Skånskan > Opinion

Saturday, 23 March, 17:28

Skånskan - 15 mar 19 kl. 13:15

Inbrott i flera garagehöör Två inbrott och ett inbrottsförsök har inrapporterats i Höör under natten till den 18 mars. Ägarna till två garage på Lärkgatan har haft påhälsning av tjuvar. I det ena garaget hade tjuvarna lastat ägarens lastbil med verktyg och maskiner. En gps är stulen från garaget. I det andra garaget har tjuvarna lämnat en stor röra.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Två, Höör, Lärkgatan, Åhusgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrotti flera , garage
Kristianstadsbladet - 18 dec 18 kl. 11:30

Inbrott: Garage tömdes på byggmaterial

Ett hus under produktion i Yngsjö utsattes för ett inbrott någon gång mellan torsdagen och måndagen..

Trelleborgs Allehanda - 01 feb 19 kl. 15:00

Inbrott: Garage på Kung Kristians väg fick påhälsning

En garagelänga på Kung Kristians väg hade inbrott natten till torsdagen..

Magazin24 - 07 feb 13 kl. 13:15

Inbrott i garage i Åsby

Ett företag i Åsby som bland annat hyr ut garage till privatpersoner har drabbats av inbrott. Någon gång mellan tisdag eftermiddag och onsdagsmorgonen inträffade ett inbrott hos ett företag i Åsby. Tjuvarna hade tagit sig in på företagets område genom att klippa upp ett stängsel.

SmålandsPosten - 03 okt 14 kl. 06:51

Polisen i jakt på tjuvar efter inbrott

En rad inbrott har de senaste dagarna upptäckts i kommunen. Tjuvar speciellt inriktade på förrådsbyggnader, tror polisen som också utreder ett inbrott i Almundsryds hembygdsgård. Vid flera tillfällen den senaste veckan har tjuvar slagit till i förrådsbyggnader, garage och liknande.

Skånskan - 07 jan 19 kl. 13:50

Försökte bryta sig in i garage

Tjörnarp Någon gång mellan i lördags klockan 16 och söndagen klockan 10 har någon återigen försökt göra inbrott på idrottsplatsen i Tjörnarp.
Någon har försökt bryta upp dörren till ett garage, men inte lyckats. Händelsen rubriceras som försök till inbrott.

Barometern - 24 okt 13 kl. 08:16

Öl stals vid inbrott i garage

Någon stal öl ur garage. Ett garage på Kanta­vägen i Orrefors har utsatts för inbrott och stöld. Ur garaget har ett flak öl stulits..

DalaDemokraten - 01 okt 15 kl. 13:44

Fyrhjuling stals ur garage

En fyrhjuling stals vid inbrott i ett garage i Strand natten till torsdag. Samtidigt gjordes inbrott och stals föremål ur en bil i samma garage. En personbil på grannfastighet utsattes för skadegörelse..

Skånskan - 28 aug 18 kl. 10:36

Inbrott i flera garage

STAFFANSTORP Garage på Storgatan har drabbats av inbrott i veckan.
Natten mellan söndag och måndag tog sig okända gärningsmän in i två garagelängor där.
I ett garage stals en högtryckstvätt och i en annan länga hade man genomsökt utrymmena och tagit bland annat verktyg, stol och matta samt även andra saker.

Skånskan - 05 nov 18 kl. 12:10

Flera inbrott i garage

SVEDALA Åtta vinterdäck på fälg värda 23 000 kronor stals någon gång natten mellan fredag och lördag från ett garage på Väktargatan i Svedala.
Ytterligare ett inbrott gjordes natten efter i ett annat garage på Kantorsvägen.
Från garaget som bröts upp stals även där fyra däck som enligt den 60-årige ägaren är värda 10 000 kronor..

Magazin24 - 02 dec 11 kl. 09:45

Inbrott i garagelänga

Någon gång mellan den 28 november och första december i år har flera garage i Räfsvik utanför Arboga drabbats av inbrott. En garagelänga vid Räfsviks färjeläger utanför Arboga har enligt en polisanmälan utsatts för inbrott.
Fyra hänglås till lika många garage har klippts upp men vid anmälningstillfället var det oklart vad som stulits ur garagen..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Efterlängtad handlare tillbaka

Sjöbo På torsdagen var torghandlaren Twana Hama och hans medhjälpare äntligen tillbaka på Gamla torg med grönsaker, frukt och blommor.Sedan november har Gamla torg varit öde. Men på självaste vårdagjämningen slogs de randiga baldakinerna upp.

Skånskan - 2 timmar sedan

Styret vill bygga ny skola i Rydsgård

Rydsgård Det borgerliga styret presenterar nu ett förslag om att bygga en helt ny skola i Rydsgård.
– Kostnaderna för att åtgärda skolan har visat sig bli ungefär desamma som vid renovering, säger kommunstyrelsens ordförande Johan Bolinder (M).Det är känt sedan länge att det är trångbott på Hallenborgsskolan.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nya i Centerpartiets Skånestyrelse

HÖÖR Vid Centerpartiet Skånes distriktsstämma i Höör valdes på lördagen Leif Sandberg, Tomelilla, till ny distriktsordförande.
Även de två vice ordföranden är nyvalda: Britt-Marie Jobacker från Staffanstorp samt riksdagsledamoten Jonny Cato Hansson från Helsingborg.Drygt 200 centerpartistiska skåneombud samlades på Backagården i Höör.

Skånskan - 3 timmar sedan

EBK vände och vann

FOTBOLL Eslövs BK vände 0-1-underläge till 3-1-seger i lördagens träningsmatch på bortaplan mot Staffanstorps United.– Skönt med seger och några mål. Bra att alla i truppen nu har fått göra 90 minuter i en och samma match, tycker Peter Olsson, EBK-tränaren.

Skånskan - 3 timmar sedan

Ojämn fars om sex

Recension Kaniner
Intiman, Malmö stadsteater.
Av: Joe Hampson. Översättning: Kerstin Gustafsson.

Skånskan - 3 timmar sedan

Skurupbor tågade mot intolerans

Skurup En manifestation anordnades på lördagen mot att den politiska ledningen i kommunen polisanmält 17 ensamkommande barn för bidragsbrott.Det är oppositionspartierna Liberalerna, Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Kommunens väl som anordnar manifestationen mot intolerans i kommunen, uppger SVT. Skånskan har tidigare berättat att Lena Axelsson (S) har polisanmält Jimmy Nilsson (SD), Mats Björkman (M) och Bianka Mårtensson (M) i myndighetsnämnden för individ- och familjeomsorg för falsk tillvitelse.

Skånskan - 7 timmar sedan

Nu kollar han att allt fungerar

FLITIG. Som företagare har Bengt Almquist har skapat arbetstillfällen i Skurup, genom Johannamuseet har han lockat dit turister och att tätorten fick ett landmärke vid motorvägen är också mycket hans förtjänst.Namn: Bengt Almquist
Yrke: Pensionär, driver Johannamuseet i Skurup.

Skånskan - 12 timmar sedan

Gertten granskar en global sjukdom

Det är inte gentrifieringen som är problemet, det finns någon annanstans.
Fredrik Gertten undersöker i sin nya film Push, som har världspremiär vid dokumentärfilmsfestivalen CPH:DOX under lördagen, hur våra bostäder kan stiga i värde betydligt snabbare än våra löner.I Bikes vs.

Skånskan - 12 timmar sedan

MP-ledamot vill ge tiggare frizon i Eslöv

ESLÖV Upplåt en bit mark i kommunen där tiggare kan leva i en frizon.
Det föreslår MP-ledamoten Lars Ahlfors i en motion som ska tas upp i kommunfullmäktige.I motionen föreslår Lars Ahlfors att Eslövs kommun upprättar en frizon för tiggande människor inom kommunens gränser, där dessa kan få tillgång till skydd, vård och utbildning.

Skånskan - 12 timmar sedan

Höj takten för kli­matet

Gre­ta Thun­berg strejkar för kli­matet var­je fre­dag och har fått med sig tio­tu­sen­tals ung­domar runt om i världen. FN:s ge­ne­ral­sek­re­te­ra­re António Gu­ter­res ska kalla till ett nytt kli­mat­topp­mö­te för att för­söka se till att löf­tena i Paris­av­talet blir verk­lig­het. Han har sam­ti­digt skickat ett med­de­lan­de till de klimatstrejkande ung­domarna att han för­står deras oro men att det finns hopp.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.