att det är dåligt att en så stor del av välfärdens ägs, kontrolleras och mjölkas på pengar av stora internationella riskkapitalbolag. Notera att alla andra i Sverige redan kände till detta, regeringen är alltså sist på bollen.

Sydsvenskan - 04 aug 13 kl. 06:30

Ovanlig blomma favorit för fjäril

Fråga: Hej, denna blomma växer i min trädgård. Vet ni vad det kan vara för blomma?FredrikSvar: Den trevliga växten på bilden gav mig faktiskt lite huvudbry.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Yalla Trappan på plats i en ny butik

MALMÖ Hållbarhet och att förlänga livstiden på klädesplaggen står i centrum på flera olika sätt i HM:s nyöppnade butik.
I Yalla Trappans syateljé kan kläder av alla märken som behöver lagas eller läggas upp lämnas in.Efter att ha varit stängd i mer än ett år öppnade butiken vid Gustav Adolfs torg för medlemmar på onsdagskvällen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Med kabaré som motståndskraft

I Teater Theatrons kabaré Liva och PH – en motståndskabaré får den skånska publiken lära känna den danska designern, arkitekten, revyförfattaren och motståndsmannen Poul Henningsen och hans uttolkare, den danska sångerskan Liva Weel.
– Det var verkligen en glädjechock när regissören Karin Parrot-Jonzon presenterade den här idén för oss, säger Jan Mark, föreställningens dramaturg.Samtal:
Vid tre tillfällen arrangeras samtal i samband med Livia och PH – en motståndskabaré på Bastionen:
28/3: Samtal mellan journalisten och författaren Ulla Hårde och dramaturgen Jan Mark på temat Funktionalismens inträde i Malmö.

Skånskan - 3 timmar sedan

Tjugo fordon blev sönderslagna

VOLLSJÖ Vollsjö har på senare tid drabbats av flera stölder och skadegörelse.
I helgen gav sig någon på och förstörde mer än 20 uppställda fordon.Fordonen stod uppställda på gamla Lantmännenområdet.

Skånskan - 3 timmar sedan

181 kvadratmeter stort hus i Eslöv sålt till nya ägare

Eslöv Denise Rose Anna och Christian Walther, 40 och 42 år, har tagit över fastigheten på adressen Skålpundsvägen 37 i Eslöv från Monica Iréne och Patrik Persson. Ägarbytet blev klart i mars 2019 och köpesumman blev 3 195 000 kronor. Huset är byggt 1976 och har en boyta på 181 kvadratmeter.

Skånskan - 4 timmar sedan

Bilmekar-Sune utsedd till årets Skump

Starrarp Sune Sörensson, som driver bilverkstad hemma på föräldragården i Starrarps Ora sedan 1980-talet, har utsetts till årets Skump 2019. Det meddelade kulturföreningen Frenningeboken på onsdagen.Han har dock vetat om det sedan förra veckan när han blev överraskad i verkstaden.

Skånskan - 4 timmar sedan

Karadžić döms till livstid för krigsbrott

Den förre bosniens-serbiske ledaren Radovan Karadžić har fått sitt straff för krigsbrott skärpt till livstids fängelse.Radovan Karadžić ledde bosnien-serberna under krivet på Balkan. Nu har han fått straffet för sin roll i massmordet på civila under kriget skärpt av den högre instansen vid Internationella domstolen i Haag, rapporterar The Guardian.

Skånskan - 4 timmar sedan

Hus på 130 kvadratmeter sålt i Skurup

Skurup Linn Moen, 28, och Ebbe Eriksson, 32, har tagit över fastigheten på adressen Norra Kungsgatan 22 i Skurup från Jacob Leonard och Ebba Romberg. Ägarbytet blev klart i februari 2019 och köpesumman blev 3 000 000 kronor. Huset har en boyta på 130 kvadratmeter.

Skånskan - 4 timmar sedan

Dansk talang till Lugidamerna

HANDBOLL Lugidamerna har gjort klart med danska talangen Emma Navne Ejrup, 22.Emma Navne Ejrup kommer närmast från TMS Ringsted. Dessförinnan har hon varit i Nykøping Falster.

Skånskan - 4 timmar sedan

Dags för MFF:s hemliga match

FOTBOLL På torsdagen är det dags för Malmö FF:s hemliga träningsmatch mot AZ Alkmaar. MFF åker till Holland med två U19-spelare från truppen som vann en stark U21-match i tisdags.Matchen mot Alkmaar är på motståndarnas begäran stängd för publik och kommer inte att sändas.

Skånskan - 5 timmar sedan

Nu står Rynge och Sjörup-Vallösa på tur

ystad Rynge och Sjörup-Vallösa blir årets byar inom projektet Fokus på byarna 2019.
Dessutom är fokusprogrammet för Kåseberga klart för att godkännas.Syftet med årets by inom projektet Fokus på byarna är att belysa vad som kan utvecklas i byn, framför allt den fysiska miljön.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.